Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizinortamının sosyallikleri, bazı ilginçliklerle sizi de içine alabilir. İlişkinizdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili bu sıralar alabileceğiniz uyarılar, haklılık taşıyacak.

İş konularda karşılaştığınız birtakım olumsuzluklarda savunduğunuz kadar suçsuz görünmüyorsunuz. Yeni gelişmeler, sizi beklenmedik yeni duygusallıklara yöneltecek.

Hafta ortasında bazı sıkıntıları atacaksınız. Yan gelirleriniz küçük de olsalar, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar. Fakat ne olursa olsun kendinizi toparlamanız gerekiyor.

İkili bir ilişkinizde radikal önlemler almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda bir temele dayandıramadığınız üzüntülerin koşullarını kendiniz hazırlıyor gibisiniz. Sabırsız aceleci değerlendirmelerin gerginliklerini azaltmalısınız. Bir konuyla ilgili aradığınız belirtiler, şu günlerde karşınıza çıkabilir. Bazı hayal kırıklıkları, yakın ilişkilerinizdeki güven duygunuzu yeniden gözden geçirmenize neden olabilir.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:39  Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde Pazar gününe uyanıyoruz. Huzurlu bir ortam, güven duymak, etrafınızdaki insanların tutumları sizin için çok önemli. Ortamı geren, gereksiz yere olayları tırmandıran kişilere karşı mesafe koyabilirsiniz. Bugünkü enerjiler aileniz, eviniz ve duygusal yaşamınızla alakalı her konuda kendinizi güvende hissetme arzunuzu göstermektedir. Hayatta kalabilmek ve cesaretle ileriye gidebilmek için düzgün bir aile yaşamına, sahiplenilme ve korunmaya özel önem verebilirsiniz. Kendinizi dış dünyada güçlü  bir şekilde ifade edebilme isteğiniz bugün son derece yüksektir. Saat 00:46 Ay-Venüs ile olumlu bir görünüm yaptığında, planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz, mevcut durumunuza odaklanmanız faydalıdır. Siz kendinize inanın ve güvenin. Saat 13:37 Ay-Neptün etkisi altında,  geçmişi d unutmadan, gelecekle ilgili amaçlarınızı tekrar gözden geçirmeniz yönünde sizi rahatlatıcıdır. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz gibi huzur içinde geçmesi dileğimle,  

6 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığınız yerdekiakışında, her bir adımı aşırı bir şekilde dikkatli ve titiz götürüyorsunuz. Hatasız biriçin uygun bir tarz fakat, günün hızla değişen şartlarında biraz daha çabuk davranmak da kaçınılmaz bir gereksinim. Bugün bulunduğunuz ortamın şartları konusunda, fazla irdeleyici olmak size zaman kaybettirebilir.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapsanız bile akışta ilerlemenin faydalı olduğu bir gün. Her an her şey olabilir, dolayısıyla alacağınız tavır olayların gelişiminde önem taşıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Son zamanlarda gereğinden fazla zaman alan ve enerji harcatan işleri bir kenara bırakmak veya bu alanlarda inisiyatif kullanmaktan vazgeçmek daha doğru olacaktır. Önümüzdeki iki hafta çok farklı konulara gebe. Dolayısıyla, daha geniş açıyla düşünmek, ileriye bakmak, ama geçmişte yaşanları baz alarak organize olmak gerekiyor. 1 Nisan' da yazdığımız olaylar da(internet sitemizden okuyabilirsiniz) tekrar gündeme gelebilir.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatında başarı ve hedeflerinize ulaşma yönünde önemli adımlar atacaksınız. Fikirleriniz ve yatırımlarınız için uygun fırsatlar elinize geçebilir. Çalışkan ve sağduyulu yaklaşımlarınız sizi öne çıkartacak. Bürokratik işlemlerinizi halletmek içinde son derece uygun bir gün. Kendinizi göstermekten çekinmeyin. Özellikle toplantılarda fikirlerinizi üstlerinizle mutlaka paylaşın.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda gizlilik yaşamak istemiyorsunuz ama cesurca itiraflar da işinize gelmiyor. Bugün çevrenize oldukça güvensiz yaklaşıyorsunuz. Tedbiri elden bırakmak istemiyorsunuz. Aşk konusunda sevdiğinize karşı oldukça baskıcısınız.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

7 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>