Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirme eğiliminde görünüyorsunuz. İçinizde gizli bir kıskanılma arzusu var gibi. İlişkinizde bir özgüven eksikliğiniz olabilir.

Sınırlandırılmış ilişkilerin,yaşamındaki başarıların önkoşullarından biri olduğu inancındasınız. İş hayatında sıcak, fazla yakın ilişkilerin zararlı olduğu yönünde bir bakışınız var.

Toplu bir katılıma yatırdığınız paranın riske girmiş olması, ana nedenlerden biri olsa da, maddi sorun yaşama korkunuzun altında birçok neden daha var gibi. Para konularında daha güvenli ilişkiler içine girmelisiniz.

Özel bir konuda gözden kaçırdığınız bazı gerçekler var. Daha mantıklı hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tek başınıza hareket etmenizi doğru bulmadığınız bir oluşuma paydaş arama çabalarınız, bugün karşılığını bulabilir.Bu yakınlaşmadan beklentilerinizi amacından saptırmamanızda yarar var. Aile içinde dengelemeye çalıştığınız ilişkiler sizde belli yorgunluklar yaratabilir. Bunu bir karamsarlığa dönüştürmeniz, uzun süreli kopukluklara neden olacak.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  yeni haftamız saat 07:13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında başlayacak. Bu Yeniay, Merkürün gölgeli ve ardından gerileme dönemiyle örtüşüyor. Hemhem özel anlamda  ortaklaşa hareket ettiğimiz, paylaşımda bulunduğumuz, maddi ve manevi anlamda bölüşümde bulunduğumuz kişilerle ilişkilerimizi  gözden geçireceğiz. Yeniayın görünümlerine baktığımızda uzak yakın tanıdıklarımız, eğitim veya ticari hayatımız, yolculuklarımız anlamında bir sıkışmışlık var. Oysaki yenilik arzumuz bir hayli ön planda. Hatta bizi bağlayan ilişkilerden, ortaklıklardan pek hoşlanmıyoruz. Ancak unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Önyargılı düşünmeyeceğiz, tecrübemiz, bilgimiz çerçevesinde gelişimi önemseyeceğiz. Eksiklerimiz varsa tamamlayalım ki, mali yönden güçlenelim, hayatımızı garanti altına alalım. Şimdi biraz daha detaylara inelim birlikte. Böylece Yeniayı daha geniş anlamda inceleyelim. Saat 12:28 itibariyle Ay-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu ilerleme, aslında Yeniayın iki yönlü etkisi olduğunu gösteriyor. Eğitimden,hayatına, yolculuklardan görüşmelere kadar geniş alanda yapılacak işlerin mutlaka sağlam temelli olmasına çalışmalıyız. Bir daha dönüp bakmalı, bir daha incelemeli, yarar-zarar hesabını yapmalıyız. Bu Yeniay,  bir hazırlık aşamasında olduğumuzu, her yeniliği tekrar ele almanın akıllıca olduğunu işaret ediyor. Karşımıza çıkan her ne ise, ona bir işaret koymalıyız. Beklentilerimizi gerçekçi şekilde ele almalıyız. Attığımızın adımın farkında olmalıyız. Saat 15:50 Ay-Satürn karşıtlığı, çevremizde bulunan kişiler, yakınlarımız, dış dünya ile olan her türlü girişim, kısa-uzun seyirli geziler, eğitim,gibi konularda karşımıza çıkabilecek zorlukları işaret ediyor. Bizi anlamakta, biz de birilerini anlamakta zorlanabiliriz. Mecburen sorumluluk yüklenebiliriz. Bütün bunlar doğaldır. Sabırlı olmamız gerekiyor. Saat 20:26 Ay-Mars kavuşumu,  Öyle karar verdim oldu, tamamdır demeyeceğiz. Sıkı çalışacağız. Hiçbir işimizi hafife almayacağız. Yenilikleri temkinli ve akıllı şekilde gözden geçireceğiz. Acelemiz yok. 16 Haziran tarihinde oluşacak Yeniay birçok fırsatların işaretçisi olacağından, bu yeniayda sabırlı bilinçli düşünmek, garantiyi önemsemek, kendimizi geliştirmek, hazırlanmak vaktidir. Bu Yeniayın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, değişikliğe açık olmayabilir ve sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Bugün, çevreniz sizi ikna etmek için zorlanacaklardır. Yaratıcılığınız konusunda mazeret kabul etmek istemiyor, düşüncelerinizde ısrar ediyorsunuz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda veya ortak kaynak kullanımı gerektiren başlıklarda, yenilikler veya yeni başlangıçlar yapabileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz. Ancak, yarın başlayacak Merkür gerilemesi yeni başlangıçlar esnasında yaşanabilecek aksiliklere, eksikliklere veya karışıklıklara karşı tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Daha rahat risk alacağınız zamanlar içindesiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kopmalar yaşanabilir. Bu nedenle güven arayışı içinde olabilirsiniz. Zevk aldığınız konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sihirbaz... Belirli seviyeye gelmiş insansınız. Her insanda olduğu kadar sizde de bazı kusurlar olabilir. Güler yüzünüzü gölgelemeyin.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişiyle ortak bütçe oluşturmak, yeni adımlar atmak için uygun bir 15 gün içinde olacaksınız. Banka nafakaya dayalı işleriniz için bugünden sonra çok rahat harekete geçebilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün eleştirel davranışlara tahammül gücünüzün olmadığını göstermekte. Bu tarz yaklaşımlar sinirlerinizin gerebilir. Siz kimsenin işine gücüne yaptıklarına karışmazken insanların sizin hemen her işinize müdahale etmeye çalışmaları karşısında sabrınız taşabilir. Haksız da sayılmazsınız. İnsanlar nerede durmaları gerektiğini sizin kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeli. Kaldı ki sizler saygı sınırlarını aşmadığı sürece yapıcı eleştirilere her zaman açıksınızdır. Gergin ruh halinizden kolayca sıyrılarak hayatın keyifli yönlerine yönelerek enerjinizi yükselterekhayatınıza yansıtacaksınız. Olabildiğince negatif insanları çevrenizden uzaklaştırın ve siz yolunuza bakın. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle ortak kararlar almanız her ikiniz içinde olumlu sonuçlar getirecektir.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak.

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 10" R
Ay
Balık
05° 44' 21"
Merkür
Koç
18° 17' 01"
Venüs
Boğa
04° 34' 04"
Mars
Koç
01° 57' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 03"
Satürn
Balık
16° 49' 34"
Uranüs
Boğa
22° 30' 47"
Neptün
Balık
28° 59' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 16"
Lilith
Başak
23° 39' 32"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>