Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin dış etkenlerden ne kadar etkilenebileceğini kavrayamıyorsunuz. Yanlış değerlendirmeler içindesiniz. daha doyumlu olmalı, aşkı düşsel beklentilerle yargılamamalısınız.

Cuma yorgunluğu, işlerdeki güne uymayan yığılmalar karşısında yeterince yoğunlaşmanızı engelleyebilir. Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden bugünlerde haberler alabilirsiniz.

Para daralmalarında, kolay harcama alışkanlığı ana neden gibi görünüyor. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberler söz konusu, ama atak ve girişimci davranışlar gerekecek.

Bugünlerde elinize geçecek bazı bilgileri, birtakım insan değerlendirmelerinden sonra gündeme getirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün neşeli insanlarla hareketli saatler geçirebilirsiniz. Dışınızda gelişen birtakım gelişmeler, aile ilişkilerinizde beklediğiniz olumsuzluklara neden olmayacak. Yaşanmış bir olayla alakalı sessiz hesaplaşmalar içine gireceksiniz. Dışa vurulmayan karşılıklı gerilmeler var. Yakında pek istekli olmayarak önemli kararlar alabilirsiniz, hazırlıklı olun.

21 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 06:39-13:10 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, romantizm ve huzur olgusu birbirine kardeş gibidir. Duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin gölgeli yönlerini de göz ardı etmememiz son derece önemlidir. Saat 09:56 Ay-Chiron kavuşumu, sizin öncelikle çalışma hayatınızla ilgili konular üzerindeki hassasiyetinizi vurgulayıcıdır. Psikolojik anlamda duyarlı olduğunuz bir gerçektir. Ayrıca şifa tekniklerini uygulama, insanlara destek olma veya destek bekleme yönünde olumlu bir işarettir. Saat 13:10 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, hırs ve rekabetin insanlarla olan ilişkilerde zorlayıcı yanlarını işaret ediyor. Tabii ki insan, öncelikle kendinden yana düşünebilir. Fakat adil olmak sizin burcunuza has bir özellikse, eğriyi doğruyu iyice tartıp hareket etmekte yarar vardır. Özellikle partnerinizle aranızdaki sorunları bu bakış açısıyla ele almamız yerinde olacaktır. Saat 14:12 Ay-Güneş görünümü, yenilik hevesiyle tüm işlerinizi yeniden organize edersiniz. İletişimde bulunursunuz, fikirlerinizi ifade edersiniz, haklı oluşunuzdan söz edersiniz. Bilginizi göstermeye çalışırsınız. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

21 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar miskinliği bugün tam sana göre. Hiçbir şeye zaman ayırmak istemeyebilirsin, düşünmek dahi seni yorabilir.

21 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda sağı solu belli olmayan davranışlara maruz kalabilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşamamak adına daha gerçekçi olun.

21 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çaba sarfedebilir ve organizasyonel işler içinde olabilirsiniz. Öğle sonrasında ilişkiler önem kazanıyor olacak.

21 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle uyumlu, sevgi dolu ve özverili gün geçireceksiniz. Siz de içinizdeki huzuru hissedeceksiniz. Yakın ilişkiler günün konusu olacak.

21 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın ihtiyaçlarınızı karşılamakta yetersiz olduğunu düşüneceksiniz. Gelecek olan birkaç günde yabancılarla işleriniz devrede olabilir.

21 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa yepyeni enerjilerle ve yeni bakış açılarıyla ona sarılabilir ve umutla yaşanacak olumlu günleri planlayabilirsiniz. Sıra dışı ilişkilere çekilebileceğiniz gibi, çabuk başlayıp gelişen, gidişatı değişebilen ve hayatınıza hız katabilecek bir ilişkinin içine çekilebilirsiniz. İşinizi yürüttüğünüz ortamda tanışacağınız biriyle ciddi ve verimli bir ortaklık kurabilecek etkiye sahipsiniz. Sosyal ortamınızdan sizden deneyimli birisinin tanıştıracağı birisiyle ilişkiye de başlamanız olasıdır.

21 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

21 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 25" R
Ay
Balık
07° 02' 02"
Merkür
Koç
18° 20' 11"
Venüs
Boğa
04° 40' 45"
Mars
Koç
02° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 19"
Satürn
Balık
16° 50' 02"
Uranüs
Boğa
22° 31' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 34"
Lilith
Başak
23° 40' 08"
True Node
Koç
15° 22' 00"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>