Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni başlatmak istediğiniz ilişkide yanlış bir taktik uyguluyorsunuz. Aceleci davranıyor, onda kendiliğinden bir şeyler oluşmasını engelliyorsunuz. Bu kadar ısrarcı davranarak onu kendinize aşık edemeyeceksiniz.

Projenizin çok spontan olduğunu düşünüyorsunuz. Belki de. Ama bunu tartışma masasına yatırmak için çok iyi bir zamanlama yapmanız gerekiyor. Aceleci davranırsanız sıradan bir proje sunmuş olacaksınız.

Sıkıntıları geride bırakıyorsunuz. Ama yine de sizi sıkıntıya düşüren nedenleri tam olarak kavrayabilmiş değilsiniz. Bu nedenle sık aralıklarla bazı sıkıntılar yaşamanız kaçınılmaz görünüyor.

Eski beraberliğiniz, bu kadar pişmanlıkla yad edilmeyi hak etti mi? Sizi beğenen, ilkeli bulan arkadaşlarınız bu davranışınızın bazı sorumluluklardan sıyrılma çabası olduğunu düşünüyor ve bunu size yakıştıramıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz son zamanlarda bazı yeni huylar edindiğinizi konuşuyor. Böyle düşünmekte haklı olduklarını biliyorsunuz. Çok abarttığınız kaygılarla edindiğiniz bu yeni huylardan bir an evvel arınmanız gerekiyor. Aksi takdirde bu huyların sizin benliğinizde olduğuna onları inandıracak ve sizi yanlış tanımış olduklarını düşündüreceksiniz. Kendinize bu haksızlığı yapmamalısınız.

17 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Ay-Aslan burcu seyriyle Pazar günümüz başlıyor. Bu enerji aşkta şansınızı yükseltiyor. Sevginizi cömertçe insanlara gösterirsiniz . Güzelliğiniz, çekiciliğiniz başkaları tarafından oldukça beğenilir. Saat 17:18 Ay-Satürn görünümü, ne istediğinizi ve hangi yolun sizin için tatmin edici ve doğru olacağını işaret eder. Saat 18:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bireylik duygumuzu her anlamda yükseltiyor. Toplum içinde veya kişisel yaşantımızda geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Saat 23:37 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarımızla güzel bir ortamda vakit geçirmemizi, ilgi uyandırmamızı sağlayıcıdır. Gözler üstümüze çevrilir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklının karışık olduğu hassas günlerden geçerken birilerinin sana müdahale etmesi canını sıkacak.

17 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle ilgili konular hız kazanacak. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular içinde daha fazla şey paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber olmak güzel.

17 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FARKLI oluşumları birleştirerek çeşitli sonuçlar çıkaracaksınız. Kısa yolculuklar ve maddi konular hayatınızda güncellik kazanabilir.

17 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenize fikirlerini sorarken, düşüncelerinizi göz ardı etmemeye özen gösterin. Bugünlerde kendinizi güzelleştirmek için yola çıkabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizi dengeye sokabilirsiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizin sosyal çevreniz yüzünden aniden kopması gündeme gelebilir. Ayrılık kararı almak için iyi bir gün değil. Kafanızı karıştıran birisi düzeninizi bozmak istese de buna hemen izin vermemelisiniz. Kendi menfaatinizi de düşünmek zorundasınız. Her zaman karşınızdakilere uyum sağlamak politikasından vazgeçin.

17 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

17 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 21" R
Ay
Balık
14° 56' 18"
Merkür
Koç
18° 40' 03"
Venüs
Boğa
05° 21' 17"
Mars
Koç
02° 26' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 52' 49"
Uranüs
Boğa
22° 32' 60"
Neptün
Balık
29° 00' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 24"
Lilith
Başak
23° 43' 47"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>