Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun. Yaşamınızda ki olumsuzlukları ilişkinize yansıtmakla, sorunlarınızı paylaşmayı istemek arasındaki farka dikkat etmelisiniz.

Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Yüksek öğrenim görenler bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabilirler.

Kendinizi cesurca ortaya koyabilir yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar vermeyin. Çünkü fırsatlar kadar büyük risklere de açık bir dönemdesiniz.

Bu birkaç gün kendinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle sağlığınızla daha fazla ilgilenmelisiniz. Bu aradaortamında da oluşan değişikliklere dikkat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yapmak ya da aşırı yorgunluktan sağlığınız bozulabilir. Bu tür sorunlarınız varsa size yardım edebilecek insanları aramalısınız. Onların desteği zorlandığınız anlarda rahat bir nefes almanızı sağlayabilir. Bu arada gizli kapaklı işlerden uzak kalmalısınız. Ayrıca sır olarak sakladığınız bir şey ortaya çıkabilir. Aşırı baskıcı tutumlarınız sizin düşündüğünüzün aksine zararlı olabilir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:06 Güneş-Merkür kavuşumu, ilerisi adına tüm plan ve projelerin, ilişkilerin, ortaklıkların, kişisel anlamda önem taşıyan tüm kararlarımızın gözden geçirilmesi gerekiyor. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Olan biten her ne varsa, gerçekçi şekilde ele almak gerekiyor. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, evimiz-iş hayatımız, ailevi konularda hassasız. Fakat güçsüz değiliz. Jüpiter sizleri destekliyor. Kendinize güveniniz. Geçmişe değil bugüne bakınız. Siz isterseniz her konuda başarılı olursunuz. Saat 08:42 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınızı düşünme ve korumada hassas olduğunuzu, ideallerinize uygun şekilde uzun vadeli düşünmenin de önemini vurguluyor. Saat 14:21-10 Ağustos saat 07:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bizim için güvende yaşamak, huzurlu bir gün geçirme arzusu bir hayli yükselecektir. Hakimiyetçi, negatif, aşırı duygusal insanlardan uzak durmamızda yarar var. Böylece enerjimizin daha fazla düşmesine izin vermemiş oluruz. Problemler özellikle boşluk etkisi altındayken, sizde baskı yaratabilir. Ailevi konularda gerginlikler yaşanmasına izin vermemeye çalışalım. Bazı kişiler sizden anlayış bekleyeceklerdir. Susmanız gerekebilir. Fakat bu sizi rahatsız edecekse, kendinizi sakın zorlamayınız.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle sonundan itibaren boşlukta olacak. Bugün detay gerektiren her işin peşine koşuyorsun.. Hayallerin için mücadele etmen herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Bugün aynı zamanda kendinle yüzleşmek için bolca zamanın var. Politik olmak yerine fikirlerin ile net olacaksın. Uzun zamandırarayışı içinde olan bir Terazi burcuysan, geçmişte yaptığın başvurudan dönüş alabilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin önyargılı davranacağı konular gündeme gelebilir. Bu durum, hayatta her şeyin mümkün olabileceği konusunda konuşmalar yapmana sebep olabilir. Güzel bir gelecek için bugünlerinin kıymetini bilmek gerektiğini anlayacağın olaylara tanıklık edebilirsin.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz eğitimsel aktiviteler beklentilerinizin de üstünde olabilir maddi olanaklarınızı zorlayacak uzun vadeli girişimlerden uzak durmanız gerekebilir daha uygun olan eğitim olanaklarını araştırmalısınız.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda özveride bulunabilirsiniz. Ev ve aile ortamında denge ve uyumu kurmakta zorlanmanız mümkün. Aile içindeki mevzular canınızı sıkabilir. Geçmişe yönelik konular açılabilir. Kendinizi yorgun ve huzursuz hissetmeniz olasıdır. Kendi iç sesinizi dinleyerek çıkış noktası bulabilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaynak... Sizler bugünlerde mali sıkıntılarla boğuşuyor olabilirsiniz. Sıkıntınızı azaltmak için harcamalarınızı kısın.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Uranüs retrosu önümüzdeki üç aylık süreçte ortak işler ve maddi konularda beklenmedik, sürpriz gelişmeleri hızlandırıyor. Eşinizin, ortağınızın hayatındaki sürpriz gelişmelerin yansımasını yaşayabilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla aranızda çözülmesi gereken işleri halledeceğiniz bugün doğru iletişimle kafanızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz. Bu aralar hayatınızda değişimler oluşurken kendinizi etrafınızdaki olaylara kapatmayın, sonucu çok güzel olacak.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün pazarlama, halkla ilişkiler ve tanıtım faaliyetleri için harika. Edebi yönünüz güçlü.İletişim kuracağınız insanlarla keyifli vakit geçirirsiniz. Kardeşlerinizle sosyalleşebilir, yaz alışverişine çıkarsanız mutlu olursunuz. Gereksiz pahalı şeyler almamaya dikkat edin.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 37" R
Ay
Koç
02° 32' 12"
Merkür
Koç
19° 27' 55"
Venüs
Boğa
06° 50' 35"
Mars
Koç
03° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 58' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 24"
Lilith
Başak
23° 51' 50"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>