Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun dağınıklığı nedeniyle sürekli diken üzerindesiniz. İş yoğunluğu, arkadaşları, çevresi sizden önce geliyor diye sitem ediyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Her şeyin önünde siz varsınız. Bugün ondan gelecek bir telefon sizi çok heyecanlandırabilir.

Yaptığınız yeni bir anlaşma sizi tedirgin ediyor. Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar. Kısa bir süre içinde olumsuz bir gelişme gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var.

Küçük bir birikiminizi değerlendirmeniz konusunda önerilere ihtiyacınız var. Yatırım konusunda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Bu konuda size destek olacak bir çevreye sahip olduğunuz için o kadar da zor değil.

Bir yakınınız onu ihmal ediyorsunuz diye size sitem edebilir. Kendinizi savunmak yerine onun taleplerini yerine getirmeniz daha doğru olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iletişim konularında bazı tıkanmalar söz konusu. Bununla ilgili olarak, muhtemelen yapacağınız kimi görüşmelerden, beklentinizin altında kazançlarla çıkabilirsiniz. Sağlık konularında bazı endişeler, bir uzman desteği ile daha serinkanlı değerlendirmelere dönüşecek. Kısa da olsa, buna bir süre zaman ve enerji harcamanız gerekecek.

21 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün ilk saatlerinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan'a kadar ilişki ve evlilik konularınızda partnerinizle birbirinize daha bağlı olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Sevginizin arttığı, birbirinize daha fazla vakit ayırdığınız bir süreç sizleri bekliyor. İlişkisinde sorun olanlar problemlerini çözerek yola devam edebilirler. 00:58-04:27 arası boşlukta olan Ay, 04:27'de Terazi burcuna geçiş yapıyor olacak. 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda özellikle sizler dikkatli olmalısınız. Hayatınızın her konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Neden yokken bile kendinizi agresif hissedebilirsiniz. Tepkilerinizi frenlemeye çalışın. Sevdiğiniz kişiye karşı verdiğiniz tepkiler duygusal olarak yaralayabilir. Karşınıza çıkan aksilik her ne olursa olsun sakin kalarak mücadele ettiğinizde güzel sonuçlar elde edeceğinizi unutmayın. İlişkinizde de aynı şekilde sakin kalırsanız daha da mutlu olacaksınızdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız dolunay gününü tercih etmeseniz iyi olur. Ayrıntılı dolunay yazısı için tıklayınız. Sevgiler, Astromeri

21 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu düşüneceksin!Bugün burcunda saat 03:42?de Dolunay başlıyor. Bugün birikimlerini değerlendirmek adına yeni yatırımlar yapmak isteyebilir, gelirini uzun vadede arttırmak isteyebilirsin. Geleceğini garanti altına almak adına kariyer hedeflerini gözden geçirebilir, hedeflerinden çok uzak olduğunu fark edebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, eşine bazın konularda kararlı olduğunu göstermek isteyeceksin. Zaman dediğimiz bazen sadece bir takvim yaprağı. Bugün Dolunay gerçekleşirken o kadar enteresan bir gün geçirebilirsin ki adeta zaman kavramını sorgulayabilirsin. Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu düşünebilir; eski ilişkilerine dair anıların içinde kaybolabilirsin. Hatta onlardan haber alman bile mümkün.

21 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birliği içerisinde olduğunuz insanların beklenmedik çıkışları sizde güvensizlik hissinin oluşmasına neden olabilir. Üstlerinizle olan iletişimlerinizde güven duygusunu önemseyin.

21 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde uyum ve denge içinde olmak sizin için önemli olabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha önemli olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Beslenmenize özen göstermeniz gerekebilir.

21 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gergin uyanabilirsiniz ancak gergin olmak için bir neden olmadığını gördükçe rahatlayacaksınız. Karşınızafırsatları çıkabilir iyi değerlendirmelisiniz.

21 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca yaşam alanınızda değişiklik yapma zorunlulukları olabilir. Sağlık harcamaları olası. Ertelenmiş işlerin hepsi peşi sıra önünüze düşebilir. Program dahilinde ilerlemek önemli.

21 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güzelliğinize güzellik katacak bir güne başlıyorsunuz. İçinizdeki yaşam coşkusu ev içindeki gergin atmosfer sayesinde gölgelenmesin. İnsanlara yumuşak ses tonunuzla açıklamada bulunarak daha sakin bir gün geçirebilirsiniz. Olumsuzlukların hiç birine aldırış etmeden bildiğiniz doğrular üzerinden ilerleyin.

21 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendi beklenti ve ihtiyaçlarınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Bir süredir gerçekleştirmek için can attığınız faaliyet veya çalışmalar ile ilgili önemli şanslar yakalamanız da, günün ana konularından olabilir.

21 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 48" R
Ay
Oğlak
18° 07' 24"
Merkür
Koç
16° 42' 19"
Venüs
Boğa
00° 20' 60"
Mars
Balık
29° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 03"
Satürn
Balık
16° 31' 44"
Uranüs
Boğa
22° 19' 01"
Neptün
Balık
28° 53' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 45"
Lilith
Başak
23° 16' 45"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>