Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanın sizinle arasındaki özel sorunlarını özellikle kendi yakınlarınızla paylaşmaktan vazgeçin. İlerde anlattıklarınız sevdiğinize karşı koz olarak kullanılabilir.

Hedeflerinize ulaşmak için gerek kurduğunuz ilişkiler, gerekse kişisel çabalarınız size çok yardımcı olacak. Huzurlu günler size çok uzak değil, bunun farkı9na varın.

Bugün işleriniz konusunda büyük atılımlar yapacaksınız. Yatırımların tam zamanı olduğunu düşünüp harekete geçeceksiniz. Bu konuda sizden yaşça büyük insanların yardımını alabilirsiniz.

Bugün sevgilinizin bazı sorunları sizin de canınızı sıkabilir. Sevgilinize destek olmaya çalışmalı ve zor günlerinde onun yanında olarak sevginizi belli etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geç saatlerde yapacağınız ani bir program, sizi bu gece uykusuz bırakabilir. Sürprizlerle dolu bir gece geçirebilirsiniz. Yorucu geçen günlerden sonra dinlenmeyi hak ettiğinizi düşünüyorsunuz, ama yine yorucu bir gün sizi bekliyor. Yapmanız gereken sürüyle özel işiniz var. Hepsini dar zamana yığmak bazı ziyaretlerinizi biraz aksatacak gibi.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:08 Ay-Neptün arasındaki karşıtlık, hassas düşünmenize neden olabilir. Ne fazla iyi niyet ne de abartılı bir hassasiyet içinde durumunuzu ele almayınız. Çünkü bir ufak sorun olsa, bunu gözünüzde büyütebilirsiniz. Sonra da yanlış mı düşündüm acaba deyip geri adım atmaya kalkışırsınız. Böyle çelişkiler hissederseniz, çok önemli bir karar vermeye kalkışmayınız. Saat 06:58 Ay-Venüs karşıtlık görünümü inancınızı mutlaka ayakta tutmanız gerektiğinin işaretidir. İnsanın mutluluğu bir başkasına bağlı değildir. Kendi içimizdeki kuruntu ve endişelerimize teslim olmamalıyız. Saat 14:39 Ay-Pluto olumlu görünümü, her konuda kazançlı çıkma arzunuzdur. Geleceğimizi garanti altına alma ihtiyacınız her zamankinden çok daha yükselir. Saat 22:02 Ay-Mars görünüm etkisinde, önemsiz konuları bile endişeli tarzda ele alabiliriz. Sanki her şey üzerimize geliyor ve bizi zayıf düşürüyor gibidir. Oysaki bu hissedişler, yorgun bedenimizi ve ruhumuzu dinlendirmek için uyarıdır. Bu uyarıyı görmezden gelmeyelim. Akşam saatlerini müzik dinleyerek, kitap okuyarak geçirmekte yarar var. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne isteksiz başlayabilirsin. Ama gün ilerledikçe işlerine etkin bir şekilde konsantre olabilirsin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizi aktif bir  şekilde kullanarak önemli avantajlar sağlayabileceksiniz. Her zamanki gibi diplomatik tavrınız burada çok önemli ani fırsatlarla yüzleştirebilir. İlişkilerde kişisel özgürlük alanınızı tanımlamak isteyeceksiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Fikir sahibi olduğunuz konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller çıkabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı rahat ifade edemiyor olabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dönüp dolaşıp aynı konuya gelip çevrenizdekilerden hesap sormaya çalışıyorsunuz. Unutmanız gerekenleri hemen unutun. Özellikle evli olanlar için bu fayda sağlayacaktır.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişik ortamlarda duygusal olarak fikirlerinizi toparlamak kolay olmayabilir. Ailenizle anlaşma konusunda da zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla sürtüşmekten kaçınmanız gerekiyor.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı ve içsel dünyanıza çekilmek isteyebileceğiniz bir Ay günü deneyimleyeceksiniz. Zihninizde olumsuz geçmişle ve kişilerle barışma deneyimleyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularda olumlu gelişmeler karşınıza çıkabilir.Kendinizi göstermekten ziyade iç dengelerinizi yakalayabileceğiniz bir gün yaşayabileceksiniz. Hayatınızda kontrolünüz dışında gerçekleşen tüm olaylara karşı detaylı ve kuşkucu bir bakış açısıyla değerlendirme yapma şansına sahip bulunuyorsunuz. Şüpheci ve bilgiç tavırlarınız bu sefer faydalı olabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal meselelerde bazı sorunlar doğabilir ve bu yüzden sevdiğiniz insanla sert tartışmalar yaşayabilirsiniz. Maddiyat konusunda iyi hesaplanmamış adımlar atmayın. Tartışmalara sebep yaratıyorsunuz. Bu da huzursuzluğa neden olabiliyor.

16 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 33' 33" R
Ay
Balık
25° 28' 52"
Merkür
Koç
19° 08' 08"
Venüs
Boğa
06° 14' 55"
Mars
Koç
03° 00' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 14"
Satürn
Balık
16° 56' 28"
Uranüs
Boğa
22° 35' 30"
Neptün
Balık
29° 02' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 48"
Lilith
Başak
23° 48' 37"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:15

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>