Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Koşulların elverişsizliği sizi teslimiyetçi yapmamalı. Zor aşkın engellemeleri kadar, farklı hazzını da görebilmelisiniz. Bugün, uzun telefon görüşmeleriyle yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Gün içinde hiç aksatmadan çalışmanıza rağmen geç saatlere kadar takılmak, sizi yeni yöntem arayışlarına sevk edecek. Gelişen problemleriniz bazı görüşmelerinize ivme kazandıracak.

Özel zevkleriniz biraz daha kemer sıkmanızı gerektiriyor. Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir yolculuk söz konusu, bugünlerde gerçekleşebilir.

Kafanızdaki çalışma düzeniyle ilgili ısrarcı olmanızda yarar var. İş yaşamınızdaki aşırı yorgunluk plansızlıktan kaynaklanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir yakınınızın yaşadığı duygusal beraberliği çok destekleyeceksiniz. Sizin değer yargılarınızdan fazlaca etkilenen bir dostla özel, hassas bir konuda görüş alışverişleriniz olabilir. Prensip insanısınız. Onlardan ödün vermemek, neredeyse temel şiarınız. Bu ilkelerin gerçekçiliği konusundaki inancınız, sizi inatçı tavırlara sokuyor.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 08:46 Ay-Satürn görünümü fikirlerinizi birbirinize karşı ifade ederek, ortak bir zeminde buluşmanızı sağlayabilir. Sizler en başından beri anlaşamayan bir çiftseniz, eğer bu beraberliği sürdürmek istiyorsanız birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, kontrol kurmaya çalışmadan fikirlerinizi ifade etmelisiniz. Bu çözüm yolu bulmanızda faydalı bir yaklaşımdır. Saat 18:30 Ay-Pluto görünümü, anlaşmazlıkları körükleyicidir. Birbirinize karşı güç ve baskı uygulamaya kalkışabilir, bu yönde kararlı olabilirsiniz. Bir daha düşününüz. Saat 19:49 Ay-Venüs olumlu görünüm etkisinde, ilişkinizle ilgili konularda siz haklısınızdır. Fakat karşınızdaki kişi sizi pek ciddiye almıyor gibidir.   Böyle bir durum oluştuğunda benim size tavsiyem, sakin ve kendinizden emin ancak olgun bir şekilde ağırlığınızı koymaya çalışmanızdır. Baktınız ki ikna olmamakta ısrarlı. Tekrar bu meseleleri konuşacağınızı söyleyerek konuyu kapatmanızdır. Yüzünüzde gülücüklerin çiçek çiçek açtığı güzel  bir hafta geçirmeniz dileğimle,

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, bir çok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. Karşı cins üzerinde çekiciliğini mükemmel gidiyor.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnisiyatif kullanmalı ve bazı kişileri size katılmaya ikna etmelisiniz. Bulunduğunuz çevreyi, akrabalık ya da komşuluk ilişkilerinizi olumlu etkileyecek planlar yapmanız ya da kararlar almanız gelecek dönemde faydalı sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek olabilir. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için harcamada bulunabilirsiniz. Ailevi konularda sizi etkileyen olaylar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle plan yapabilirsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese zorla bir şeyler yaptırmak istiyorsunuz bazen. Kırgınlıklara ve münakaşalara yol açabilir bu tavrınız. Zorla bir şey elde edemezsiniz. Dostlarınızın kıymetini bilin.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkileriniz ve başkalarına bağlı olarak hareket etmeniz bugün size güzel avantajlar sağlayabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlardan duyacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa yepyeni enerjilerle ve yeni bakış açılarıyla ona sarılabilir ve umutla yaşanacak olumlu günleri planlayabilirsiniz.Sıra dışı ilişkilere çekilebileceğiniz gibi, çabuk başlayıp gelişen, gidişatı değişebilen ve hayatınıza hız katabilecek bir ilişkinin içine çekilebilirsiniz. Beklenmedik bir ortaklığa girişebilirsiniz. Günün teması ilişkiler olacaktır. Ancak fevrilik, bencillik ve dengesi kaçmış ilişkilerin de tamamıyla sonlanabileceği enerjilere sahip olduğunuzu da unutmamalısınız. Kız arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 28" R
Ay
Oğlak
11° 36' 23"
Merkür
Koç
16° 33' 02"
Venüs
Koç
29° 45' 03"
Mars
Balık
28° 56' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 15"
Satürn
Balık
16° 29' 08"
Uranüs
Boğa
22° 17' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 05"
Lilith
Başak
23° 13' 31"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>