Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizin de önemsediği özgürlük duygusu, ilişkinizi hep canlı tutuyor. Birbirinizi zorlamadığınız ve zaman zaman birbirinizden ayrı hayatlar yaşadığınız için ilk günkü heyecanınız sürüyor.

İş yaşamı dışındaki huzurunuzu da olumsuz etkileyen bir geçimsizliğiniz var. Daha ölçülü ve uygarca bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacaksınız.

Bugünlerde içinizde bir savurganlık arzusu var. Paraları saçmak istiyorsunuz. İyi vakit geçirmek istemenizin yanı sıra cömertliğinizi kanıtlama çabası içindesiniz adeta.

Bir konuda duyacağınız bir eleştiri canınızı sıkabilir. Bu konuda siz haklı olduğunuz için tartışmak yerine kulaklarınızı tıkamayı tercih edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir. Bir rastlantı sonucu bugün yaşamınıza girecek yeni insanların çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 06:15 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Sorunlarınızı çözebilmek adına önünüzdeki alternatifleri bilinçli bir şekilde ele almanız halinde huzur bulmanız mümkündür. Saat 06:46 Mars-Jüpiter görünümü, aşk hayatınızı zenginleştiren, farklı güzelliklere, yeniliklere, değişimlere açık olmanızı destekleyen bir enerjidir. Gönlünüzden geldiği gibi günü değerlendirirsiniz. Yeni bir ilişki, yeni bir yol, yeni bir heyecan sizi mutlu eder. Sevdikleriniz için elinizden geleni yaparsınız. Onlara sürprizler yaparsınız. Aynı şekilde siz de güzelliklerle buluşursunuz. Aşka inancınız yükselir. Hayata sarılırsınız. Üstünüzdeki baskı sona erer. Kendinizi mutlu, keyifli, doyumlu hissedersiniz. İnsanlarla bağınız özel veya her türlü konuda güçlenir. Bu ilk buluşmalar, tanışmalar, karşılaşmalar için olumlu bir etkidir. Saat 19:27 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, kazancınız, aileniz, evinizi ilgilendiren hususlarda güçlü ve hırslı olmanızı sağlıyor. Saat 21:39 Ay-Jüpiter görünümü, ailemiz ve evimiz içindeki bir çok meselenin bizi endişeli kılmasına veya bizim bu şeklide durumları ele almamıza neden olabilir. Ancak benim tavsiyem kendinize zaman ayırmanız, hayatın güzelliklerini yaşamanız, elden geldiğince hayata katılmanızdır. İşler, güçler, sıkıntılar bir şekilde gelir geçer. Yine söylüyorum siz önemlisiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak. Aile fertleri arasında ortak çalışmalar gündeme gelecek. Onların aksiyonlarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Duygu alış verişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, sağlık konusunda dikkatli olmalısınız. Bilmediğiniz yemeklerden uzak kalmalısınız.

2 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, siz hariç herkes hızlı düşünüp hızlı hareket etme peşinde. Fakat siz öyle yapmıyorsunuz. Siz bulunduğunuz konumu korumayı hedefliyorsunuz. Bugünlerde yeni havadisler alabilir ve kısa seyahatler planlayabilirsiniz.Günün Atmosferi:Aktif ve pratik yaklaşımlar, ancak akşam saatlerinde tedbirli olmalıyız Hedeflerimize ulaşabilmek için daha disiplinli ve motive olmalıyız. Önümüzdeki günlerde yurt dışı görüşmelerimiz, ziyaretlerimiz ve eğitimlerimiz artabilir. Yeni girişimler ve projeler için aksiyon almaya başlayabiliriz. Fakat bir yandan da gergin ve riskli ortamlardan uzak duralım ve mümkün olduğunca sakinliğimizi koruyalım. Bizi yoran ve yıpratan konularla meşgul olabiliriz.

2 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar gündeme gelebilir. Güçlü kişilerle anlaşma yapmanız gerekebilir. Zihinsel olarak kendinizi göstereceğiniz bir gündesiniz. Ev hayatınızda bu durumdan etkilenebilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha nazik olmalısınız. İşlerinize yön kazanmak için fırsatlar var.

2 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız İmparatoriçe... Eğer sizler bayansanız cesur, atak ve her işin üstesinden gelebileceksiniz. Şayet erkekseniz sizleri arzu eden karşı cinsle tanışabilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aralık ayında, fikir alışverişleriniz yüksek olacak. Bugün özellikleanlaşmalarınızda insanların sizi kandırmasına veya yanlış yönlendirmesine açık olabilirsiniz. Dikkatli olun.

2 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz veya ebeveyniniz tarafından size dikte edilen bazı konular olabilir. Bu durumda duygusal baskı hissetmeniz mümkün olabilir. Daha esnek ve çatışmaya sebebiyet vermeyecek çözümlere yönelmelisiniz. Aile ortamında daha çok ilgi çekmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan evinizle ilgili yeni bir tadilat veya eşya alma hedefine yönelebilir, bilgi ve destek alabilirsiniz. Aile bireyleri arasında duygusal baskılar ve aşırı mantıklı yaklaşımdan dolayı anlayış ve uygulamada zorluk çekilmesi mümkündür.

2 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

2 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 51' 58" R
Ay
Oğlak
17° 28' 08"
Merkür
Koç
16° 41' 21"
Venüs
Boğa
00° 17' 24"
Mars
Balık
29° 16' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 31' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 51"
Neptün
Balık
28° 53' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 35"
Lilith
Başak
23° 16' 26"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>