Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız. Evlilik düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi, sorunlu bir ilişki haline getirmemelisiniz.

İşinizle ilgili yeni projeleriniz var. Destek arıyorsunuz. Birkaç güne kalmadan konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberleriniz alabilirsiniz.

Kazancınız size yetiyor, ama gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara ihtiyaç duyuyorsunuz gibi görünüyor. Daha iddiasız bir tarzla, her şey yolunda gidebilir.

Sevgilinizin yakınlarıyla yakınlaşma çabalarınızın bir çoğu abartılı ve de gereksiz görülebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz. Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Yakında sevinçli haberler alacaksınız. Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler cumartesi gününe, saat 01:55 Ay-Chiron görünümü etkisinde adım atıyoruz. Şu anda en önemli meselemizin, iş, sağlık, ilişki konularının akıllıca ele almak gerekliliğini işaret ediyor. Evet, birçok şey, sizin açınızdan tatmin edici değil. Ancak umutsuz da düşünmeyelim. Saat 02:22 Ay-Uranüs görünümü, yolunda gitmeyen ilişkimiz,ortaklığımızla alakalı meselelerin aslında gözümüzü dört açmamız gerektiğini gösteriyor. İstikrarsız bir şeyin devamı mümkün olmaz diye düşünebiliriz. Saat 05:18 - 15 Kasım saat 02:21 arası Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Bu zaman diliminde huzura fazlasıyla ihtiyacımız var. Öyle bir şeyleri kurcalamak, didiklemek gerekmiyor. Bırakın hayat kendi bir nehir gibi kendi akışında ilerlesin. Siz sadece rahat olun. Bir şeyleri kontrol edeceksiniz, düzelteceksiniz diye enerjinizi boşuna akıtmayın. Kimse değişmeye kabul etmiyor. Kendinizi üzmeyin boş yere. Cumartesi gününüz mutlu, keyifli ve arzu ettiğiniz gibi geçsin. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

14 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize ters düşmekten hoşlanmıyorsunuz. Dostluk duygularınızın yoğun ve derin. Bugün güçlü işbirlikleri içinde olacak ve uzun süredir görüşmek istediğiniz kişilere ulaşabileceksiniz. Yönetici gezegeniniz, Venüs

14 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi veya hukuki başlıklı konularda yaşanan bazı problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek kişileri aramanızda fayda var. Doğru insanlarla iletişim kurabileceğiniz, bu kişilerin öneri, yorum ve tavsiyeleri sayesinde doğru kararlar alabileceğiniz süreçtesiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu oldukça hareketli ve canlı geçebilir. Bugün konuşmalar, sohbetler ve ziyaretler açısından renkli olabilir.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mevsimsel hastalıklara karşı direncinizi yükseltmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bana bir şey olmaz demeyin. Sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenize umut ve güzellik dağıtabilirsiniz. Gün içinde birtakım parasal konuşmalar gündeme gelebilir. Belki de kararsızlığınızı yakın çevrenize danışarak yeneceksiniz. Maddi konulardaki şanslarınız önünüzdeki günlerde ayağınıza gelecek. Bunları değerlendirin.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz çok yüksek olmasa bile pazarlama faaliyetleriniz ve işinizi geliştirdiğiniz ortamlarla ilgili yeni fikirler ve anlayışlar geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda cesur çıkışlar yapabilirsiniz, inançlarınızı ortaya daha rahat dökebilirsiniz

14 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>