Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz. Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortalama bir tavır herkesi memnun edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evliliğiniz, birlikteliğiniz veya ortaklığınızla ilgili konular gündeminize gelirken tek başına hareket etmekte zorlanabilir ve bunu tercih etmeyebilirsiniz. Ilişkinizde denge, uyum ve eşitlik aramaya çalışabilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 02:52 olana dek Ay-Boşlukta ilerleyecek. Sakinleştiren, hobilerinize zaman ayırmanızı destekleyen bu saatleri gayet hoş geçirebiliriz. Saat 02:52 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, ne istediğini bilen ve istediklerinin peşinden gitmekte tereddüt etmeyen bir partnere duyulan özlemi tetikleyicidir. Madem beni istiyorsun o zaman çabala ve beni anlamaya çalış diyen yüreğiniz aşkı hissetmek ve hissettirmekten yanadır. Tutkular körüklenir, arzular kamçılanır, aşk hudutsuz bir şekilde yeniden yazılır. Sevgiyle dolu, huzurlu, mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi kullanmak için isteğinizi yükseltmelisiniz. Olumlu beklentiler içinde bulunmaya özen gösterin. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok hareketli olacak. Nedenli veya nedensiz ayrılıklar ortaya çıkabilir ve bunlardan çok fazla etkilenebilirsiniz.Duygularınızı denetlemelisiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Unutulmuş bazı harcamalar ya da vaat edilen bazı sözlerin karşılanmaması canınızı sıkabilir. Evdeki hesap çarşıya uymuyor gibi dursa da, borçlar ve ortaklı kazanımlarınızdan yararlanabileceğiniz bir gün. Hürriyet Aile /

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabırlı ve dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Günlük gelişmeler pek lehinize ilerlemiyor olabilir.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde birilerine sır verirseniz kulaktan kulağa dedikodu yayılabilir. Bu durum sizler için can sıkıcı olabilir. İyi tanımadığınız kişilere çok fazla açılmayın.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınızda kendinizi son derece mutlu, enerjik ve canlı hissedebilirsiniz. Bugün, aile hayatınız için ayırdığınız veya bir süredir biriktirdiğiniz parayı yine onlar için harcayabilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her işi bir kenara bırakıp sevdiğinizi kaprislerine ve isteklerine cevap vermeye çalışın. Bir çocuk gibi sizden özel ilgi bekleyecek, ilgi görmezse de somurtup canınızı sıkacaktır. O yüzden maceraya açık, neşeli bir program organize edin. Arkadaşlarla da vakit geçirmek hoş olabilir. 15 Temmuz

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

15 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 38' 58" R
Ay
Aslan
19° 02' 24" R
Merkür
Koç
29° 06' 37"
Venüs
Boğa
19° 05' 39"
Mars
Koç
11° 00' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 40"
Satürn
Balık
17° 44' 45"
Uranüs
Boğa
23° 11' 48"
Neptün
Balık
29° 18' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 17"
Lilith
Başak
24° 58' 03"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>