Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir. İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliğinizin bir parçası olabilir.

Bugünlerde çok önemli ikili görüşmeleriniz olabilir. İlişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilir, eve çok daha moralli dönebilirsiniz.

Paranın önemini gittikçe daha iyi anlıyor ve eli açık imajınızı kaybetmekten korkuyorsunuz. Nasılsanız öyle görünmenizde yarar var. Parayı önemsemez bir görüntü vermeye çalışmanız gerekmiyor.

Paranızı değerlendirmenizle ilgili dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Yetkin olduklarını düşündüğünüz kişilerin önerileriyle yaptığınız bir yatırım sizi bazı sıkıntılara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu bir insanın hoşgörüsü içindesiniz. Bugünlerde iç huzurunuza köstek olabilecek kimi gelişmeleri de gözden kaçırmamanız gerekiyor. Alçak gönüllüsünüz. Bu, elinizdeki değerleri belli bir yere koymanızı sağlıyor. İş ve duygusal yaşamınız olumlu ve verimli bir süreç içinde. Bu konulardaki doyumluluğunuz, genel çevre ilişkilerinizdeki tutarlılığı da belirliyor.

25 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 08:56-13:06 arasında Ay-boşluk etkisi altında, özgür olmak istersiniz. Kimseye uymaktan yana değilsiniz. Ancak çevrenizdeki insanlara anlayış göstermeyi de bilelim. Saat 13:06 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay, rahatlatıcıdır. Sanatsal, mistik çalışmalar, ruhsal konularda bir hayli olumludur. İnsanlara destek veririz, empatide bulunuruz. Karşımızdaki kişiyi anlamaya çalışırız. Saat 13:17 Güneş-Venüs kavuşumu karşıt burcunuzda oluşacak. Hem ilerisi adına ilişkimizi gözden geçireceğiz hem de aramızdaki paylaşıma veya sorunlara odaklanacağız. Partnerimizin bize yöneliş tarzı çok önemli. Şu aralar üzerimizde belli bir baskı kurduğunu söyleyebiliriz. İlişkisi olmayanlar için, bu kavuşum heyecanlandırıcı karşılaşmaların göstergesi. Ancak geri hareket dönemindeyiz. Öyle ani karar vermek, uygulamak yerine duruma bakmakta yarar var. Partnerin kendine güvenli halleri bizi etkiliyor. Ancak yine de tam bir fikir sahibi olmak için erken gibi. Tutkulu davranan partnerleri işaret eden bu kavuşum, tam tersine benim dediğim doğru diyen bir kişiyi de gösterebilir. Tutarlı konuşmayabilir. Bir şey sorarsın ama cevap sizi tatmin etmeyebilir. Sizin bakış açınıza uymayabilir. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlığınızı önemseme, günlük hayatınızı düzenleme ve gerekli ile gereksizleri hayatınızda belirleme yönünde önemlidir. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

25 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

lişkini zora sokacak davranışlar sergileyebilirsin. Orta yolu bulmak için kim ne derse desin dinlemeyeceksin.

25 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girişimleriniz için yeni atılımlarda bulunma zamanı. Aşkta kendinizi daha özel hissedebileceğiniz bir zaman dilimi.

25 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde daha iyi bir plan yapmalı ve ortaya çıkabilecek belirsizlikleri anlmaya bakmalısınız. Başkalarına hizmet ve fedakarlık etmek gerekebilir.

25 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huysuzsunuz. Çevrenizdekilere kızmak için bahaneler arıyorsunuz sanki. Bugün hiç kimse ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak size. Sonradan pişman olmayın.

25 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza odaklı durumdasınız. Bu alanda beklenmedik gelişmeler, sürpriz konu ve olaylar meydana gelebilir. Günlük hayatın koşturmalarını bugün çok iyi dengelemelisiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması yine çocuklarınız, evliliğinizdeki denge ve ortak ilişkilerdeki menfaatler olacaktır.Sabah saatlerinde başlayacak ve öğlene kadar sürecek olan Ay'ın boşluk etkisi nedeniyle ağır enerjiler deneyimleyeceksiniz. Merkür ve Plüton gergin görünümü nedeniyle kendi hayatınızla ve ebeveyninizle ilgili ciddiyet, irade ve etkinliğin özüne varabileceğiniz detaylar ortaya çıkabilecektir. Bilhassa aile ve ebeveyn ile ilgili sıkıntıları konuşarak giderme, meselenin derinine inme ve özünü yakalama potansiyeline erişebileceksiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tamamen maddi nitelikli veya birkaç parasal boyutu olan konularla meşgul olacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. Bu konular, yine de bir belirsizlik içinde olabilirler. Herşeyi net biçimde algılamanız, tüm kavramları anlayabilmeniz mümkün olmayabilir.

25 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 57" R
Ay
Oğlak
09° 39' 47"
Merkür
Koç
16° 30' 27"
Venüs
Koç
29° 34' 16"
Mars
Balık
28° 49' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 13"
Satürn
Balık
16° 28' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 52"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 36"
Lilith
Başak
23° 12' 33"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>