Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun bugün sinir bozucu bulduğunuz güvenli, rahat tavırlarını, yakın gelecekte sevgisizlik nedeni olarak görebilirsiniz. Kıskançlık duymayan bir sevgilinizin olması size bir talihsizlik gibi gelmemeli.

İş yaşamındaki ilişkileri işle sınırlama gereğine inanıyorsunuz. Bazı diyaloglar sizi yeniden düşündürecek. Kolay ikna olacağınız kuşkusuyla ertelediğiniz görüşmelerde çıkarlarınız var.

Para konulu birtakım güvensizliklerinizi kendiniz geliştiriyorsunuz. Yorucu ve yıpratıcı olarak ele aldığınız ilişkiler, sizi sandığınız kadar aşındırmayabilir. Biraz daha gerçekçi olabilirsiniz.

İçten ve iyimser yaklaşımınız üçlü bir ilişki içinde beklentilerinizi sınırlayabilir.

Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 01:07 itibariyle Başak  burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, hassas düşünmenize neden olabilir.   Karşınızdaki kişi ne kadar güvenilir olsa da, onu daha fazla incelemek, tanımak gerektiğini düşünürsünüz. Bunun nedeni bilinçaltınızdaki mükemmeli isteme, arama dürtünüzdür. Duygularınızı açmanız, yüreğinizdekileri paylaşmanız zor olduğu gibi,  geri planda kalarak incelemeyi tercih edebilirsiniz. Saat 12:54 Ay-Venüs karşıtlık görünümü inancınızı mutlaka ayakta tutmanız gerektiğinin işaretidir. İnsanın mutluluğu bir başkasına bağlı değildir. Kendi içimizdeki kuruntu ve endişelerimize teslim olmamalıyız. Saat 14:20 Ay-Neptün karşıtlığında  ne fazla iyi niyet ne de abartılı bir hassasiyet içinde durumunuzu ele almayınız.  Çünkü  bir ufak sorun olsa, bunu gözünüzde büyütebilirsiniz. Sonra da yanlış mı düşündüm acaba deyip geri adım atmaya kalkışırsınız. Böyle çelişkiler hissederseniz, çok önemli bir karar vermeye kalkışmayınız. Birbirimize yakın olalım ki,, sıkıntılarımızı aşmamız, güzelliklerimiz keşfetmemiz ve tadına varmamız mümkün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

11 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceğiniz bir dönemdesiniz. Bu koşullar her zaman kişinin karşısına çıkmaz. Fırsatlardan zamanı.

11 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gelişmeler ön gördüğünüz gibi olmayabilir veya bazı bilgi ya da fikirlerin doğruluğu sizin düşündüğünüzün tersi sonuçlar veriyor olabilir. Ancak, şaşırmak yerine oluşan alternatif duruma uygun planlarda yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Uyum sağlama veya herkesin yararına amaçlar için çalışma arzumuzun taraftar bulamayacağı bir gün. Dolayısıyla, bazı konuları anlaşılır kılabilmek için kendimizi tekrara düşebilir veya bizim yanımızda olan kişileri dahi ikna edemeyebiliriz. Dolayısıyla, gerginliği üzerimizden atmalı, gerçekten haklı olduğumuz konuları anlaşılır kılmanın daha farklı yollarını bulmalıyız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel özellikle ruhsal gelişiminiz için önemli bir gün olabilir. Gün içinde hayallere dalma eğiliminde olmanıza rağmen olayları gerçekçi ve detaycı bir bakış açısıyla analiz edeceksiniz. Bu noktada aklınızın söylediklerini ciddiye almalısınız. Gizli düşmanlıklar, dedikodular da hareketliliğin yaşandığı bir başka alan olabilir. Dikkatli olun.

11 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜCÜNÜZÜ ispat etmek adına baskıcı davranmaktan vazgeçin. İnatçı tavırlarla yaklaştığınız her şey size ters tepki verecektir.

11 Nisan 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

11 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 33' 45"
Ay
Kova
25° 50' 33"
Merkür
Koç
17° 53' 50"
Venüs
Boğa
03° 42' 45"
Mars
Koç
01° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 18"
Satürn
Balık
16° 46' 01"
Uranüs
Boğa
22° 28' 24"
Neptün
Balık
28° 58' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 57"
Lilith
Başak
23° 34' 55"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>