Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizden beklediğiniz ilgiyi görmemek sizi çok üzecek. Ona sitem edeceksiniz. Fakat sevgiliniz sadece işlerinin yoğunluğundan size zaman ayıramıyor. Bunun farkına varmalı ve bu tip davranışlardan uzak durmalısınız.

İşinizle ilgili beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi çok sinirli ve gergin bir hale soktu. Bu yüzdenyerinizde çok hırçınsınız. İş arkadaşlarınız size yaklaşmaktan korkar hale geldiler.

Parasal konularda rahat davranıyorsunuz fakat bütçenizi hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz. Maddi zorluk çekebilirsiniz. Biraz daha dikkatli olmalısınız ve acil ihtiyaçlarınız dışındaki alışverişlerinizde kısıtlama yapmalısınız.

Akşam üzeri alacağınız bir telefon sizi şaşırtacak. Bu konuşmadan alacağınız fikirleri hayatınıza uygulamayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Problemleriyle ilgili merakta olduğunuz bir arkadaşınızdan yakında haber alacaksınız. Onun yeni yaşamındaki mutluluk, sizi mutlu edecek. Bugünlerde içinizde yaşattığınız gelecek umutları, yeni birtakım fikirlerle daha da zenginleşebilir. Çok emeğiniz olan bir katılımdaki aksamaların bazı hırslardan kaynaklandığını düşünüp müdahale edeceksiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Ay-Boğa burcu etkisi altında yeni haftamız başlıyor. Huzurumuz ve güvenliğimiz son derece kıymetli hale geliyor. Bizim için kıymetli olanı koruyacağız ve dışa karşı savunacağız. Hiç kimseye taviz vermekten yana değiliz. Zor kazandığımızı, birilerinin hafife almasından hoşlanmayacağız ve değerlerimizden ödün vermeyeceğiz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Saat 11:59 Ay-Satürn görünümü, yaşamınızı yakından ilgilendiren, uzun süredir aklınızı meşgul eden konular üzerinde düşünmenizi sağlayıcı ve uygun çıkış yolları bulmanızda destekleyicidir. Hani insanız ya, bazen öyle bir ruh halinde oluruz ki, canımıza tak etmedikçe bir şeyleri görmezden geliriz. O zaman gelin bu enerjiden yararlanarak, bütçenizi bir gözden geçiriniz. Ayrıca partnerinizle karşılıklı olarak bazı meseleler üzerinde konuşabilirsiniz. Saat 14:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarıyla mecburen kurduğumuz ilişkinin işaretçisidir. Ancak bizim asıl istediğimiz, gönlümüze göre yaşamaktır. Şartlar buna izin vermediğinde canımız sıkılır. Yeni hafta hepimiz için güzel geçsin. Kalben sevgilerimle,

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına çıkacak her sorunun kendi isteğin doğrultusunda sonuçlanmasını isteyip, inatçı olabilirsin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha çok maddi konuların konuşulacağı önemli bir gün yaşayabilirsiniz. Beklemekte olduğunuz haberler bütçenize yeni bir soluk getirebilir. Yaşam kalitenizin istediğiniz yönde gelişmesi ev hayatında da olumlu ilişkiler kurmanıza yardımcı olacaktır.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yerinizde biraz baskı hissetseniz de arkadaşlarınızın desteği ile işlerinizi yetiştirebileceksiniz. Maddi olarak planlama yapmanız, sizin yararınıza olacaktır. Ortaklık konularında dengeyi sağlamanızda fayda vardır. Bazı konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Yakınlarınız ile bir araya gelip durum değerlendirmesi yapmak isteyebilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

rahat tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir. Nasıl olsa yetiştiririm diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman konusunda temkinli olun.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşına çıkacak her sorunun kendi isteğin doğrultusunda sonuçlanmasını isteyip, inatçı tavırlar sergileyebilirsin. Bu anlamda etrafından duyacağın eleştiriler hoşuna gitmeyebilir. Finansal anlamda kendine yeniolanakları bulabileceğin bir gündesin. Uzun zamandır aklında bulunan fikirleri hayata geçirebilir, çevrenden maddi, manevi destek görebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle hayatınıza dair köklü kararlar alabilirsiniz. Sanatla ilgilenen bir Terazi burcuysan, farklı fikirler bulabilirsin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız ortak parasal alanlarda yapılacak konuşmalarla başlayabilir. Önemli kararlar alabilirsiniz. Yalnız bu kararları yarın oluşacak yeniaydan sonra yapmalısınız.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleden sonra alacağınız bir haber sizi yerinizden hoplatabilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi denetlemenizin zor olacağı bir gün. Büyük istekler içinde bulunuyor ancak, kendinizi çok fazla zorluyorsunuz. Kararlı olmalısınız.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşı cinsle ilişkilerinizde problemler var. Ya onlar sizi anlamıyor veya siz kendinizi anlatamıyorsunuz. Biraz içinize dönük yaşıyorsunuz. Onlarla aranızda hep mesafe var. Ancak bunu olumsuz bir olay gibi görmeyin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 16" R
Ay
Balık
08° 13' 50"
Merkür
Koç
18° 23' 07"
Venüs
Boğa
04° 46' 54"
Mars
Koç
02° 05' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 29"
Satürn
Balık
16° 50' 27"
Uranüs
Boğa
22° 31' 23"
Neptün
Balık
28° 59' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 51"
Lilith
Başak
23° 40' 42"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>