Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda hassassınız ve çevrenizden etkileniyorsunuz. Genel olarak duygusal yaşamınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz ve bu tutumlarınız sevdiğiniz insanla sorunlar yaşamanıza yol açacaktır. Geçmişten kaynaklanan bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir ve keyfinizi kaçırabilir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak yada girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

İş yaşamına ilişkin bazı aksiliklerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. İş ortamınızda küçük bazı sorunlar ve gerginlikler ortaya çıkabilir ve tartışmalara sebebiyet verecektir. Çevrenizde olumsuz bir ortam olacaktır ve sizde bundan etkileneceksiniz. Özellikle sizin dışınızda kalan nedenler yüzünden çeşitli sıkıntılar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Daha çok gününüzü planladığınız şekilde geçirmeye çalışacaksınız veyaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacaksınız.

Maddi konularda oldukça hesaplı hareket edeceğiniz ve uzun vadeli düşüneceğiniz bir gündesiniz. Bugün gereksiz masraflardan kaçınacaksınız ve harcamalarınızda temkinli olacaksınız.

Sağlığınız konusunda oldukça dikkatli olmalısınız ve sizi strese sokacak her türlü ortamdan uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek günlerde hayallerinizi büyük ölçüde yakalayacaksınız. Bunu hak ediyorsunuz. İçinizde umutla beslenen coşku, sizi mahcup etmeyecek. Canlı, hayata bağlı birisiniz. Ama bu özellikleriniz, istediğiniz yaşamı size sağlayamıyor. Bugünlerde can sıkıntısına çok açık bir durumda görünüyorsunuz. Sıkıntınızın arkasında ferahlama görünüyor.

26 Ocak 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Salı günümüz, saat 05:46 itibariyle Ay-Başak burcu seyriyle başlıyor ve her bir detayı önemsemenizi sağlar. Gördüğünüzle yetinmezsiniz. Bir şeyin ne kadar işe yaradığı sizin için kıymetlidir. Endişe verici bir durum varsa, bunu çözmeden rahat etmezsiniz. Geri planda yapılacak işlerle uğraşırsınız.  Saat 11:50 Ay-Venüs olumlu görünümü, iç dünyanızda bir hayli sıkıntılı olduğunuzu, bazen işin içinden çıkamadığınızı, bu yüzden de her meseleyi kafanızın içinde kurcaladığınızı gösteriyor. Ailevi durumunuz, özel hayatınızla ilgili konularda sakin olmaya çalışmakta yarar var.Saat 21:52 Neptünle bir karşıtlık oluşturacak. Doğal olarak hassas düşünmenize neden olabilir. Ne fazla iyi niyet ne de abartılı bir hassasiyet içinde durumunuzu ele almayınız.  Çünkü bir ufak sorun olsa, bunu gözünüzde büyütebilirsiniz. Sonra da yanlış mı düşündüm acaba deyip geri adım atmaya kalkışırsınız. Böyle çelişkiler hissederseniz, çok önemli bir karar vermeye kalkışmayınız.  Günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

26 Ocak 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artantemponuz nedeni ile az uyuyacak dolayısı ile kendinize ve eşinize zaman ayıramayacak fakat bu durumdan hiç şikayet etmeyeceksiniz. Sizin kendinizi bu denli güçlü hissettiğiniz bir zaman diliminde eşiniz gereksiz problemlerle karşınıza geçebileceğinden onunla ilgilenmeye çalışmalısınız.

26 Ocak 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir. Yakınlarınızın istek ve ihtiyaçlarına da kulak vermenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne uyumlu ve huzurlu bir enerjiyle başlıyoruz. Özellikle sevgi temalı ilişkilerimizde, yaratıcılık, estetik, ev ve aile başlıklı konularda kendimizi iyi hissedebilir veya hislerimizi gösterebiliriz. Verimli bir gündeyiz, pratik şekilde işlerimizi halledebiliriz. Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Ocak 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ailenizdeki kadınlardan destek görebilirsiniz. Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlayabilirsiniz. Gün içinde bazı konuları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz.

26 Ocak 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara hep kendi cephenizden bakıyorsunuz. Karşı tarafın cephesinden de bakmalısınız. En büyük kârınız sevdiğinizle uzlaşmanız olacaktır.

26 Ocak 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Ocak 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gün, geri planda durmak isteyebilirsiniz. Karmaşa ve dağınıklık yönünüzü belirlemenizde sizi zorlayabilir. Aile ilişkilerinizde düzelttiğiniz ilişkilerinizin sizi rahatlattığını göreceksiniz.

26 Ocak 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocukların getirdiği sorunlarla ilgilenirken anlayışlı davranın. Eşya ve evinizin tamirat ve tadilatıyla uğraşmak isteyebilirsiniz ancak bunun için pek uygun bir dönem değil. Çevrenizdeki olaylardan hoşnutsuzluk duyabilirsiniz.

26 Ocak 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda olup bitenleri incelemek isteyebilir, bu sebeple içinize kapanabilirsiniz. Kendi içinizde yaşadıklarınızı anlayabilmek, geriliminizi azaltmaya ihtiyacınız olan bir gün. Gerekli değerlendirmeleri yapmak için kendinize zaman tanımak iyi bir çözüm olabilir.

26 Ocak 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>