Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzdaki Jüpiterin Ay ve Venüsle oluşturduğu tatlı açılar aşk hayatınızı canlandırıyor. Oldukça şanslı ve iyimser hissedebileceğiniz bugün, gireceğiniz çevrelerde neşe dağıtabilirsiniz. Bu tutumunuz hayatınızın her alanında size kapılar açabilir.

Bugün moraliniz yerinde ve kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz. İş yerindeki yoğunluk sizi etkilemeyecek. Performansınızla çalışma arkadaşlarınızı da motive edeceksiniz.

Alacaklarınızın geri dönmemesinden şikayetçisiniz. Bugün bu konuyla ilgili bir iletişim kurmayın. Sonuç alamayacağınız gibi gereksiz tartışmalar yaşamanız muhtemel.

Sizden destek bekleyen bir yakınınızı ihmal ediyor en önemlisi bunu farketmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim yeteneğinizin ön plana çıkabileceği bugün, yazışmalarınız ve telefon trafiğiniz çok hızlı olabilir. Yakınlarınızla biraraya gelmek için kısa yollar yapabileceğiniz görülüyor. Etrafınızla ilişkilerinizde girişimci bir tavır sergileyebileceğiniz bir gün.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  yeni gün, Boğa burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji sevdiklerinizden uzakta olmanın, onlardan ayrı durmanın veya onları kaybetmiş olmanın zorluklarını yüreğinizde hissetmeniz demektir. Belki de bir daha onları görme imkanınız yoktur. Ancak günlük enerjiniz altında anlarsınız ki, sahip olduğunuz değerler önemli ve kaybetmek hangi konuda olursa olsun insana acı vermektedir. Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, toplumsal hayatta düşüncelerimizi, tecrübemizi ortaya koyma isteğimizi vurguluyor. Bazen başkalarının nasıl da bizi huzursuz etmeye çalıştığını düşünüyoruz. Saat 06:39 Ay- Chiron olumlu görünümü, sizi yakından ilgilendiren, uzun süredir aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan hedefleriniz yönünde düşününüz. Eğer bir yola adım atacaksanız, yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız, tutarlı olmak şarttır. Bunları en ince ayrıntısına kadar hesaplayınız. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi sakın unutmayınız. Saat 11:16 Merkür-Uranüs karşıtlığı karşıtlık etkisi altında, kişi gayet ılımlı, hoş bir tavırla, adil bir bakış açısı ve tarafsız bir şekilde ilişkisini,ortaklığını veya kendisine karşı görünen her durumu inceleme altına alır.  Aman dengeler alt üst olmasın, aman birileriyle anlaşmazlığa düşmeyeyim, ayaklarımı sağlam yere basayım diyerek özen gösteriyorsunuz. Ancak bugünkü karşıtlık, bir takım insanların veya partnerin üstünüze gelebileceğini işaret ediyor. Bu kutuplaşma sonucu Teraziler,  doğal olarak dengesini kaybedebilir, gerginleşebilirler. Bu karşıtlığı bir de karşımızdaki diğer kişi tarafından ele alalım. Partneriniz veyayaptığınız kişi, kendi yoluna gitmek isteyebilir. Siz ılımlı konuştukça o, tam tersine buna itiraz edebilir. Her iki örnek de doğaldır ki, yaşanabilecek bir stresin işaretçisidir. Peki böyle bir durumda ne yapılmalıdır? Öncelikle beraberlik veya ilişkilere bakış açımızı gözden geçirmek, birbirimizin farklılıklara saygı duymak ve ne istediğinizi de iyi anlamak lazımdır. Sizi hangi nedenlerin veya arzuların karşı karşıya getirdiğini iyice anlamak gerekiyor. Saat 13:24 Ay-Satürn karşıtlığı,  hem güven unsurunu ön planda tutarak hem de doğru bir karar vermek için akıllıca hareket etmenin önemini vurguluyor. Ayrıca kafamızı kurcalayan meseleleri  tekrar bir ele almak, derinlikli olarak gözden geçirmek iyi olacaktır. Saat 16:31-14 Eylül saat 09:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda gerçekçi olalım. Başka insanlarla gerek duygusal gerekse her türlü alış verişinizde sizin düşüncelerinizle onlarınki arasında farklılıklar oluşabilir. Bu durumu,  bir kriz gibi değerlendirmeyiniz. Sizin isteğiniz, karşınızdaki insanla ortak bir nokta oluşturmak ve olumlu bir şekilde bağlantı kurmaktır. Cumartesi günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak. Arkadaşlarınızın ev değiştirme sorunları için, sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Onların fikirlerine saygı göstermelisiniz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz. Oysa, aniden plan değiştiren kişiler,yeniden düzenlenmesi gereken ajanda v.b beklenmedik değişiklikler uyum içinde hareket etmenizi gerektireceğe benziyor. Tüm burçlar için gün geneli: İlişkileri veyabirliklerini ilgilendiren düzenlemelerde bazı değişiklikler yapılması gerekmesi huzur kaçırabilir, ama gerekli değişiklik her ne kadar ilkeleriniz, daha önceki fikirleriniz veya bakış açınızla uyuşmasa da, değişikliği kabullenmek için gayret göstermek gerekiyor. Rahatsız edici pek çok konu ya da değişikliğin devamında daha iyi olaylara neden olduğunu hatırlamak iyi gelebilir. Ancak, yapılan her değişikliği ve getirilerini yazılı olarak garanti altına almakta kesinlikle fayda var.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün mantıklı, duyarlı birazda şüphecisiniz. Bunun için kendinizi çok fazla yıpratıyorsunuz. Panik yerine makul mantıklı olmanız gerekiyor. Taktir görmek istiyorsanız yaptıklarınızı gözden geçirmelisiniz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 00' 38" R
Ay
Balık
17° 15' 03"
Merkür
Koç
18° 46' 04"
Venüs
Boğa
05° 33' 06"
Mars
Koç
02° 34' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 16"
Satürn
Balık
16° 53' 37"
Uranüs
Boğa
22° 33' 33"
Neptün
Balık
29° 01' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 56"
Lilith
Başak
23° 44' 51"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>