Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda genel anlamda olumlu bir gün geçireceksiniz ve kendinizi duygusal olarak da çok güçlü hissedeceksiniz. Oldukça enerjiksiniz ve bu enerjiniz ilişkinize de çok yarayacak.

Genel olarak işinizle ilgili olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Ani ancak son derece olumlu düşünceler geliştirebilirsiniz ve bunları hemen uygulamak isteyebilirsiniz ve bu yüzden çok dikkatli olmalısınız.

Çok dâhiyane fikirler geliştireceksiniz parasal konularda. Biraz sıkıntı çektiniz ve bu yüzden paranızı arttırmak için yeni yöntemler geliştirdiniz ve bu konuda da son derece başarılı oldunuz.

Bir süreden beri beklediğini haberler gelebilir ve olumlu gelişmeler olabilir. Zihinsel aktiviteniz oldukça verimli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok konuda karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz ancak bunun için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

12 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  gün boyu Balık burcunda ilerleyecek Ay,ortamınızdaki ilişkileriniz ve sağlığınızla ilgili konular üzerinde dikkatli olmanız gerektiğinin işaretidir. Boş ve anlamsız uğraşılarla vakit kaybetmek yerine, ciddi ve tutarlı bir şekilde hareket etmelisiniz. Etrafınızdaki dünyaya lütfen bilinçli bir şekilde bakınız. Kiminle nasıl ilişki kurmak istediğinizi biliniz. Vaktinizin ve sağlığınızın son derece değerli olduğunu unutmayınız. Saat 09:58 Ay-Pluto olumlu görünümü, partnerinizle olan  iletişiminizi güçlendiricidir. Birbirinize destek vermeniz, hayatı birlikte kotarmaya çalışmanız, el birliğinde  bulunmanız gayet olumludur. 12 Ağustos saat 10:23-5 Eylül saat 20:07 tarihlerinde etkili  Venüs-Aslan geçişi, sosyal ilişkilerinizi güçlendirici, parlaklaştırıcıdır. Yeni girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplarsınız. Arkadaşlarınız tarafından ilgiyle karşılanırsınız. Güzelliğiniz, sanatsal yetenekleriniz, kendinize duyduğunuz güven, bütün ilişkilerde ön planda yer alır. Takdir görürsünüz. Karşı cinsi etkileyecek tarzda iletişimde bulunmayı çok iyi başarırsınız. Sosyal çevre bağlantıları, insanları bir araya getirmek, organize etmekte başarılı olursunuz. Saat 19:01-13 Ağustos saat 16:01 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, romantizm ve huzur olgusu birbirine  kardeş gibidir. Duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin gölgeli yönlerini de  göz ardı etmememiz son derece önemlidir. Günün tüm olumlu güzellikleri sizlerden yana olsun. Sevindirici gelişmelerle, fırsatlarla karşılaşmanız dileğimle,  

12 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemeli ve bazı olayları içinizden yargılamalısınız. Bugün, tüm enerjinizi maddesel konularınıza ayıracaksınız. Başlatacağınız işlerin planlarını şimdiden yapmaya başladınız bile. Kişiliğinizi güçlendirecek ve egonuzu ortaya çıkaracak işler peşindesiniz.

12 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgiye, aşka düşkünlüğünüz ve yalnızlık korkunuz zaman zaman onunla ilgili problemleri gözardı etmenize neden oluyor. Ama fedakarlık nereye kadar? Kendinize karşı biraz daha dikkatli ve itinalı olmanız gerek. Tüm burçlar için gün geneli: Gün içerisinde, çevremizdeki kişiler veya biz, normalin dışında ciddi, katı, inatçı veya ısrarcı olabiliriz. Herkesin pozisyonu, fikri, planı veya politikaları hakkında bu kadar esneklikten uzak olması zorluk yaşanması anlamına gelebileceği için, en azından biz kendi adımıza daha esnek olmaya gayret edersek daha iyi olur. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fikirleriniz sayesinde yeni projeler gündeme gelebilir. Tabii bu yüzden sorumluluklarınızda artış olabilir. Daha planlı ve disiplinli olmanız gerekiyor. Çünküprogramınızı yetiştirmek için yoğun bir çalışma temposu içine gireceksiniz. Ufak ayrıntıları atlamayın. Sonradan ayağınıza dolanabilirler. Akşam mesaiye kalabilirsiniz.

12 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça seksüel görüntünüz karşı cinsi kışkırtıyor. Neredeyse tüm çevreniz sizinle dost olmak istiyor. Ancak sizin seçici olduğunuz bir dönem. Her insanla dost olmayı arzu etmiyorsunuz. Nazik davranıp reddediyorsunuz.

12 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>