Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden beklendiği ölçüde güven veremiyorsunuz. Doğal ve zararsız bulduğunuz bazı yakınlaşmalar, partnerinizin kafasında sorulara yol açıyor. Ona duyduğunuz sevgi sizi daha dikkatli olmaya yöneltecek.

Bir iddialaşma içersindesiniz. İş konusunda inatlaştığınız bu kişi bugün haklılığını size ispat edecek. Buna birkaç kişinin tanık olmasından son derece rahatsızlık duyacaksınız.

Maddi durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler görünüyor. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Birkaç gündür sizi bildiğiniz bir konuda sürekli uyaran kişi, sizin iyiliğinizi istiyor. Onu dikkate almanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir olayın sonucu hakkında girdiğiniz bahsi kazanacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyecek, ama memnun döneceksiniz. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanacak. Siz bu mutlu olayın sonunu pek o kadar hayırlı görmediğiniz için, bu mutluluğu nezaketten paylaşacaksınız. Akşam bir davet alacaksınız.

15 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 05:23 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay, gerilimi önleyicidir. Sanatsal, mistik çalışmalar, ruhsal konularda bir hayli olumludur. İnsanlara destek veririz, empatide bulunuruz. Karşımızdaki kişiyi anlamaya çalışırız. Saat 11:27 Güneş-Chiron karşıt görünümükonularındaki kararsızlığın, genel olarak hassasiyetin, aklınız ile alışkanlıklarınız arasında kalarak bir türlü ne yapacağınızı bilememenin getirdiği sıkıntıları göstermektedir. İyi niyetli düşünseniz olmaz, fazla endişeli olsanız ilerlemek mümkün olmaz. Hani eskilerin deyimiyle aşağı tükürsek sakal, yukarı tükürsek bıyık misali kalakalırız. Peki ne yapılmalıdır? Duygusal ve fiziksel zaaflarımızın farkında olmamız gerekir. Mantıklı düşünülmeli, alışkanlıklarınızın esiri olmamalısınız. Saat 22:46 Ay-Neptün kavuşumu ılımlı yaklaşımın faydalı olacağını gösteriyor. Belki böyle davranmak işimize gelmeyebilir. Ancak iç huzurumuzun sağlanması yönünde gayet iyidir. Saat 23:26 Ay-Satürn görünüm etkisinde,  anlayışlı olmaya, insanlara destek olmaya çalışıyoruz. Ancak bulunduğumuz yer, ortam şartları ve karşılaştığımız insanlar bizi bazen öyle yoruyor ki, acaba neler olacak diye düşünmeden edemiyoruz. Sezgilerimiz bugün bir hayli yüksek. Bazı insanların hiç de iyi niyetli olmadıklarını görmek canımızı sıkıyor. Gönlünüzce bir bayram günü  geçirmeniz dileğimle,  

15 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Doğal davranmasınız istediğiniz kişilerin hata yapmasına izin veriyor, sonra da onları yargılıyorsunuz. Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzü yenileyebilir veya sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz. Zevkli seyahatler veya diğerleriyle yapacağınız aktiviteler ilişkinizin gelişmesini sağlayabilir. Kişisel değişiklikler hayata yeni bir açıdan bakmanızı ve iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular bugün keyfinizi kaçırabilir. Finansal konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Duygusal yönden sizi bağlayan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra daha akıcı temalar söz konusu. Karar vermek için uygun zamanlar var.

15 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Emir... Bugün başkaları sizinle ilgilensin diye, görkeminizi paylaşmak istiyorcasına hava atıyor gibisiniz. Şansınız açılacak.

15 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Jüpiter gezegeni sosyal yaşamınızı hızlandırır. Yalnız kalmak istemez, ayrıca birçok plan, proje ve faaliyet dolayısıyla yalnız kalmanız da imkânsız hale gelir. Oradan oraya tüm gün koşturabilir ve bundan hiç şikâyet etmezsiniz. Yetişkin çocukları olanların çocukları ilgili de organizasyon ve faaliyetlerin olacağı dönemleri gösterebilir.

15 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi güçlü hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Bazı karışıklıklar olsa bile bunların üzerinde durmayacak, dikkatinizi yönelttiğiniz konuda çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda sizin için çalışan insanlara karşı sezgileriniz artabilir. Şefkatli ve merhametli davranarak hizmet alanınızdaki dengeyi koruyabilirsiniz.Gündelik işlerinizi tamamlamak ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek biraz zorlaşabilecektir. Hayallere dalmak ve gerçekliğin dışına kaçmak işinize gelebilir. Böylelikle işleri aksatabilirsiniz. Hafta sonu mesai yapmıyorsanız bilhassa günü beden sağlığınızın zindeliği için harcayabilirsiniz. Aromaterapiler veya hamam, sauna seansları gibi aktiviteler sizi iyi hissettirecektir.

15 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

15 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 46' 18" R
Ay
Aslan
07° 54' 37" R
Merkür
Koç
28° 01' 39"
Venüs
Boğa
17° 58' 29"
Mars
Koç
10° 18' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 47"
Satürn
Balık
17° 40' 52"
Uranüs
Boğa
23° 08' 37"
Neptün
Balık
29° 17' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 28"
Lilith
Başak
24° 51' 60"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>