Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz. Oysa o çabalamanızı ve ona değer vermenizi istiyor. Bugün yine bu konu üstünde tartışabilirsiniz.

İş yerinizdeki başarılarınızarkadaşlarınız tarafından takdir ediliyor ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız.

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz fakat bu konuda başarısız kalıyorsunuz. Bugün bu konuda bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız.

Bir arkadaşınıza sürekli fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz fakat o bu durumdan oldukça rahatsız. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı bir duygusallıkla yaşadığınız bir üzüntüde, mantıklı bakmanızı engelleyen güçlü takıntılar var. Duygularınızı kontrol altına almadan bu üzüntüyü azaltamayacaksınız. Bir ilişki ağı içinde, konumunuzu koruma uğraşı içine gireceksiniz. Sizi bu ihtiyaca yönlendiren gelişmelerde belli oranlarda hatalı yargılar içindesiniz. Bu, sizi yersiz endişelere sokuyor.

24 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 08:13 Mars-Jüpiter görünümüyle güne adım atıyoruz. Ev değişikliği, yatırım, ailevi konuların maddi açıdan planlanması, görüşülmesi ve bir karara varılması yönünde olumludur. Aceleye getirilmez, üzerinde düşünülür, karşılaştırma yapılır ve sonuca bağlanır. Sorumluluk olgusu ön plandadır. Çıkarlarımıza uygun olup olmadığı mutlaka sorgulanır. Birkaç gün boyunca etkili olacak bu görünüm, bir yeniliğin uzun vadeli şekilde yürürlüğe konulmasında veya tasarlanmasında etkilidir. Ailevi meseleler maddi-manevi anlamda ele alınır ve probleme çözüm bulunur. Ev sözleşmeleri,anlaşmaları, alacak ve borçlar ciddi şekilde gözden geçirilir. Bu sayede doğru bir yol belirlenir. Bir mülkün elden çıkarılması veya restore edilmesi gibi konularda da bu enerjiden yararlanabiliriz. 24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Genel anlamıyla baktığımızda bu süreçte, kolayca arkadaşlık kurabiliriz. Ancak eski ilişkime geri mi dönsem yoksa yeni biriyle mi olsam diye kararsızlık duymanız veya bu ilişkiyi bitirsem mi, yeni bir sayfa açsam mı diye de düşünmeniz gayet doğaldır. Saat 21:40-23:40 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Gereksiz meseleler üzerinde durup kendinizi üzmeyiniz. En azından bu saatte dikkatli olalım. Sakin olunuz ve olan biteni tekrar gözden geçiriniz. Saat 23:40 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, her ayrıntıya önem vermenin göstergesidir. İnce eleyip sık dokuduğumuz için, eleştiriye yatkın oluruz. Hiçbir şey bizi tam olarak tatmin etmez. Güzel bir gün olsun. Başarı, sağlık ve güzelliklerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

24 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanlarla paylaşımlarının artacağı bir gün. Toplantılar ve buluşmalar iptal olabilir.

24 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda sıkıntılarınızı aşabilecek kaynakları bulmakta hiç zorluk çekmeyeceğiniz ve ailenizden bu konuda büyük destekler alabileceğiniz bir gün. Maddi kaynaklarınızı yeni bir oluşum içine getirmek için biraz daha gayret sarf etmelisiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Planladığınız konularda ani fikir değişiklikleri yaşanabilir. Gelecek planlarınızı sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Dönüşüm gerektiren konular sizi kısıtlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çabalamanız gerekebilir. Arkadaşlarınızla yaptığınız programlar aksayabilir. Tepki vermeden önce düşünmenizde fayda var.

24 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli Terazi'ler bugün ilişkinizle ilgili 3ncü şahısların beraberliğinizi kıskanarak huzurunuzu kaçıracak söz ve davranışlarına itibar etmeyin. Bırakın itibar etmeyi dinlemeyin bile. Siz karşınızdaki insana güveniyorsanız ve onunla ilişkinizin temellerinin sağlamlığından emin' seniz. Başkalarının ilişkiniz hakkında olur olmaz şeyler söylemeye hakları yoktur ve bu hakkı onlara tanımamalısınız. İş hayatınızda ise günlerdir yaşamış olduğunuz aksaklıklara bir yenisi daha eklenebilir ve içinizden yükselen isyan duygusu her şeyden uzaklaşma isteğinizi harekete geçirebilir. Sakin olun ve işlerinizi bildiğiniz yollardan tamamlamaya bakın. Nereye giderseniz gidin sıkıntıların sizinle geleceğini unutmayın ve işinizi bırakmak ya da uzaklaşmak isteğinizin sizi daha da zor durumlara sokmasına izin vermeyin.

24 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal durumunuz, çocuklarınızla ilişkileriniz ve özel hayatınızda yaşadıklarınız karşısında kendinize verdiğiniz değerle ilgili bir mücadeleden geçebilirsiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için motivasyon ve konsantrasyonunuzu güçlendirmeli, ilişkilerinizde önemli konuları tartışmamalı ve enerjisi daha rahat bir günde paylaşımda bulunmayı tercih etmelisiniz.

24 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya ve ticaret alanlarınızda güzelleşmeler yaşayabilirsiniz. Az tanıdığınız insanlarla paylaşımınızı artırabilirsiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcuna geçen yönetici gezegeniniz Venüs bu dönemde size bol bolprojesi getirecek. Özellikle yabancılarla olan bağlantılarınızda gelişmeler gündeme gelir. Sık seyahatler yaparsınız.

24 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, haberleşme ve iletişim trafiğinde son derece büyük bir artış gözlemleyebilirsiniz. Buna ek olarak, çok fazla hareketli olmanızı gerektirecek, hesapta olmayan bir sorumluluk yüklenmeniz de günün konuları arasına girebilir.

24 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 58' 13" R
Ay
Balık
16° 38' 50"
Merkür
Koç
18° 44' 29"
Venüs
Boğa
05° 30' 01"
Mars
Koç
02° 32' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 53' 25"
Uranüs
Boğa
22° 33' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 47"
Lilith
Başak
23° 44' 34"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>