Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz. Oysa o çabalamanızı ve ona değer vermenizi istiyor. Bugün yine bu konu üstünde tartışabilirsiniz.

İş yerinizdeki başarılarınızarkadaşlarınız tarafından takdir ediliyor ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız.

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz fakat bu konuda başarısız kalıyorsunuz. Bugün bu konuda bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız.

Bir arkadaşınıza sürekli fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz fakat o bu durumdan oldukça rahatsız. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi önemli bir karar bekliyor. Küçük bir karar olmasına rağmen çok üstünde duruyorsunuz ve başkalarından fikir alıyorsunuz. Akşam saatlerinde hareketlilik yaşamanız söz konusu. Bazı yakınlaşmalar yaşamak için iyi bir fırsat olabilir. Çok özlediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma günümüz,  Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Saat 00:22 itibariyle Neptün ile olumlu görünümü yaparak, aile hayatınız, çocuklar, güvenceniz, parasal konular üzerinde hassas düşünmemizi sağlayacak. Saat 12:21 Ay-Pluto karşıtlığı, bir yanıyla güven içinde yaşama arzumuzu işaret ederken, diğer yanıyla sorumlulukların bizi yorduğunun göstergesidir.  Hayat bize, üstümüze düşenleri yapmamız gerektiği yolunda bir uyarıda bulunmaktadır. Saat 15:59 Ay-Mars görünümü,hayatımız veya günlük yaşantımızda pek suya sabuna dokunmadan huzur ve güven içinde günü geçirmek isteriz. Başkalarının üzerimizdeki maddi ve manevi anlamdaki baskılarına gelemeyiz. Biz de çıkarlarımızı düşünmekten yanayız. Saat 16:02 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında, ilişkiniz, girişimleriniz, aile hayatınız ve mesleki konularda hassasiyetiniz gayet yüksek. Bunların yerli yerine oturması,  sağlamlaştırılması gerektiğini düşünmektesiniz. Saat 20:03-25 Nisan saat 15:12  arasında Ay boşlukta kalacaktır.  İletişim konusunda tedbirli olmakta fayda vardır. Etrafımızdaki insanların hal ve tavırlarının ne kadar güvenilir olup olmadığına bakalım. Her günün sabahı, bir aydınlığa işarettir. Doğan Güneş  sizlere olumlu ve başarılı girişimlerde bulunmanız ve  gönlünüzce ilerlemeniz anlamında şans getirsin. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

24 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz bir çok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Parasal tablonunuz sürekli değişerek, sizin tarzınızın dışına çıkıyor ve olayların abartılmasına neden oluyor. Hassas yapınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.Bugün her şeyi sorgulayabilirsiniz..

24 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veyabirliklerinizi ilgilendiren konularda olayları ele alış biçiminize ve sunumunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İniş çıkışlı bir gün. Bir iyi bir kötü gelişmeler veya ruh hali ön planda. İkili ilişkilere vebirliklerine hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor ya da bu alanlarda oldukça hassas olabiliriz. Yumurtaları kırmadan yürüme çabası yorabilir gün içerisinde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı ve iyi niyetli bir tutum içinde bulunacaksınız bugünlerde. Şanssızlık gibi görünen durumların içindeki fırsatları görebileceksiniz..

24 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızla ilgili konular ön plana çıkarken, günlük yaşamınızda aşk ve bağlılığı daha fazla düşünebilir, bu konudaki ihtiyaçlarınıza yönelebilir ve ilişkilerle ilgili neler beklediğinizi daha rahat tespit edebilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici sağlık problemi yaşayabilirsiniz ancak özel hayatınızda sizi mutlu eden gelişmelere açık bir zamanda olacaksınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, haberleşme ve iletişim trafiğinde son derece büyük bir artış gözlemleyebilirsiniz. Buna ek olarak, çok fazla hareketli olmanızı gerektirecek, hesapta olmayan bir sorumluluk yüklenmeniz de günün konuları arasına girebilir.

24 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 26' 26" R
Ay
Kova
09° 37' 38"
Merkür
Koç
17° 19' 38"
Venüs
Boğa
02° 17' 16"
Mars
Koç
00° 31' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 05"
Satürn
Balık
16° 40' 02"
Uranüs
Boğa
22° 24' 25"
Neptün
Balık
28° 56' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 04"
Lilith
Başak
23° 27' 13"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 11:05

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>