Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizdeki bugünkü farklılığı görüp bunda bambaşka sebepler arayabilir. İçinizdeki coşkuyu açıklarken boş yere heyecanlanacaksınız. Oysaki sadece, bugün iyimserliğiniz üstünüzde. Bu iyimserliğiniz, ilişkinize de yansıyor.

Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var. Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir.

Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz.

Çok tetikte, hazırlıklı olmanız gerekiyor. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyecek, yakınlarınıza danışacaksınız.

17 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 04:00 itibariyle İkizler burcuna geçiş yapan Ay, eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantılı işlerinize vurgu yapacak. Akademik konularda beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Hiç aklınızda yokken bugün bir seyahat planı yapabilirsiniz. Pozitif bir ruh haliniz var. Sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam olduğunda enerjinizi partnerinize harcayabilirsiniz. Onunla beraber aktivitelere gidebilirsiniz. Beraberce yaptığınız her şeyden keyif alacağınız bir gündesiniz. Fakat gece saatlerinde sert açılar hakim, kalp kırmamaya dikkat edin. Sevgiler, Astromeri

17 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kıskançlıkları fark ediyorsun!Kararlarını hayata geçirmek için doğru bir gündesin. Detaylara önem verişinden dolayı aksaklıkları da rahatça fark edeceksin. Enerjinin artmasıyla etkileyici konuşmalar yapabilir, bazıarkadaşlarının kıskançlıklarını görebilirsin. Senin iyiliğini düşünen insanların yanında olması sana güç verecektir. Yeni tanışacağın birinden çok etkilenebilirsin. Bu kişi hayatında bazı değişiklikler yapmana sebep olabilir. Sorunlu bir ilişkin varsa, artık daha tutarlı bir şekilde ilerlemek isteyeceksin. Net ve çözüm odaklı olacaksın. Ailenden uzakta yaşıyorsan, hafta sonunu onlarla geçirmek için biletini ayarlayabilirsin. Tüm bunlarla birlikte bugün oluşabilecek sakarlıklara dikkat etmelisin. Özellikle spora gidiyorsan, ani hareketlere dikkat!

17 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ile ilgili yeni açılımlar ve yeni düzenlemeler yoluna gitmelisiniz. Aşk hayatınızla ilgili bazı gerilim yaratan problemler karşısında daha esnek olmalısınız.

17 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde engellerle karşılaşacağınız zamanlar var. Gün içinde düşüncelerinizde olayları abartabilirsiniz. Hareketli yoğun bir gündeminiz olabilir. Akşam saatlerinde işleriniz istediği gibi ilerlemeyebilir. Kafa karışıklığından kaynaklı hatalara dikkat.

17 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize ait isteklerinizin, arzularınızın, kendinizi güzelleştirme isteğinizin arttığı bir gün olacaktır. Zaten bir süredir kendinizden ışıklısınız. Bugün ışığınızı daha da arttırmak için, fiziksel görüntünüzde birtakım değişiklikler yapabilirsiniz. İş yerinizde ve günlük rutinlerinizde zamanın nasıl aktığını anlayamayacaksınız. Hayatınızın temposu artıyor.

17 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, işbirliği gerektiren konularda hareket olası. Hukuki konularla ilgili işiniz varsa gelişmeler yaşanabilir. Ebeveyn rahatsızlığı, ailevi konularda hassasiyetler olabilir. Gün boyu iletişim faaliyetleri, sosyal konularda gelişmeler olası.

17 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay uzun yolculuklar, yabancılarla iletişim, medya, pazarlama, tanıtım, akademik konular alanında size gündem oluşturuyor. Son derece hareketli, iletişime açık bir haftaya yelken açıyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizidiyaloglarına dönüştürebilirsiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat konusundaki her türlü etmeni doğru şekilde değerlendirmelisiniz. Gözünüzden kaçabilecek olan şeyler ileride bazı aksaklıklara sebep olabilir; bu yüzden dikkatinizi toplamalısınız. Fazla evhamlı davranmamaya özen göstermelisiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 53' 10" R
Ay
Oğlak
17° 44' 57"
Merkür
Koç
16° 41' 46"
Venüs
Boğa
00° 18' 56"
Mars
Balık
29° 17' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 40"
Satürn
Balık
16° 31' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 56"
Neptün
Balık
28° 53' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 39"
Lilith
Başak
23° 16' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>