Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçeceksiniz.

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için ürettiğiniz fikirler oldukça gerçekçi. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Ciddi ilişkileriniz olmasa bile, yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabileceğiniz biri bazı problemler yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Bugünlerde önemli bir randevunuz olacak. Hem bu buluşmanın öneminin farkında olmadığınız için, hem de son zamanlardaki dağınıklığınız nedeniyle aklınızı yeterince veremeyeceksiniz. Bundan elde ettiğiniz kazançları sonradan anlayacaksınız.

13 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:28 Ay-Mars görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. İş, aile, sağlık konuları yine önemini koruyor. Bunlar üzerinde dikkatlice durabilir, ne yapmanız gerektiğini gözden geçirebilirsiniz. Saat 03:09 Ay-Neptün kavuşumu, gerekhayatımız ve gerekse günlük tempoda, ılımlı yaklaşımın faydalı olacağını gösteriyor. Belki böyle davranmak işimize gelmeyebilir. Ancak iç huzurumuzun sağlanması yönünde gayet iyidir. Sağlık şikayetlerimiz için anlamında alternatif yöntemler denenebilir. Tabii ki doktor kontrolünde olmasında yarar var. Günün genelinde rahatlama arzumuz yoğun olacağından, bu enerjiyle olumlu yönde ilerleyebiliriz. Saat 03:57 Ay-Venüs görünümü, huzura olan ihtiyacımızı yükseltir. Maddi-manevi anlamda hayatı kucaklamak, insanlara güvenmek, başarılı olmak isteriz. Saat 14:16 Ay-Pluto görünümü, ailevi vehayatıyla ilgili konularda güçlü olmak arzunuzun işaretçisidir. Saat 14:27-14 Nisan saat 06:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, romantizm ve huzur olgusu birbirine kardeş gibidir. Duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin gölgeli yönlerini de göz ardı etmememiz son derece önemlidir. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

13 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşte düzenlemeler yapacaksın. Kendini toparlamak adına insanlarla arana mesafe koyabilirsin.

13 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda bir üst seviyeye yükselebilir patronlarınızdan maddi anlamda kuvvetli destekler görebilirsiniz. Bu bir zam, ek maaş ve prim olarak yüzünü güldürebilir. Üstün performansınız ve çalışanlarla aranızdaki samimi diyaloglar yöneticilerin gözünden kaçmıyor.

13 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde samimi ilişkiler kuracaksınız Aileniz veya eşinizle ilgili konularda bir tartışma yaşayabilirsiniz. Canınız biraz sıkılsa da konu üzerinde fazla durmamanız, akışa bırakmanız daha iyi olacaktır. İşlerinizle ilgili sonlanmalar olabilir. Arkadaş ve dost çevrenizle planlar yapmak keyfinizi yerine getirecektir. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Akşam saatlerinde hafta sonu için yolculuklara çıkabilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün aşk hayatınız duygularınızın getireceği gelişmelere dikkat çekmekte. Beraber olduğunuz insana daha fazla yakınlık göstermelisiniz. Sevdiğiniz insanı yapmadığı şeylerle suçlamamalı ve ona karşı anlayışlı ve adil davranmalısınız. Göreceksiniz ki, Adını bildiğiniz mutluluk hiçte uzağınızda değilmiş, Sevip sevilmenin kutsallığı dağılan ruhunuzu nasıl da toparlayacak… Ailevi konularda ise önemli bir probleminizin üstesinden gelebileceksiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda fedakâr etkileriniz devrede. Gerçekçi olmaya özen gösterin. İş alanlarınızda dağılma etkisine karşı dikkatli olun. Maddi konularda başarılı adımlar atılabilir.

13 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık konularıyla uğraşacağınız bir gündesiniz.Annenize yardımcı olmak, onu mutlu eder. Birlikte günlük ihtiyaçlarınızı gidermek için alışverişe çıkabilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BİR süredir şanssız olduğunuzu düşünüyor, işlerin ters gitmesinden ötürü zor durumlarda kaldığınıza, kendinizi yeterince ifade edemediğinize, insanların gözündeki öneminizi kaybetmeye başladığınıza inanıyor olabilirsiniz. Önümüzdeki hafta, bu yanılgılarınızı gidermenize yarayacak, kendinizi, kendi gözünüzde de üst noktaya çıkaracak faaliyetlerde bulunma şanslarını yakalayabilirsiniz. Hak ettiğiniz yere gelemediğiniz, değerinizi ispatlayamadığınız yönündeki fikirleriniz kaybolup gidebilirler. BİR zamanlar sahip olduğunuza inanmadığınız veya önemsiz bulduğunuz yetenekleriniz ışıldamaya ve sizi bile hayran bırakmaya başlayabilirler. Bu haftanın diğer önemli konusu ise, parasal kazançların yakın olduğuna dair işaretlerle karşılaşmanız olabilir. Hatta, haftanın son günlerinde bile beklenmedik bir kaynaktan elinize para geçmesi mümkün olabilir. Eğer ekstra gelirlerle karşılaşmazsanız, bütçenizi rahatlatabileceksiniz...

13 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 51"
Ay
Kova
23° 40' 50"
Merkür
Koç
17° 48' 60"
Venüs
Boğa
03° 31' 27"
Mars
Koç
01° 18' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 09"
Satürn
Balık
16° 45' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 26"
Lilith
Başak
23° 33' 54"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>