Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatın aksiliklerinden bunalıp sürekli sevgilinize çatıyorsunuz. Biraz daha anlayışlı olaya çalışın ve ona karşı anlayışlı olmaya çalışın.

İşinizde artık terfi etmeyi bekliyorsunuz ve sürekliarkadaşlarınızı kıskanıyorsunuz. Biraz daha fazla çalışıp insanların gözüne girmelisiniz.

Şu sıralar paranızı sağa sola savuruyorsunuz ama ay sonu geldiğinde kara kara düşünüyorsunuz. Harcamalarınıza biraz daha dikkat.

Çok yakın bir arkadaşınızla aranız bozulabilir ve bazı düşmanlarınızda bu durumdan faydalanmak isteyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde oldukça sıkıntılısınız. Umduğunuz gelişmeler bir türlü gerçekleşmiyor. Sürekli plan değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Üzerinizde büyük bir baskı ve sıkıntı hissediyorsunuz. Bugün beklediğiniz bazı haberlerin gelmeyişi ile yine sıkıntı hissedebilirsiniz. Ailenizden birileri sık sık sizi düşünüyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Pazar günümüz keyiflenmenizi  sağlayan Ay-İkizler seyir etkinliği altında başlıyor. Bazı Teraziler için yeni bir tanışmanın işaretçisi olan bugünkü enerjiler altında, -Nereye kadar sürer veya sonu ne olur  diye düşünmek yerine yaşadığınız anın kıymetini bilmekte yarar var.  Duygusal ve fiziksel anlamda gururunuzu okşayabilen her insan ve her olay bugün sizin için değerlidir. Size ne kadar çok sevgi, ilgi, saygı gösterilirse kendinizi o denli mutlu, huzurlu ve güven dolu hissedersiniz. Ailenizle alakalı her konuda öne atılmak, cesur bir şekilde kendinizi ifade etmek arzusu, size etkili bir ifade gücü, canlılık kazandırabilir. Saat 04:06 Ay-Neptün olumlu görünümü, hem başkalarıyla olan iletişim hem de düzenlenmesi gereken işlerimizde güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmaya çalışacağız. Güven içinde olmak isteyeceğiz. Değerlerimize sahip çıkacağız. Saat 17:43 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, kendimize özen göstermenin önemini vurgularken, dış dünyanın üzerimizdeki tesirini de işaret ediyor. Nazik, ölçülü, adil, paylaşımdan yana olan insanlar ruhumuzu huzurlandırıyor. Bize karşı iyi davranılmasını bekliyoruz. İkili ilişkilerde artık bencil insanlara tahammülümüz yok. Verdiğimiz kadarını aldığımızda, ortaklaşa bir şeyler yaşadığımızda, her iki taraf da mutlu olduğunda kendimizi gerçekten dengeli hissedeceğiz. İşte bu görünüm, şu anki mevcut durumda haklı olduğumuzu gösteriyor. Biz artık kendimizi güvende hissetmekten yanayız. Seçici davranacağız. Çünkü özel bir kişi olduğumuzun bilincindeyiz. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

12 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili hoşnutsuzluk devam diyor. Bulunduğunuz ortamlar çok çabuk uyum sağlamanıza rağmen, uzun süreçlerde değişime ve farklı aktiviteye ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün, maddesel konularda arzuladığınız performansı, karşı tarafın desteğiyle sağlamak isteyebilir ve bir takım yardımlar alabilirsiniz.

12 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınızdaki kişileri hafife almamanız durumunda her şey yolunda gidecektir. Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular ya da kişiler ısrarla dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir. Bir göz atmakta fayda var. Gökyüzünden bakıldığında, bazı düzenlemelerin veya planların yeniden gözden geçirilmesi ya da yeni uyarlamalar(yer ya da görev değişikliği v.b) yapılması gerekiyor gibi duruyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

12 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak çalıştığınız kişilerle güç çatışması yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizi kendinizi yönlendirmek istiyor ve başkalarının fikirlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. İhtiyaçlarınızın sınırı yok biliyorsunuz ve oto kontrol sisteminizi geliştirmelisiniz.

12 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

12 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 10' 11" R
Ay
İkizler
19° 17' 10" R
Merkür
Koç
23° 59' 10"
Venüs
Boğa
13° 23' 06"
Mars
Koç
07° 27' 17"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 00"
Satürn
Balık
17° 24' 16"
Uranüs
Boğa
22° 55' 38"
Neptün
Balık
29° 11' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 41"
Lilith
Başak
24° 27' 11"
True Node
Koç
15° 10' 35"
Son Güncelleme : 10/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>