Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınız çok fazla. Bu sorunları ilişkinize yansıtmayı hiç istemiyorsunuz. Sorunlarınız sizi sıktığı kadar sevgilinizi de sıkıyor. Fakat o sizden çok çok anlayışlı.

İş hayatınızdaki sorunlar kontrolünüzden çıktı. Bir şeyler yapmak zorunda kalabilir yada olacakları kabullenebilirsiniz. Gönlünüz rahat olsun, olumlu gelişmelerle sevineceksiniz.

Maddi sıkıntılarınıza yardım etmek amacıyla sevgiliniz size yakında para teklif edecek. O parayı ondan alın. Buna çok sevinecektir, ayrıca buna çok da ihtiyacınız var.

Radikal kararlar almak üzeresiniz. Bu kararları alırken çok dikkatli olmalısınız. Size haksızlık yapmayı planlayanlara hak ettikleri dersi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, iç dünyanızdaki karışıklıklardan sıyrılabileceğiniz bir gün olabilir. Karamsarlıklarınızın üzerine gitmeniz halinde, birçok istediğiniz gibi gelişebilir. Zaman, zaman ters düşüp çatışmalar yaşadığınız birisiyle, karşılıklı olarak birbirini anlama trendine gireceksiniz. Bu yaklaşımın verimli sonuçları, sizlerin dışınızdaki insanları da etkileyecek.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:00 Venüs-Uranüs kavuşumu, ilişkiniz, partner veyaortaklarınızla aranızda yaşanabilecek beklenmedik gelişmelerin işareti olarak önem taşıyor. Bir yandan kendi sorumluluklarınızın üstesinden gelmeye çalışırken diğer taraftan hayatınızda yer alan kişilerin veya karşınıza çıkan kişilerin özgür ve farklı olan kişilikleri nedeniyle iki derede bir arada kalıyorsunuz. Eğer ilişkinizde adil bir paylaşım yoksa ve eğer birlikte olduğunuz kişi sizden farklı düşünüyorsa bu kavuşum, kopmalara neden olabilir. Burada şu nokta çok önemli. Artık ilişki konusunda mutlaka gerçekçi olmak, paylaşım anlamında dengelerin yerli yerine oturuyor mu bunları gözden geçirmek lazım.  Eğer tarafların sevgi birliği yüksekse bu görünüm altında, her iki kişi de ilişkilerinde yepyeni bir sayfa açabilirler. Saat 02:14 Ay-Neptün olumlu görünümü, sağlık,veya maddi sıkıntılarınızı endişeden uzak bir şekilde ele almamızda yardımcı olacaktır.  Böylece nerelerde yanlış yaptık, neleri düzeltmemiz gerekiyor sakince bir bakarız. Saat 06:57 Ay-Jüpiter görünümü, bir çok meseleyi, parasal konuları, duygularımızı titiz ve bazen oldukça endişeli bir şekilde gözlemleyeceğiz. Kimse fark etmese de, biraz tedirginiz. Saat 14:38 Ay-Pluto görünüm etkisinde, biriktirme ve kazanma olgularını çok daha fazla önemsememizi sağlıyor. Boş işlere ayıracak zamanımız yoktur. Benim bugün size tavsiyem aklı başında düşünmeniz ve yarar-zarar hesabınızı  iyi yapmanızdır. Saat 18:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, piyasanın durumuna göre  yatırım veya  borçlanma konularında dikkatle düşünmenin, analizde bulunmanın önemini işaret ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostluk duygularınızın sizi yönlendireceği bir gün. Kişisel özellikleriniz vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, bugün, daha özgün ve cüretkar davranabilirsiniz. Çevresel ilişkilerinizde etkilemek istediğiniz kişileri kendinize mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Olumlu davranışlarınızın size kandıracağı artılar önem kazanacak

23 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilecek aktivitelere dahil olmalısınız. Kısa seyahatler sizin için özel bir kişiyle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdekileri daha iyi değerlendirmeye ve gereksiz harcamalardan uzak durmaya bakın. Başkalarından destek de arayabilirsiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saygın çevreler sizi destekliyor. Olaylara daha iyimser açıdan bakabilirsiniz. Sorumluluk gerektiren işlerle ilgilenmek sizi mutlu edecek.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha az tanıdığınız insanlarla kuracağınız ilişkiler en çok maddi anlamda sizi tatmin edecek. Yine de bugün para dengenizi oturtma konusunda kolay memnun olmayacaksınız. Bu da beklentilerinizin yüksek olmasından kaynaklanıyor. Enerjinizi yükseltmelisiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın geçmişte karar verdiğiniz maddi ve manevi değer alanlarınızla ilgili farkındalıklar geliştirebileceksiniz. Maddi ve finansal açıdan verdiğiniz kararların ve yöneldiğiniz tercihlerin bedelini ödeyip ödeyememek konusunda sorgulama yapacağınız bir Dolunay sürecindesiniz. Önemli olan bu sorgulama durumundan dengenizi yitirmeden sıyrılabilmektir. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yüz yüze iletişimlerin büyük ölçüde artmasını bekleyebilirsiniz. Ilımlı, samimi ve nazik yaklaşımlarınız sayesinde puan toplayabilir, güçlü diyaloglar kurabilirsiniz. Bu durum, karakterinizin sosyal yönünü de tatmin edecektir.

23 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 58" R
Ay
Oğlak
13° 33' 19"
Merkür
Koç
16° 35' 42"
Venüs
Koç
29° 55' 50"
Mars
Balık
29° 03' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 17"
Satürn
Balık
16° 29' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 51"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 35"
Lilith
Başak
23° 14' 29"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>