Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, ilişkinizde oluşabilecek yanlış anlamalara karşı hazırlıklı olmalı ve önüne geçmelisiniz. Açık davranabildiğiniz takdirde hoş bir gün olabilir.

Ay dan olumlu etkilendiğiniz bugün, ticari girişimler ve yurtdışı bağlantılar gündeme gelebilir. Eğitim konularında ilerleme kaydetmeniz mümkün. İşinizde yaratıcılığınızı ve zekanızı kullanarak çok başarılı olabilirsiniz.

İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün kendiniz veya sevdikleriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

Kafanızda çok sayıda plan olabilir. Yalnız, pratik hayata geçirmeniz çok rahat olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çözülmesi gerekli olan birtakım problemleri, anlaşılır nedenlerle ileriye ertelemeniz, önümüzdeki günleri sorunlu yaşamanıza neden olabilir. Yakın çevrenizde, kimi coşkularınızı paylaşmayı isteyen birinin farkında değil gibisiniz. Bununla ilgili gizli sitemler alabilirsiniz. Akşam saatlerindeki yeni bir tanışma, size çok ilginç bir arkadaşlık sunabilir, bu ilişkiyi kalıcılaştırmak isteyeceksiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma günümüz saat 04:49 Ay-Mars görünümüyle başlayacak. Bu enerji, detay isteyen konular üzerinde durmanın, sağlığınızla alakalı mevzularda yapılacak tetkiklerin, yarım kalan işleri bitirmek üzere odaklanmanın işaretçisidir. Ancak o kadar çok meşguliyetiniz vardır ki, bu saatlerde dağılmanız çok kolaydır. Hesap işlerinde hatalar yapılabilir, mevzular gereğinden fazla abartılabilir. Saat 06:22 Ay-Satürn görünümü, ailenizin üstünüzdeki etkisini işaret ediyor. Bir büyüğünüzün sorumluluğu sizi zorlayabilir. Bugün onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev içinde tamirat bakım gibi işleriniz olabilir. Saat 19:29 Ay-Neptünle bir karşıtlık oluşturacak. Doğal olarak hassas düşünmenize neden olabilir. Ne fazla iyi niyet ne de abartılı bir hassasiyet içinde durumunuzu ele almayınız. Çünkü bir ufak sorun olsa, bunu gözünüzde büyütebilirsiniz. Sonra da yanlış mı düşündüm acaba deyip geri adım atmaya kalkışırsınız. Böyle çelişkiler hissederseniz, çok önemli bir karar vermeye kalkışmayınız. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

2 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İstemediğin hiçbir şeyi sana yaptıramazlar. Bugün görüşmediğin arkadaşlarından haber alabilirsin.

2 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış bazı sorunlar sosyal çevreniz tarafından kendi menfaatleri adına yeniden önünüze getirilebilir. Bu noktada sizler de maalesef iyi niyetinizin kurbanı olabilirsiniz. Bundan sonraki ilişkileriniz adına yeni kararalar alabilir, kiminle dost olup olamayacağınızı tayin edebilirsiniz. Ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın bazı konuları içinizde yaşamaya ve kimseyle paylaşmamaya özen gösterin.

2 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Gün içinde kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Programlarınızdaki değişiklikler sizi zorlayabilir. Ani teknik problemler çıkabilir. İşlerinizde sonlandırdığınızı sandığınız konular tekrar gündeme gelebilir. Tepkilerinizde daha sakin olmaya çalışın. Eğitimle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünve aile yaşantınızda yaşanan sorunların sizin özverili davranışlarınızla yoluna gireceğine işaret etmekte. Hatalı davranışların farkına varmak bir erdemdir. Sizde göstermiş olduğunuz erdemli davranışınızın mükâfatını sevgi saygı ve destekle fazlasıyla alacaksınız. İş hayatınızla ilgili konularda bugün son derece akılcı hareket etmeli ve yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınız da ise bir dönem kapanıyor ve yeni bir dönem başlıyor sizler için hak ettiğiniz değer ve sevgiyi görebileceğiniz aşkın kutsallığının galip geleceği özel bir süreç sizleri karşılamakta. Bu dönemde beklentilerinizi netleştirmeli ve kararlarınızı bir an evvel vererek uygulamaya geçmelisiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerinizdeki ağırlık, söz verdiğiniz insanlara karşı zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz kişiyi kırmamaya özen gösterin. Bugün bazı işlerinizi ağırdan alabilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, arka plana ittiğiniz işlerinizle ilgilenmenize ışık tutacak. Diğer yandan kolektife adayacağınız projelerinizi hareketlendirecek. Topluluklar önünde faydalı bir konuyu dile getirmenize olanak tanıyacak. İş hayatınızdaki kararlarda sağduyuyla hareket etmeniz size bugün yeni kapılar açabilir. Güvenlik konularıyla ilgili devletle işlerinizi halledebilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sürekli hareket halinde kalabileceğiniz, koşuşturmaca ile geçecek bir gün yaşayabilirsiniz. Bu yoğunluğun sebebi, bir süredir ihmal ettiğiniz veya ertelediğiniz işlerin birikmiş olması olabilir. Bu işleri yetiştirmeye çalışırken acele etmemeli, bazı noktaları gözardı etmemeye özen gösterin.

2 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>