Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı konularda egoistçe davranmanız karşınızdaki insana hareket alanı bırakmıyor. Bu tutumunuz aşkınızı köreltebilir. Sizin de bir takım fedakarlıklar yapmanızın zamanıdır.

İş hayatınızda haftayı güzel kapatmışsınız ve herhangi bir pürüz yaşanmamış. Hızlı karar verebilme kabiliyetiniz sizin en iyiözelliğiniz. Amirlerinizin gözüne girebilmişsiniz.

Para durumunuzda bugün beklediğiniz gelişme gerçekleşmeyecek. Ufak tefek yapacağınız harcamalar toplamda büyük miktarlar tutabilir. Haftalık bütçenizi planlasanız iyi olur.

Birlikte olduğunuz kişinin kendi hayatıyla ilgili yeni fikirler öne sürmesi canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınızdan geçirdiğiniz bir konuyu ya da kararı ailenize açmanızın zamanı gelmemiş olabilir. Bazı şeyleri öncelikle kendiniz istediğinizden emin olmalısınız. Uzak yoldan beklediğiniz sevdikleriniz nihayet geliyor. Yeni bir kaç teklif üzerinde düşünüyorsunuz ve bunlarda bir tanesi özellikle kafanıza yatıyor. Bugün yarın o taraftan haber çıkacak. Bugünün büyük kısmını ev dışında geçireceksiniz.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 05:59 itibariyle  Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde olacağız. Bu enerji,  partnerinizin  ilgi ve sevgisiyle sizi yüceltmesi ve onun hayatındaki öneminizi hissetmenizi sağlar. Sizin için neler öncelikli ise, onları başınızın tacı yapar. Sevdiğiniz  kişileri kucaklamanızda, değerli bulduğunuz her şeyi koruma altına almanızda yardımcı olur. Saat 14:09 Venüs-Neptün görünümü gayet olumlu. Bu enerji ailemizin sorumluluğu, sevdiklerimizin varlığı, toplumdaki yerimiz, önem verdiğimiz değerlerimizle ilgili konuları hassasiyetle ele almamızı sağlıyor. İnsan durduğu yerin, hayatın zorluklarının, bugüne dek yaşadıklarının gayet iyi farkında. Ancak artık huzur bulmak istiyor. Hedefimiz ne ise, onu elde etmekten yanayız. Pürüzlerden bıkmış durumdayız. Saat 20:42 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında,  aile hayatınız, çocuklar, güvenceniz, parasal konular üzerinde bir hayli hassas düşünebilirsiniz.  Kurallara boyun eğmek ve istenilenleri yapmaktan ziyade bildiğiniz gibi hareket etmekten yanasınızdır. Saat 23:44 Güneş-Jüpiter kavuşumu hem uğurlu bir Zodyak alanda gerçekleşiyor hem de astrolojik olarak sizleri özgüven anlamında ışıklandırıyor. Kişi, yaşamın anlamını ister toplumsal konularda ister hedefleri yönünde manevi bir tatmin duygusuyla hissediyor. Çevresindeki insanlar tarafından itibarlı bir kişi olarak görülüyor. Bu kavuşum, inancınızı yükselttiği için, birilerinin sizi fark etmemesi mümkün değil. Öylesine bir ışıltı ki bu, uzaktan dahi gözle görülebilir. Yakınınızda olan kişiler, samimi ve cömert tavırlarınızdan bir hayli fayda görebilirler. El üstünde tutulursunuz. Bu kavuşum, bir tatil planı veya kısa sürecek yeni bir yolculuğun işaretçisidir. Sevdiklerinizle bir araya gelmenizi sağlar. Arzu ettiğiniz şekilde günü değerlendirirsiniz. Bulunduğunuz ortamlar renklenir, güzelleşir, keyifli hale gelir. Yeni dostluklar kurulur, arkadaşlıklar güçlenir. Gönlünüzden geçen her ne varsa, olumlu şekilde sizi güçlendirsin. Kalben sevgilerimle,

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile ve sevdikleriniz önemli fakat, başarı size daha cazip gelecektir. . Maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. iletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. İşinize yükselmek istiyorsunuz. Amacınıza uygun hareket etmelisiniz.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızın takdir görebileceği günler. Bu motivasyonu doğru kullanmalı ve doğru projelerde yer almalısınız. Hassas konuları nasıl yöneteceğinize ve kelimelerinize dikkat etmelisiniz. Ani tepkiler veya hareketler geleceğe belirsiz bakmanıza neden olabilir. Yaşam standartlarınızı yükseltmeye ve yeteneklerinizi geliştirmeye odaklanmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki iki üç hafta boyunca meydana gelecek gelişmeler ve olaylar çeşitli durumlar üzerindeki hakimiyetimiz arttırmamıza veya arzu ettiğimiz alanlarda elle tutulur gelişme kaydetmemize yardım edecektir. Ancak bu durumlardan en iyi şekilde fayda sağlamak istiyorsak, mevcut gidişata veya durumlara sıkı sıkıya bağlı kalmak yerine, daha esnek davranabileceğimiz veya yaratıcı olabileceğimiz koşullara uyum sağlayarak ilerlemeliyiz. En doğrusu rüzgarı arkaya alıp ilerlemek olacaktır.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe dair sorumluklarınız açısından önemli bir gün olabilir. Kariyer vekonularında biraz hassas davranabilirsiniz. Özellikle üstlerinizle olan iletişiminizde duygusal tepkiler vermemeye çalışın. Beklentilerinizi rahat ve mantıklı şekilde ifade etmeniz daha yararlı olacak. Birikmiş işlerinizi bir an önce tamamlamaya çalışın.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ değişikliği isteyen Teraziler, biraz daha sabırlı olmanızda fayda var. Bir anlık kararla hareket ederseniz pişmanlık yaşayabilirsiniz.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

24 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 24" R
Ay
Oğlak
25° 42' 07"
Merkür
Koç
16° 54' 21"
Venüs
Boğa
01° 02' 22"
Mars
Balık
29° 45' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 53"
Satürn
Balık
16° 34' 42"
Uranüs
Boğa
22° 20' 56"
Neptün
Balık
28° 54' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 38"
Lilith
Başak
23° 20' 29"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:46

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>