Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizdeki değişikler sizi düşündürüyor. Yeni bir etkilenme içinde olmasından korkuyor ve bu korkuyu kendinizden bile gizlemeye çalışıyorsunuz.

İş ve aşk sorunlarınızı birbirinden ayırmanız gerekiyor. Pek sorunlu olmayanhayatınız özel ilişkinizdeki sorunlardan çok etkileniyor. Birbağlantınızdan şu günlerde birtakım şikayetler alacaksınız.

Evinize iyi para giriyor ve pek sakınmadan da harcayabiliyorsunuz. Taşrada bir veraset işiniz var, uzun zamandır sürüncemede görünüyor. Ondan şu günlerde bir haber alabilirsiniz.

Bir arkadaşınızın, size bir konudaki tavrınızdan ötürü yönelttiği eleştirileri hazmedemeyip çok sert tepki veriyorsunuz. Arkadaşınız şu sıralar sizden çok daha sağduyulu görünüyor. Eleştirilerini ciddiye almanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza döneceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklamak eğilimindesiniz. Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. Olayların gelişiminden emin olamıyorsunuz. Gün içinde mizaç değişiklikleri gösterebilirsiniz ve ani tepkileriniz olabilir. İki ayrı konuyu değerlendirmeye alacaksınız ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  cumartesi günümüz saat 02:17 Güneş-Jüpiter görünümüyle günü selamlıyoruz. Bu enerjiyi gayet olumlu buluyorum. Kendinizi dışa karşı en güzel yanlarınızla ifade edebilirsiniz. Moraliniz yükselir. Karşı cins üzerinde etkiniz artar. Canlanırsınız. Saygınlığınız yükselir. İnsanlarla ilişkiniz güçlenir. Sosyal hayatınız keyifli hale gelir. İlerisi adına umutlanırsınız. Mevcut sorunlarınızı çözebilmeniz kolaylaşır. Sadece kendi bakış açınızla değil, her iki yönüyle ilişkilerinizi ele alabilirsiniz. Eğlenceli aktiviteler, organizasyon, grup çalışmaları, insanları bir araya getirme anlamında güzellikler yaşanabilir. Ay Tutulmasının son iki gündür yaşattığı gerilim azalır. Kaygılarınızı mantıklı bir şekilde düşünerek giderebilirsiniz. Saat 03:49-18:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda gerçekçi olalım. Başka insanlarla gerek duygusal gerekse her türlü alış verişinizde sizin düşüncelerinizle onlarınki arasında farklılıklar oluşabilir. Bu durumu,  bir kriz gibi değerlendirmeyiniz. Sizin isteğiniz, karşınızdaki insanla ortak bir nokta oluşturmak ve olumlu bir şekilde bağlantı kurmaktır. Saat 12:10 itibariyle Venüs-Uranüs karşıtlığı gerçekleşecek. İlişkimizle alakalı konularda partnerimizle yaşanması muhtemel bir kutuplaşmayı işaret ediyor. İlişkisi olmayanların bundan sonraortağı ve partner seçiminde daha dikkatli olmaları gerektiğini gösteriyor. Beraberliğinizde problem olsun veya olmasın siz, bir  yandan dengeleyici, ortalığı yumuşatıcı, işbirlikçi davranmanız  gerekiyor diğer taraftan karşınızdaki kişiyi iyi incelemeniz ve tanımanız gerektiğini söylüyor.  İlişkinizin hayatınızdaki yerini gerçekçi bir şekilde belirlemek en doğrusu. Sizin kendinizle ilgili hedefleriniz, sorumluluklarınız çok önemli. İki inatçı keçi gibi,  bir köprü üstünde birbirinize ters bakmanıza lüzum yok.  Önemli olan saygı, sevgi ve güven üçlüsünü dengede tutmak. Kaldı ki, bu karşıtlık aslında iyi idrak edildiğinde gayet hoş olabilir. Tabii ki birbirinizin farklılıklarına saygı duyarsanız. Tam tersi durumda zorlayıcıdır. Bu tarihte keskin kararlar almamak ancak taviz de vermemek lazım. Saat 19:07 Mars-Kuzey düğüm görünümü, bizi özgür hareket etmeye, kendi seçimlerimizi yapmaya, kişisel anlamda güçlü olmaya çağırıyor. Eğer yeni bir adım atacaksak veya diyelim ki yeni bir ilişkiye veya hayata başlayacaksak önce kendimize karşı adil olmalıyız. Onu düşün, bunu düşün fakat biz ne durumdayız. Bu görünüm kendi gelişimini de düşünmelisin diyor. Dost, dostun gelişmesini ister, Düşman ise güçsüzleşip zayıf düşmesini.... Gerçek dostlarla, doğru insanlarla karşılaşmamız, mutlu olmamız dileğimle,

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatlarıyla ilgili yeni planlamalar yapacaklar. Bazıarkadaşlarının gerçek yüzlerini görecekler. Düşmanlarının sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalacaklar. İlişkilerinde devam eden sorunları yüzleşerek çözecekler. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Bugün fiziksel zevkleriniz ön plana çıkacaktır

11 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnatçı olarak tanımlanabilecek, değişime dirençli durumlar veya problemler esnek ya da pratik bir yaklaşıma cevap verebilir. Olumlu tarafından görmeye çalışmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Son dönemlerde yaptığınız planları veya verdiğiniz kararları bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Önemli bir detayı atlamış veya yanlış düzenlemiş olabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Aşk hayatınıza taze kan geliyor. Yalnız Teraziler çekingence açılmasını bekledikleri kişiden aşk teklifleri alabilir.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

11 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 10' 59" R
Ay
İkizler
19° 28' 39" R
Merkür
Koç
24° 00' 00"
Venüs
Boğa
13° 24' 07"
Mars
Koç
07° 27' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 12"
Satürn
Balık
17° 24' 20"
Uranüs
Boğa
22° 55' 41"
Neptün
Balık
29° 11' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 44"
Lilith
Başak
24° 27' 16"
True Node
Koç
15° 10' 31"
Son Güncelleme : 10/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>