Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Şüphe Duyuyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız. Gerginlik yaratabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Dayatımda bulunmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

Ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Şartlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seçimlerinizi yaparken bundan çevrenizin nasıl etkileneceğini düşünmek iyi huylu bir alışkanlıktır. Fakat önceliği tamamen buna vermemeli, kendiniz ve çevreniz arasındaki dengeyi korumalısınız. Paylaşımcı değil bireysel düşünmeyi ve hareket etmeyi pratiğe dökmek adına bugünü değerlendirin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için iletişim becerilerinizin ön planda olduğu bir gün olabilir. Kendinizi net ve açık bir şekilde ifade edebilir, etrafınızdaki insanlarla daha iyi anlaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de uyumlu ve anlayışlı davranarak ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Bugün duygusal dengeyi korumak ve hayatın tadını çıkarmak için kendinize zaman ayırmanız önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zor zamanlarında yanına olduğun arkadaşlarının kötü zamanlarında yanında olmaması seni üzüyor. Arkadaşlarının vefasız olduğunu düşüneceksin. İlişkisi olan Terazi burcuysan, partnerinin seninle eskisi gibi ilgilenmiyor oluşu içine bir şüphe düşürebilir. Sevgilinin telefonunu kontrol etmek isteyebilirsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güç sahibi olabilirsiniz. Yetki, terfi, sorumluluk değişimi gibi gelişmeler size aradığınız motivasyonu sağlayabilir. Bunu nasıl kullanacağınıza, bununla neler yapacağınıza dair kararlarınızı işinizin, bulunduğunuz ortamın gereklerinin ve gerçeklerinin farkında olarak almalısınız. 

22 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda sıkıntı çıkarmaya yatkın olabilirsiniz. Mücadele gereken konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkilerinizde iki düşünüp, bir konuşun.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevreniz genişleyecek ve bu süreçte herkese karşı farklı bir bakış açısı kazanmanız gerekebilir, herkese göre tutumunuzu ayarlamanız gerekebilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine daha fazla vakit ayırabileceksin. Bu güzel vakitte, daha önceden ilgilenemediğin ve bir süredir canını sıkan konuları halledebilir ve kendini daha iyi hissedebilirsin. Bazı işleri bitirmek için iyi bir gündesin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün erken saatlerde duygusal meseleler gelişiyor ancak eski bir ilişki yarası bu süreçte yeniden açılabilir. Açık ve cömertsiniz ve bunun sonucunda başkaları da size ilgi duyuyor ve sizden etkileniyor. Bugün ayrıca, para ve güç dinamikleri, paylaşım veya yakınlık düzeyiyle ilgili endişelere veya anlaşmazlıklara işaret edebilir. Sorunlu bir alanı göz ardı etmek kolay değildir. Şu anda kafanızda neyin merkez sahneye çıkmasına izin verdiğiniz konusunda seçici olun! Sizi hayal kırıklığına uğratacak şekilde başkalarına borçlu hissediyorsanız durumu nasıl yöneteceğinizi planlamak en iyisidir. Karmaşık, uzun süredir devam eden bir soruna hızlı bir çözüm bulmak için çabalamak, bugün hayal kırıklığı yaratan bir ders olabilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel görüşleriniz nedeniyle ev ve aile hayatınızda sorunlar yaşanabilir. Sakin ve dingin kalmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sizden yana olan beklentilere olumlu anlamda cevap vermeyi başardığınız sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Kontrollü olmaya çalışın.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Partner, ortaklık, evlilikte iletişime dikkat etmeniz tavsiyemdir. Gününüz güzel geçsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, artık bağlılığınızdan kuşkuya düşüyor. Eskisi kadar güven duymadığını bugün dile getirebilir. Sorunları elinizden geldiğince düzeltmeye bakın. Bugünlerde kendinizi işe fazla kaptırdınız. Fazla sorumluluk yükleniyorsunuz. İşkolikliğiniz bir şeylerden kaçışın göstergesi gibi. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Midenize çok düşkünsünüz. Hep yemek istiyorsunuz, biraz rejim yapın yoksa kilolarla başınız derde girecek

22 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 10' 04" R
Ay
Boğa
20° 01' 36" R
Merkür
Koç
22° 02' 24"
Venüs
Boğa
10° 50' 13"
Mars
Koç
05° 52' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 46"
Satürn
Balık
17° 14' 37"
Uranüs
Boğa
22° 48' 25"
Neptün
Balık
29° 08' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 06' 01"
Lilith
Başak
24° 13' 24"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 08/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>