Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişmeye, ortak paydalarda buluşmaya isteksiz gibisiniz. İlişkinizde, sevgiliniz size mecburmuş gibi bir tavrınız var. İkinize de çok yakın olan arkadaşlarınız bu konuda sizi suçlu buluyorlar.

Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yaramıyor.

Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze harcarken batmıyor, ama sonradan sıkıntısını yaşıyorsunuz. Biraz daha sakınarak harcamalısınız.

Tek taraflı özveri uzun vadede çaresiz kalacak gibi görünüyor. Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu görebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürpriz bir ziyaretiniz olabilir. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir. Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor. Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine girebilirsiniz. Fazla rahat, geniş davranışları sizi artı sorumluluklara sokabiliyor.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 11:03 Ay-Mars görünümü, hayallerinizi, hedeflerinizi  gerçekleştirme ve  kararlarınızı gözden geçirme arzunuzun birebir göstergesidir. Saat 11:57-23:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çok önemli meselelerde hemen  karar vermeyelim.  Yeni bir ev kiralamak, satın almak veya hesapta yokken evinizle alakalı bir değişime karar vermemek gerekir. Sakin ve sabırlı olmak, özel yaşamınızı ilgilendiren her mevzuda iyice düşünmek faydalıdır. Saat 23:08 Ay- Kova burcu seyir etkinliği, sınırlar içinde sınırsızlığı keşfetme arzusu içindeyiz.  Bu enerji altında -Dünya farklı bir yer olmalı, kurallarla çevrili olmamalı, hayata madem bir kez geliniyor, o zaman gönlümüzce yaşanmalı tarzında düşünebiliriz. Özgürlük ihtiyacının yükselmesi gayet doğaldır. Dışarıdan bakıldığında her an isyan etmeye hazır haliniz ancak dostlarınızla bir aradayken çok daha farklıdır. Çünkü orada paylaşım vardır. Paylaşım ise tek başınıza olmaktan çok daha fazla sizi rahatlatabilir. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Venüs, Yengeç'te ilerlemekte ve sevecen düşünceler içinde hareket etmenize neden olmaktadır. Aşk yaşantınızda eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinize ve karakterinize güvenirseniz, hayatınızı değiştirebilecek değişiklikler yapabilirsiniz. Bazı kişilerin duygularınızla oynamasına izin vermeyin. Ne istediğinize odaklanmalı ve amaçlarınızı bir kenara atmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda aşırı iyimserlik veya aşırı kötümserlik türünde düşüncelerin ön plana çıkabileceği, tutamayacağımız sözler verebileceğimiz ya da altından kalkamayacağı işler için onay veren kişilere inanabileceğimiz, belirsizlikler, kafa karışıklıkları, sert cümleler veya karışıklıklar ya da hayalperestlik ve gerçeklerden uzaklaşma türünde başlıklar ön planda olabilir. Öğle saatlerinde değişken koşullar planlanan şekilde davranmayı zorlaştırabilir veya beklenmedik durumlarla uğraşabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızda hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı değişiklikler yapmak için fırsatınız olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda cesur kararlar verebilirsiniz. Emlak ve toprakla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler içerisindesiniz ancak bunları tam olarak nasıl ifade edeceğinizi bilmiyorsunuz. Olumsuz tepki almamak adına herkese gülümsemeye çalışmayın.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza takılan bazı davranışlar sevdiklerinizin yanında kendinizi güvensiz hissetmenize neden olabilir. Bugün, hayatınız için kurduğunuz planlarda farklı bir şekilde hareket edebilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle evden çıkmak istemeyebilirsiniz.Öğleden sonrasına kadar sürecek olan belirsizlik ve isteksizlik hissi, akşama doğru ise çocuklarınız, hobileriniz ve kişisel zevk alanlarınızla ilgili tutarlı ve planlı enerjilere sahip olacaksınız. Akşam saatlerini bilhassa kendinizi zihnen geliştirecek faaliyetlere yöneltebilir, bilim kurgu filmleri izleyebilir, havacılıkla ilgili yayınlarla ilgilenebilir, model veya maketler geliştirebilirsiniz. Çocuklarınızın zihinsel gelişimleri için etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

22 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 03' 38" R
Ay
Koç
03° 02' 43"
Merkür
Koç
19° 29' 23"
Venüs
Boğa
06° 53' 09"
Mars
Koç
03° 24' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 31"
Satürn
Balık
16° 59' 03"
Uranüs
Boğa
22° 37' 17"
Neptün
Balık
29° 02' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 31"
Lilith
Başak
23° 52' 04"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>