Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler içinde sürpriz dalgalanmalara hazırlıklı olun. Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir.

Hırsınız ve becerileriniz karşınıza çıkan pürüzlere pek şans vermiyor. Problemli bir kişilikle sorun yaşıyorsunuz. Bütün öncelikleri elinden aldığınız düşüncesi, onda bir tür takıntı haline gelmiş gibi.

Koşullara göre iyi kazanıyorsunuz. Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz. Geçenlerde tanık olduğunuz seviyesiz para tartışması sizi oldukça etkilemiş görünüyor.

Fazla gecikmeden vefa duygunuzu harekete geçirip onu hak etmeyeceği yargılardan sakınmalısınız. Bir dönem çok özel şeyler yaşayıp çok değerli şeyler paylaştığınız eski dostunuz, sizden uzun zamandır haber alamıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olacaksınız. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili. Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, gözünüzün önünde dallanıp budaklanıyor, sorun yumağı haline geliyor. Sizin bu konuyla alakalı, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız var. Bir akraba ilişkinizde size yakınlaşma isteğine soğuk duracaksınız.

19 Haziran 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma günümüz saat 09:22 itibariyle etkili  Ay-Aslan burcu geçişiyle başlayacak. İletişim konusunda şansınız gayet yüksek.  Sevgi dolu yaklaşım tarzınız takdir görecektir. Çevrenizdeki herkes sizdeki bu  enerjiyi hissedecek ve günlerdir süren sessizliğiniz de sona erecektir. Bugün tanınma ve beğenilme isteğiniz yoğun. Sizinle konuşan insanların takdirini  kazanmak istiyorsunuz. Hareketliliğiniz ve zekanızın hissedilmesi ve pohpohlanmanız size müthiş keyif verecektir. Güler yüzlü, çocuksu halinizle, nüktedan ve ilgili görüntünüzle çevreniz sizi yaramaz çocuklara benzetebilir. Saat 20:45 Ay-Kuzey düğüm görünümü, dostlarınızın desteğini, sosyal yaşamın lezzetini,  uyum ve huzurla paylaşılan her şeyin güzelleştiğini hissetmemizi sağlıyor. Gönlümüz aşktan yana, aşkla buluşmaktan yana. Bu saatlerde sevilmek, sevmek istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki, sevgi varsa orada gelişim, orada mutluluk var. Saat 22:36 Ay-Merkür olumlu görünümü, güzelliklere olan düşkünlüğünüzü yükseltirken,  sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmeniz son derece kolay. Fikirlerinizi rahatlıkla dile getirirken, etrafınızdaki insanlarla olumlu bağlantılar kurabilirsiniz. Keyif dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Haziran 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars, entelektüel yönlerinizi ön plana çıkaracaktır. Zeki, sivri dilli tavırlarınızla yüzeysel konulara kişilik ve karizma katacaksınız. Gücünüzün farkındasınız ve yaşamla ilgili kararlarınız verirken hiç kimseden etkilenmek istemiyorsunuz. Zekanızın işlek ve enerjik olması sizinle ortak çalışmalar içinde olan kişileri olumlu etkileyecektir. Bu dönemde dinlenme anlarınızda bile beyniniz çok yoğun çalışacak.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde ne istediğinize veya ne dilediğinize dikkat edin. Zira, zikzaklar çizerek de olsa istekleriniz gerçek olabilir. Dolayısıyla, ne istediğinizi net olarak belirlemenizde ve belirtmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle akşam saatlerinde zihnimiz açık ve iletişim yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabiliriz. Enerjiğiz ve ilerlemek istiyoruz. Cumartesi ağırlıklı olmak üzere bu hafta sonu oldukça güzel geçebilir. Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Haziran 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili daha dışadönük olabilirsiniz. Cömert tavrınız ortaya çıkabilir. Bugün arkadaşlarınızla plan yamak size iyi gelecektir. Meslek grubunuzdan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmeyin. Akşam saatlerinde hafta sonu için yeni planlar yapabilir, yolculuklara çıkabilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Moral depolamaya çalışıyorsunuz. Sevdiklerinizden ayrılmak hoşunuza gitmese de tatile ihtiyacınız var.

19 Haziran 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda muazzam destekler alırken, kendinizihayatınızda ve yapacağınız görüşmelerde en iyi şekilde gösterebilir, sevdiklerinizle keyifli ve mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız arasında yol gösterici ve iyi bir dinleyicisiniz. Bugün dinlemekten ziyade duygularınızı paylaşmak ve konuşmak ihtiyacındasınız. Geleceğiniz konusunda heyecanlı gelişmeler oluşabilir. Maddi konulardaki sıkıntılarınızı çözmeye başlayacaksınız.

19 Haziran 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş veya üye olduğunuz gruplarda bugün liderlik özelliklerinizin tavanda olabileceği bir gündesiniz. Sözleriniz ve davranışlarınızdan taktir bekleyebilirsiniz. Kibir ve egodan uzak durduğunuz taktirde söylediklerinizi dinletebilirsiniz. Davetlere katılmak, kalabalık gruplarla bir araya gelmek içinde harika bir gün.

19 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda sorunlar var.

19 Haziran 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 27' 43" R
Ay
Aslan
16° 40' 46" R
Merkür
Koç
28° 52' 33"
Venüs
Boğa
18° 51' 18"
Mars
Koç
10° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 54"
Satürn
Balık
17° 43' 55"
Uranüs
Boğa
23° 11' 07"
Neptün
Balık
29° 18' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 41"
Lilith
Başak
24° 56' 45"
True Node
Koç
14° 52' 45"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>