Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yaşantınızda ani hareketlenme gözleyebileceğiniz bir gün. Sevilmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir, bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşabilirsiniz. Aşk konusunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz

İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilir ve problemlere çözümler bulabilirsiniz. Bilinçaltı sıkıntılarınızın sağlığınız üzerinde etkiler yaratabileceği görülüyor. Yeni sorumluluklar ve görevleriniz var.

Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Kişiliğinizde ve görüntünüzde zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunu kolayca halledebilecek güçtesiniz. Geçmişteki çabalarınızın ödüllerini alabileceğiniz görülüyor.

İş yaşamındaki değişiklikler kafanızı kurcalıyor; günlük düzeninizi gözden geçirmelisiniz. Aşırı hayalcilik kendinizi gereksizce feda etmenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gün. Yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşamanız mümkün. Çevresel şartları kolaylıkla değerlendirebileceğiniz bugün, iletişim yeteneğinizden yararlanabilirsiniz. Enerjinizi sevdiğiniz konulara rahatça yönlendirebilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda seyredecek. Mesleki ve toplumsal anlamda güvence olgusu merkezimiz haline geliyor.  Değerlerinizi bilhassa önemseyip, dış etkenlere karşı korumak çok önemli sizin için. Aileniz, işiniz, yaşadığınız ülke, görevleriniz, sorumluluklarınız üzerine düşünürsünüz. Kendinizi güvende hissediyor musunuz, neler sizi kaygılandırmakta veya hassaslaşmanıza sebep olmakta? Bunları da gözden geçirirsiniz. Sizin isteğiniz, şu andaki şartlarınızı iyileştirmek, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Bu süreçte, ailenizle, eski dostlarınızla  daha sık bir araya gelirsiniz. Onlarla yakından ilgilenirsiniz. Eskiyi özlersiniz, her defasında anarsınız.  Hayatınızı yakından ilgilendirenveya özel meseleler üzerinde kendi içinizde bir analizde bulunsunuz. Riskten uzak durmaya çalışırsınız. Saat 13:41 Ay-Neptün olumlu görünümü, huzurunuzu kaçıracak, canınızı sıkacak ne varsa ondan uzak durarak, ruhunuzu dinlendirmeniz gerektiğini gösteriyor. Tasarlama, hayalleri yazıya ve tuvale yansıtma gibi işlerde destekçinizdir. Duygular epeyce ciddidir. Hayal kırıklığı yaşadığımız olaylar bizi derinden etkilediği için kendi yaralarımızı kendimiz tedavi etmeye çalışırız. Saat 20:59 Ay-Jüpiter görünümü, bazı durumlar zorlayıcı olsa bile, her şeyin düzeleceğine dair inancımızı koruyoruz. Kafamızı bulandıran, gönlümüzü sıkıştıran meseleler var. Fakat bunları biraz da olumlu bir niyetle ele alabilecek gücümüz bu saatte yükseliyor. Saat 22:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardan kişisel meselelere kadar geniş bir alandaki gelişmelerin işaretçisidir.  Gelişim için, gereksizlerin ayıklanması, sorun çıkartan ve sizi engelleyen ne varsa bunların ayıklanması anlamı taşıyor. Saat 22:16 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, kazancınız, aileniz, evinizi ilgilendiren hususlarda güçlü ve hırslı olmanızı sağlıyor. İçtenlikle merhaba diyen, acımızı paylaşan, mutluluğumuza sevinen insanlara selam olsun. Sevmenin değerini bilen insanlarla bir arada yaşamamız dileğimle,  

21 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tepe evinizde ilerliyor. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Onay almanız gereken kişileri birebir görmemeniz durumunda duygusal sorunlara hazır olun. Belli konularda açıklamalar veya sunumlar yapmadan önce mantıklı temellere dayandığından emin olmanızda fayda var. Detaylar, iyi bir çalışma ve bütçeleme sonuçları direkt etkileyecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalmak, hayallerin peşinden gitmeye çalışırken gerçekçilikten tamamen uzaklaşmak riski söz konusu bugünlerde. Oysa, daha mantıklı düşünebilir, ayağı yere basan hayaller kurabilirsek gerçekleştirme şansımızda olacaktır. Dolayısıyla, tutamayacağımız sözler verirken pratik düşünmeye ve gerçekçi olmaya gayret edelim. Aşk hayatı ve ekonomik başlıklı konularda stresli hava bugün de devam edebilir. Yapmamız gereken şeyler, görev ve sorumluluklarımız var. Engellerle karşılaşmış gibi hissedebiliriz, ama bunlar gerçek engel mi yoksa hayallere daldığımız için gerçeklerle mi yüzleşiyoruz ayırd etmeye çalışalım. Yanlış anlamalara, yanlış yönlendiren kişilere ve karışıklıklara özellikle dikkat edelim! Öğle ve akşam saatlerinde manevi açıdan güçlüyüz fikir alışverişlerimiz olabilir ya da ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Babanızla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İlişkilerinizde istikrarlı koşullar ön planda olabilir. Yaşadığınız olayların farkındalığı içinde olabilirsiniz. Kopmalar meydana gelebilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi hissedeceğiniz koşullar söz konusu.

21 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecen bir mizacınız olmasına rağmen bu özelliğinizi dışa tam olarak yansıtamıyorsunuz. İş yerinizde oldukça taktir ediliyorsunuz. Savurganlığınızı bırakmalısınız.

21 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Ortaya koyduğunuz kimliğinizle göz önünde olmak, toplum içine karışmak ve yerinde duramamak gibi etkiler altında olacaksınız.

21 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ortamında daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan evinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, bu konuda uzman desteği alabilirsiniz. Aile bireyleri arasında duygusal baskılar ve aşırı mantıklı yaklaşımdan dolayı kişilerin birbirini anlamakta ve uygulamakta zorluk çekmesi mümkündür. Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle birlikte özellikle annenizle ilgili temalar öne çıkacaktır. Diğer taraftan meslek hayatınızla ilgili önemli girişimler ve fedakarlık isteyen durumlar odaklanacağınız konuların başında gelecektir.

21 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

21 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 50' 43" R
Ay
Balık
29° 47' 32"
Merkür
Koç
19° 20' 08"
Venüs
Boğa
06° 36' 44"
Mars
Koç
03° 14' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 23"
Satürn
Balık
16° 57' 56"
Uranüs
Boğa
22° 36' 31"
Neptün
Balık
29° 02' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 47"
Lilith
Başak
23° 50' 35"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>