Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bugün de her şey yolunda gidecek. Sevdiğinizle güzel zaman geçireceksiniz. Onun yakın ilgisinden ve sevgisinden dolayı şımaracaksınız. Onu mutlu etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Karşılığını da alıyorsunuz.

Yeni projeler heyecan yaratacak. Bütün yeteneğinizi ortaya koymanız gerekiyor. İş arkadaşlarınız sizden çok şey bekliyor olabilir. Ama bilin ki, sizin kapasiteniz bunu karşılayacak düzeyde. Yeni fikirlere açık olmanız yeterlidir.

Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Hisseli paraların sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabileceğiniz görülüyor. İşbirliği konularında temkinli olun.

Bugün çevrenizdeki kötü niyetli insanlara karşı tetikte olmalısınız. Ummadığınız bir insan, sizi kıracak bir davranışta bulunabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi günün ilk saatlerinde gergin hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizin ters gittiğini görmek sizi üzecek. Kendinizi pek çok konuda çaresiz hissedeceksiniz. Bazı gerçekçi kaygılarınız olacak. Ancak günün ilerleyen saatlerinde yakınlarınız size sıkıldığınız konularda yardımcı olacaklar. Onlarla birlikte olup sorunlarınızı çözmek sizi rahatlatacak ve geleceğe daha umutlu bakmaya başlayacaksınız

7 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 7 Ağustos saat:02:27-9 Eylül saat:12:25 tarihleri arasında Venüs, burcunuzda ilerleyecek. Bu tabii ki gayet olumlu, keyifli ve özlenen dönemdir. İhtiyacımız olan huzuru, uyumu, seçkinliği ve arzularımızı tatmin edici gelişmeleri beraberinde müjdeliyor. Her yıl olduğu gibi, Venüs burcumuzda ilerlediğinde, hayatı güzel yönleriyle görmek, yaşamak isteriz. Bu enerji etkili olmaya başladığı andan itibaren, günlük aktivitemizde onun parlak ve güçlü ışığını üzerimizde hissederiz. İlişkilerimizde nezaket, çevremizde uyumluluk, fiziksel görüntümüzde güzellik oluşur. Sorunlarımızı mantıklı bir şekilde ve tabii ki kendimizi merkezde görerek çözebilmemiz kolaylaşır. Ancak uzlaşmaya da bir o kadar açık oluruz. Bizi güzel görmelerini, değerli bulmalarını isteriz. Göz önünde olmaktan hoşlanırız. Dengemizi bozabilecek kişi ve olaylardan otomatik olarak uzaklaşırız. Sanki bir kalkan bizi tuhaflıklardan koruyor gibidir. Bize yarar sağlayan ilişkilere yöneliriz.

7 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün itibari ile aşk gezegeni Venüs burcunda geçiş yapıyor ve Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor. Rutine ayak uydurmaktan kaçınıyorsun. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, maddi bazı sıkıntılardan dolayı yakınlarından borç isteyebilirsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, iyi niyetle söyleyeceğin sözler yanlış anlaşılabilir. Sözcüklerini özenle seçmende fayda var. Günü farklı bir şekilde değerlendirme isteğin, seni uzun zamandır görüşmediğin kişilerle bir araya getirebilir. Sosyal yaşamın adına hareketli olacağın bugünde güçlü kişiliklerle tanışabilirsin. Kronik rahatsızlığı olan bir Terazi burcuysan, sağlığına daha çok dikkat etmeye karar verebilirsin.

7 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kişisel hedeflerinize doğru ilerlemek için ideal bir gün değildir. Bugün biraz daha sabırlı olup Venüs'ün burcunuza geçtiğinizi anımsayarak enerji depolamalısınız. Eğer şimdi dinlenirseniz doğru zamanda daha doğru kararı verebileceksiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün şanslı gününüzdesiniz. İlgilendiğiniz işlerde yaratıcılığınızı kullanmak işlerinizi hafifletebilir. Hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Gün içinde keyifli koşturmacalar yaşamanız mümkün. Sevdiğiniz, haz aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sosyalleşmek isteyebilir kafanızı dağıtmak için yakın dostlarınızla bol sohbetli anlar paylaşabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi hiçbir şeyden soyutlamayın. Sohbet ortamlarından kaçıyorsunuz. Daha sosyal olmalısınız.

7 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs burcunuza ilerlerken bu küçük şans yıldızı hayatınızı her anlamda kolaylaştıracak. İlişkilerinizi yoluna koyabilirsiniz, para kazanabilirsiniz, kendinizi güzel şeylerle şımartabilirsiniz. Aşkta da kısmetlisiniz, ışığınızla dikkat çekeceksiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi önemseyeceğiniz bir dönem başlıyor. Saçınızı, görüntünüzü değiştirebilir, estetik uygulamalarda bulunacakssanız harekete geçebilirsiniz. Sosyalliğiniz artacak, özgür, rahat ve kendinizi düşünen yönlerinizle insanların dikkatini çok kolay üzerinize çekeceksiniz. Kadın-erkek demeden insanların ilgisini ve dikkatini çekeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

7 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, 10 Eylül'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Haydi yine yaşadınız. Etrafınıza güzellikleri ve sevgiyi yayacaksınız. İstediğiniz herkesi adeta bir mıknatıs gibi yaşamınıza çekersiniz. Estetik yaptırmaya karar vermek için uygun bir dönem.

7 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

7 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 43" R
Ay
Koç
05° 04' 52"
Merkür
Koç
19° 35' 15"
Venüs
Boğa
07° 03' 25"
Mars
Koç
03° 30' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 28"
Satürn
Balık
16° 59' 44"
Uranüs
Boğa
22° 37' 46"
Neptün
Balık
29° 03' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 59"
Lilith
Başak
23° 52' 59"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>