Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan sabah saatleri bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ve beklemediğiniz bazı gerilimlerle karşılaşabilirsiniz. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Duygusal yaklaşımlarda bulunabilir ve çevrenizdeki insanlardan duygusal tepkiler görebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içinde bulunabilirsiniz. Gün boyunca yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

İş yaşamınızda güne yoğun bir başlangıç yapacaksınız ve çalışmalarınızı hızlı olarak devam ettirebileceksiniz. İki farklı konu gündeminize gelecektir ve enerjinizin önemli bir kısmını işinizle ilgili konulara harcayacaksınız. Tepkilerinizi net olarak ortaya koyuyorsunuz ve oldukça açık konuşacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise daha sakin davranmaya çalışacaksınız ve disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceksiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda bazı küçük sorunlar ortaya çıkabilecektir.

Maddi konularda beklenmedik bazı harcamalarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bütçenizi dengelemek sizin için önemli olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha disiplinli olmayı tercih edeceksiniz.

Çevrenizde değişikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz ancak bugün herhangi bir yeni karar almamalı ve yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısında çeşitli gerilimler yaşamaya yatkın olacaksınız ve iki farklı konu arasında kalacaksınız. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi güçlü hissedeceksiniz ancak bazı sorunlarınız hala devam edebilir. Sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizi yorabilir. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz. Yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

9 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler,  saat 14:44 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek.  Perşembe günümüze bu şekilde adım atıyoruz. Bu süre içinde, rutin işlerimizi yapabilir, eksiklerimizi tamamlayabiliriz. Ancak ilişkilerde, partnerinizin tutumu, işlerinizin istediğiniz gibi gitmeyişi, aşırı yoğunluk ve hassasiyet, yaşadığınız dünyadaki sorunlar gibi geniş bir alanda hassas tepkilerde bulunmamıza neden olabilir. Olaylara, durumlara müdahalede bulunmanız pek mümkün olmaz. Mecburen sakin olmanız gerekir. Saat 14:44 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, uyum ve iç huzurumuz son derece  kıymetli hale geliyor. Ancak, hep aynı meseleler üzerinde  inatla görüşlerimizi savunacağız. Ten duygusu, sevgiliye özlem, yaren olmak, güvenmek gibi olgular başınızın tacı. Bunlardan asla vazgeçmezsiniz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Bizim arzularımızla, dış dünyanın gerçekleri arasındaki fark bir hayli belirgin olabilir. Birilerine uyma zorunluluğu bizi sıkabilir. Saat 16:09 Ay-Merkür karşıtlığı, paranın, huzurun, aşkın, cinselliğin hayatımızda ne kadar önemli olduğunu hissettiriyor. Arzularımızı doyurmak, biraz olsun rahatlamak, canlanmak istiyoruz. Ancak kafamızın içinde öyle düşünceler kol geziyor ki, bir hayli geriliyoruz. Bir çocuk gibi bizi mutlu edecek, ihtiyaçlarımızı karşılayacağımız güvence arzuluyoruz. Saat 23:30 Ay-Neptün faydalı görünümü, hem başkalarıyla iletişiminizi güçlendirici  hem de güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızın işaretçisidir. Değerlerimize sahip çıkacağız. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seyahat ve tatil planları yapacaklar. Hedefleri konusunda karasızlıklar yaşayabilirler. Bazıteklifleri kafalarında ikilem yaşatabilir. Kararsızlıklar içinde bocalayabilirler. Güçlü arkadaşlarının yardımını isteyebilirler. Akıl almak zorunda kalacaklar. Yaşamın felsefi yönünü görmek istiyorsunuz.

9 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Bu sefer daha dikkatli yaklaşmanızda ve seçeneklerinizi tekrar değerlendirmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Belli konular üzerine analiz yapmayı bırakıp direkt adımlar atmak bugün için daha doğru olabilir. Hangi otelde kalacağınıza karar vermekle zaman kaybetmek yerine bir otele girip yerleşmek veya bando takımı seçmeleri için ince eleyip sık dokuyarak aday aramayı bırakıp artık takımı oluşturmak v.b daha doğru olabilir. Malum Merkür geri gidiyor, yola çıkacakların her tür rötar, çifte rezervasyon, yedek lastik, unutulan biletler v.b yol esnasında yaşanabilecek aksiliklere karşı tedbir almalarında ya da vedalar esnasındaki yanlış anlaşılmalara dikkat etmelerinde fayda var.

8 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dışadönük bir gününüzdesiniz. İşe dair konularda cesur ve mücadeleci olacaksınız. Tabi bu durum anlaşma ve sözleşmelere dair uğraşlarınızda hem lehinize hem de aleyhinize olacak durumlar yaratabilir. İşlerinizi sonuca bağlamak için uzlaşma sağlamanız gerektiğini unutmayın. Evliliğinizde daha tutkulu olacaksınız.

9 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YATIRIM araştırmanızı iyi yapmanız gerekiyor. Araç almak isteyenler araştırmadan kapora vermesin. Acil olmayan ihtiyaçlarınızı Kasım ayına erteleyin.

9 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

9 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 29' 07" R
Ay
İkizler
23° 45' 42" R
Merkür
Koç
24° 18' 48"
Venüs
Boğa
13° 47' 12"
Mars
Koç
07° 42' 16"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 37"
Satürn
Balık
17° 25' 46"
Uranüs
Boğa
22° 56' 46"
Neptün
Balık
29° 12' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 44"
Lilith
Başak
24° 29' 21"
True Node
Koç
15° 08' 46"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>