Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda canınızı sıkan olaylar üzerinde bugün düşünmeye fırsat bulacak ve yeni çözümler geliştirebileceksiniz. Ancak bu konularda aceleci davranmaktan kaçınmalı ve soğukkanlı davranmalısınız.

Bugün isteklerinizi ertelemek ve işinize odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Yoğun ve yorucu bir günün ardından önümüzdeki günlerde özel hayatınıza zaman ayırabileceksiniz.

Parasal konularda durgun bir gün geçireceksiniz ve zaman zaman sıkıntılı anlar da yaşayabileceksiniz. Kendinize yeni parasal kaynaklar arama yoluna gidebilirsiniz.

Ailenizin bir üyesi bugün ciddi bir rahatsızlık geçirebilir ve siz onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu yüzden bazı özel işleriniz aksayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile ortamınızda beklenmedik gelişmeler olacak, yeni sorunlar akşama kadar sizi meşgul edebilir. Çevrenizdeki kulağınıza gelecek konuşmalar, çeşitli kuruntulara kapılmanıza yol açacak. Çok sevdiğiniz bir insanın sağlık sorunları da sizi üzmeye devam ediyor. Ama yakın zamanda gelecek iyi haberler sizi mutlu edecek.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 02:00 itibariyle  Boğa burç fazında oluşacak  Sondördün, mali ve duygusal konular üzerinde  iyileştirmede bulunmak,  kendinizi güvende hissetmek adına önem taşıyor. Miras, hukuki alacaklar, kredi, nafaka gibi konuların bir an önce çözüme kavuşmasını isteyeceğiz.  Eğer hedefinize uygun şekilde ilerlemiyorsanız, ilişkinizde sorunlar varsa veya altından kalkamadığınız bir takım problemler yaşıyorsanız bu saatlerde  biraz huzursuz olabiliriz. Ne yöne gidiyorum ve aslında gitmek istediğim yön nedir? Diyerek şöyle bir durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 10:45 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,   kendinizi arzu ettiğiniz şekilde yönlendirmenizde, özgürce ortaya koyabilmenizde destek verir. Hızlandırıcı, öğrenmeyi teşvik edici, harekete geçiricidir. Bazı kişilerin  veya direkt olarak partnerinizin tavırları, sözleri bir hayli etkileyicidir. Değişimlerin işaretçisi gibi durabilir. Günün tüm gelişmelerinin hayrımıza olması dileğimle,

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Güneş'in bulunduğu konum, sosyal adalet duygunuzu ön plana çıkarırken, zayıfları koruma ve yardım etme isteği içindesiniz. Duygularınızı herkesle paylaşmak istemeyebilirsiniz. İçsel kaygılarınızı bir kenara bırakmalısınız. Bugün, duygu ve düşünceleriniz paralel ilerliyor.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne gerekiyorsa ona sahipsiniz. Konforlu alandan dışarı çıkmalı ve gücünüzü göstermelisiniz. Sunabileceklerinizi en gösterişli şekilde sunabilir ve yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Bilgi ve özelliklerinizi ön plana çıkartma ve ilerleme zamanıdır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazmıştım, sürpriz haberler, ele geçen bilgiler, ortaya çıkan olaylar veya bazı konularda artan farkındalık türünde durumların ön plana çıktığı günlerdeyiz. Farklı kişilerle iletişimde olmak ufkumuzu geliştirmekle kalmayıp, pek çok konuyu farklı açılardan görmemizi veya farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Fikir alışverişleri artıyor, yaratıcılığımız yüksek ve zihnimiz açık. Farklı fikirlerimizi ve yeteneklerimizi göstermek için uygun günlerdeyiz ya da teknolojik araçlar sayesinde fikirlerimizi hızla yayabiliriz. Üzerinde yoğunlaştığımız işlerin ilerlemesi kolay olabilir veya maddi başlıklı konularda adımlar atabiliriz. Ay'ın olumlu açıları yukarıda yazdıklarımı daha uygulanabilir hale koyacaktır. Ancak, şaşırtıcı durumlar veya nereden geldiğini, ne söylemeye çalıştığını ya da ne yapmak istediğini anlayamayacağımız kişilerle karşılaşma ihtimalimizin de olduğu günlerdeyiz aklımızda bulunsun bir ihtimal. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi strese sokabilir. Kendi ideolojilerinizi ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. Olayların gidişatını kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile görüşmeler yapmanız gerekebilir. Duygusal hayatınızda ilişkilerinizi anlamlandırmakta zorlanabilirsiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda üreteceğiniz fikirler ufkunuzu geliştirecek. Önemli olan bunların fikir olarak kalmaması. Gerçeğe dönüşmeleri için gerekli adımları atın.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemliortaklıkları devrede olacak. Bu farklı gelişmeleri iyi değerlendirin. Kalbiniz boşsa değişik ortamlarda aşkı yakalayabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızı etkili bir şekilde kullanmalısınız.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçiriyorsunuz.İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Güven, sağduyu ve vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir gündür. Üstelik zihinsel olarak size sunulan fırsatları da iyi değerlendirebileceğiniz göstergelere sahipsiniz. Diğer taraftan duygusal anlamda aile desteğine de sahip olabileceksiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 28" R
Ay
Oğlak
11° 36' 23"
Merkür
Koç
16° 33' 02"
Venüs
Koç
29° 45' 03"
Mars
Balık
28° 56' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 15"
Satürn
Balık
16° 29' 08"
Uranüs
Boğa
22° 17' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 05"
Lilith
Başak
23° 13' 31"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>