Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden başlamak nasıl bir duygu ? Zaten sizde biten bir şey yoktu. Karşı tarafında aynı durumda olduğunu düşündünüz hep. Belki de haklıydınız. Ama yine de defterin bir kenarına notunuzu aldınız. Başlamış olmanıza rağmen bu ilişkinin yeniden bir elekten geçmesi gerekmiyor mu acaba ?

Göreceksiniz zaman fazla uzamadan aranılan kişi olacaksınız. Mesleğinize çok yakışıyorsunuz. Ekip çalışmasını seviyorsunuz. Uzlaşmazlıkların üstüne gittiğinizde kimse gardını alamıyor. Meraklılığınızı, kimseye batırmadan ustaca kullanıyorsunuz. Akademik bir yapınız var. Bilgi sizin için bir gıda gibi

Onu kovalamak gibi bir derdiniz yok. Bir yerlerde karşınıza çıkması yeterli. O da sizi sıkıntılara sokmaya niyetli değil hiç. Bugünlerde cömertliğiniz had safhada. Bu kadarı kesenize fazla gelebilir.

İradeniz dışında kendinizi sakınmanız gereken bir şey görünmüyor. Dikkatliliğinizle bugün güvence altındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Derin bilgili olma zamanıdır. Okuma, yazma, kendini iyi şekilde ifade etme olumlu anlaşmalar ve imzalar atmak için hayatta bir ya da iki kez rastlanan oldukça güçlü ve olumlu bir açıdır. Çocuklarla ilişkiler olağandan çok daha iyi bir şekilde yürür. Ayrıca doğurganlık da artacağından bu süreçte evlat sahibi olmak kolaylaşır.

14 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 07:11 Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliği altında güne uyanıyoruz. Ailevi konularda ve partnerinizle ilgili meseleler üzerinde kendinizi baskı altında gibi hissedebilirsiniz. Huzurlu bir gün geçirmek istiyorsanız, karamsar düşünmek yerine durumları mantıklı bir şekilde ele alınız. Saat 20:03 Venüs-Neptün karşıtlık etkisi gerçekleşecek. Venüs-Başak burcunda ilerlediği için, hem geçmişimizi hem şimdiki durumumuzu ilişki-iş hayatı ve genel olarak şöyle bir geriye dönerek, yaşadığımız tecrübeler ışığında ele almalıyız. Sizi neler kısıtlıyor, neler engelliyor, neler sağlıklı bir karar vermenizin önüne geçiyor. Bunları ele alırken, olumsuz ve endişeli düşünmek yerine, bilakis olan biteni her anlamda iyi gözlemlemeli ve sapla samanı birbirinden ayırt etmeliyiz. Ne geçmişin etkisi altında kalalım ne de onu yok farz edelim. Hiç bir şeyin tam anlamıyla mükemmel olmasını bekleyemeyiz. İnsan hayatta her zaman iyinin daha iyisi, onun da iyisini talep eder. Ancak kendi ne kadar doğrudur. Buna bakmak lazım. Siz kendinizi mutlaka gözden geçirmelisiniz. Yeteneklerinizden şüphe etmeyiniz. Hangi konuda olursa olsun inancınızı güçlü tutunuz ve kararlarınızı gerçekçi bir şekilde ele alınız. Böyle yapmanız halinde yanlışa düşmezsiniz. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

14 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi hissedecek ve kararsızlık duyduğunuz konuların üzerinde durmayacaksınız. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanabilir ve alacağınız bazı teklifler heyecanlanmanıza neden olabilir. Alkolden uzak durun.

14 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi üstünüze düşeni yapmamanız durumunda şikayet ve eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Huzuru nasıl sağlayacağınızı biliyorsunuz, ama bu sefer size yardım edecek kişilere ihtiyaç duyabilirsiniz. Belli durumları konuşmak için zaman harcamak yerine bir şeyler yapmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zorlayıcı veya karamsarlık yaratacak olaylara açık, engellenmiş hissedebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Riskli hareketlerden ve yerlerden kaçınmak, seyahatler esnasında dikkatli olmak, gereğinden fazla bilgi paylaşmamak, gizli kalması gereken sırları, şifreleri v.b açık etmemek gerekebilir. Bazı tekliflerin, planların veya buluşmaların (özellikle tanımadığımız veya riskli bulduğumuz kişilerle) olası tehlikelerini göz ardı etmek yanlış olabilir. Finansal başlıklı konular da yorucu gelişmeler ön plana çıkabilir veya Yay burcundaki Ay nedeniyle güvenlik, güvenlik güçleri, yurtdışı bağlantılı işler, din başlıklı konular veya yabancılarla ilişkiler açısından stresli denebilecek olaylar yaşanabilir. İlişkiler zorlanıyor, yanıltıcı etkiler veya hayal kırıklıkları gündemde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişten kaynaklanan konular aile ortamında önemli olabilir. Yakın ilişkilerinizde daha az alıngan olmaya bakın.

14 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Her konuda baş döndüren güzellikler içindesiniz. Alacağınız bir davet size yeni ufuklar açacak. Değerlendirmek elinizde.

14 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberler sizi üzüp hayal kırıklığına uğratabilir. Özelliklehayatınızdaki belirsizliklere çok fazla takılmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkilerinizde kendinizi kandırmaktan ve bile bile lades olmaktan uzak durun.

14 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ortamında daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan evinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, bu konuda uzman desteği alabilirsiniz.Aile bireyleri arasında duygusal baskılar ve aşırı mantıklı yaklaşımdan dolayı kişilerin birbirini anlamakta ve uygulamakta zorluk çekmesi mümkündür. Aileniz veya ebeveyniniz tarafından size dikte edilen bazı konular olabilir ve bu durumda duygusal baskı hissetmeniz mümkün olabilir. Daha esnek ve çatışmaya sebebiyet vermeyecek çözümlere yönelmelisiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

14 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

14 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 24' 30" R
Ay
Aslan
16° 00' 11" R
Merkür
Koç
28° 48' 33"
Venüs
Boğa
18° 47' 12"
Mars
Koç
10° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 07"
Satürn
Balık
17° 43' 41"
Uranüs
Boğa
23° 10' 56"
Neptün
Balık
29° 18' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 31"
Lilith
Başak
24° 56' 23"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>