Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguları yoğun. Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Kendisiyle ilgili sorunlar yaşıyor gibi, ama onun size biraz uzak gelen davranışları daha değişik, daha yapıcı yaklaşımlarla anlaşılır hale gelebilir.

Ataklığınız ya da yavaşlığınız en olmadık durumlarda ortaya çıkabiliyor. Değişik tarzınız başarılıyaşamınızda ilgi topluyor, ama işin ritmiyle paralellik kurmakta güçlük çekiyorsunuz.

Tutumlu oluşunuzun sizi yanlış anlamalara yol açması, sadece yanlış anlamaya kararlı insanlarda gözleniyor. Ayağınızı sağlam basıyorsunuz, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz.

Çalışma hayatınızda kolay tetiklenen, gaza gelen biri olduğunuza inanan kişilerde hareketlilikler var, dikkatli olun. Gurup içindeki bir görüşmede kışkırtmalara karşı dikkatli olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için epeyce önem taşıyan bir konu, siz kurcalamaktan çekindikçe istemediğiniz boyutlarda biçimleniyor. Bu konuda yapabileceğiniz çok şey var, ama siz tersine inanmak istiyorsunuz. Uzun zamandır yaşadığınız özlem bugünlerde sona erebilir. Bu kavuşmayla birlikte gelen yeni yaşam önerileri, yerinde ve gerçekçi değerlendirmeleri gerektirecek.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  pazartesi günümüz saat 10:38 olana dek Ay boşluk etkisi altındadır.   Alışkanlıklarınızı aynen sürdürmek, büyümek, gelişmek ve bıkkınlık veren her türlü mevzudan uzak durmak arzunuzu yükseltir. Doğru ile yanlış arasındaki fark umrunuzda değildir. Eğer içimden beni sinirlendiren bir insana bir şeyler söylemek geliyorsa bunu yapmalıyım diye düşünebilirsiniz. Çünkü sustukça üzerinize gelen insanların durmaya pek niyetleri yoktur. Boşluk etkisi geçene kadar,  kendinizi ve çevrenizde gelişen olumsuzlukları eleştirebilirsiniz. Saat 10:38 Ay-Yengeç burcu geçişinde, ne kadar güvendeyim, içinde yer aldığım ortama ne denli güvenebilirim diye düşünürsünüz.  Haksızlıklar, adil olmayan davranışlar, sahtelikler sizin gibi tarafsız bakış açısına sahip kişiyi oldukça sinirlendirir.  Adil dünya, barış, kardeşlik olguları, ailevi konular üzerinde bir hayli durursunuz. Saat 15:04 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, güvenli bir iletişimin bir çok sıkıntının çözümlenmesinde etkili olacağını gösteriyor. Akıl, öylesine titiz ve öylesine mantık olgusu içinde çalışıyor ki, problemler kendiliğinden halloluyor. Gerekli düzenlemeleri, ailevi konulardaki meseleleri bu enerjinin etkisi altında kolaylıkla yerli yerine koyabiliriz. Saat 19:44 Ay-Neptün görünümünde, aile hayatınız, çocuklar, güvenceniz, parasal konular üzerinde duyarlı düşünürüz. Hayatın zorluklarını biliriz ama sürekli aynı konularda çaba sarfetmekten, birilerini anlamaya çalışmaktan yoruluruz. Bedenimiz ve ruhumuz dinlenmek ister. Ulu Önderimiz Atatürk’ü ölümünün 76. yıldönümünde özlem ve sevgiye anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Bugün her konuya farklı bir yorum getiriyor onları sıkı bir şekilde, birbirine bağlayabiliyorsunuz.Yeni yapılanma içinde olduğunuz konularda kendinize gösterecek bir portfy oluşturmalısınız. Kardeşlerle ilgili bir sorun gündeme gelebilir.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı teklif ya da öneriler kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacaksa, belli anlaşmaları onaylamak ya da imzalamak için biraz daha beklemek gerekebilir. Politik yorumlarda bulunmanız istediğinizi almanız konusunda daha yararlı bir yöntem olabilir. Değşimden korkmayın! Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda olan şey her ne ise ya da belli hedeflerimiz, yapmak istediğimiz şeyler ya da amaçlarımız varsa, bugünlerde, bizi yolumuzdan çevirmek, motivasyonumuzu kırmak ya da olumsuz eleştiriler getirmek isteyen kişilerle karşılaşabiliriz. Yanıltıcı haberler veya yanlış bilgilerle uğraşmamız gerekebilir. Her şeye rağmen hızımızı kesmeden işimize(kafanızdaki şey her neyse buraya onu yerleştirin) konsantre olmalıyız.Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider.

9 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyer hedefleriniz ve tanınma konuları öne çıkıyor. Daha hırslı olacaksınız. Kariyerinizde yükselme isteğiniz artacak. Yalnız üstlerinizle olan iletişiminizde diplomatik olmaya dikkat edin. Tartışmalardan kaçının. Gün içinde anneye dair gelişmeler yaşanabilir. Alınganlık eğiliminde olabilirsiniz. Daha rahat olmaya bakın.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVGİNİZİ dağıtırken adil değilsiniz. Bu da kibirli görünmenize neden oluyor. Ayrım yapmadan herkese adil olursanız siz de huzur duyarsınız.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

10 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>