Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizden fazla bir beklentisi yok. Aradığı hemen hemen her şeyi bulduğuna inanıyor. İlk günlerdeki ilginin azlığından şikayetçi biraz. Bunu doğa dışı bir istek gibi görebilirsiniz. Haklı da olabilirsiniz. Belki sizde eski ilgiyi görmüyor, beklemediğiniz içinde fark etmiyorsunuz. Konuşmanı da yarar var.

Bir isteksizlik içindesiniz. İşyerinizde başınızı ağrıtacak elle tutulur bir şey yok. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız kronik ve gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor.

Para sıkıntısı çekmiyorsunuz denemez, ama çekmemeye çabalıyorsunuz. Birlikte yaşadığınız kişiyle harcamalar konusunda birbirinizi suçlar durumdasınız. Bir yakınınızın bütün uyarılarınıza rağmen düştüğü para bunalımı sizi kızdırıyor.

Rahatsızlığınızı epeydir izleyen biri sizin adınıza bir takım girişimler içinde. Sevgiliniz onun bu ilgisine anlam yükleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir dost ziyareti hayli tartışmalı geçti. Önceleri yatıştırıcı davranıp sonunda tartışmanın baş sorumlusu gibi çıktınız. Bu günlerde sinirlerinizin biraz dinlenmeye ihtiyacı var. Esprili, cazip kişiliğinizle seviliyorsunuz. Bunu korumaya çalışın. Ailenizden bazı kimselerle aranızdaki anlaşmazlık günden güne büyüyor.

28 Ağustos 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler,  alışılmışın dışında  yaşama arzunuzu körükleyen Ay-Kova burcu etkisi altında  Cuma gününe başlamaktasınız. Özgürce yaşama arzumuz ve değişime olan ihtiyacımız gayet yüksek. Hayatınıza heyecan ve renk katabilecek, günü olumlu yönde geçirmenizi sağlayacak aktivitelere yönelebilirsiniz. Saat 07:24 Ay-Mars görünümü sosyal yaşamı canlandırıcı, hedeflerinizi tayin etme yönünde kararlılık sağlayıcıdır. Kişi özgürce kendini ortaya koymak, amacına ulaşmak ister. Saat 13:19 Ay-Venüs karşıtlığı ilişkide bulunmak, bu amaçla haberleşmek, insanlarla tanışmak, bir araya gelmek arzunuzu işaret ediyor. Siz grup faaliyetlerinde ön sıralarda yer alabilecek bir kişisiniz. Yaratıcı tarzda ve tarafsız bir şekilde ilişki kurduğunuz için birçok kişi tarafından beğenilirsiniz. Saat 19:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, partnerinizle aranızdaki  buzların çözülmesini sağlar. İlişkiniz düzgün seyirde ilerliyorsa, minik tatsızlıklar kendiliğinden ortadan kalkar. Eğer sorun büyükse, her iki kişinin de birbirine karşı saygılı olmasında  fayda vardır. Zorlukların  sizi yıldırmaması ve doğru bildiğiniz yolun size başarılar kazandırması dileğimle,

28 Ağustos 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani tepkiler verebilir veya sizi yönlendirmeye çalışan ya da provoke eden kişilerin etkisi altında kalabilirsiniz. Haklarınızı korumalı ve politik davranmalısınız, ancak sakin ve kibar şekilde ilerlemeniz gerektiğini unutmayın. Vaktinizi sevdiğiniz kişilerle geçirmeniz moralinizi yüksek tutmanıza yardım edebilir. Kişisel gelişiminizi ihmal etmemelisiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler. Kibarca olmakla birlikte bu istekleri geri çevirmeniz gerekebilir. Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Ağustos 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sizi geren ve endişelendiren kişilerden uzak durmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Güzel şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Akşam daha farklı konular dikkatinizi çekebilir.

28 Ağustos 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte hatalı davrandığınız bir kişi aklınıza gelip kendi kendinizi sorgulayabilirsiniz. Özür dilemek, gönül almak size bir şey kaybettirmeyecektir.

28 Ağustos 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda veya eğlenceli ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Partnerinizden alacağınız destekle kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Sosyal ortamlarda keyfiniz aşağıya çekilebilir.

28 Ağustos 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz ortaklıklar gündeme gelebilir, beklenmedik yardımlar ve destekler alabilirsiniz. Kendinizi aşka çok daha yakın hissedeceğiniz birkaç gün olacak. Eğer yalnız iseniz sürpriz bir aşk bu aralar kapınızı çalabilir, hatta bu aşk çıkma ihtimaliniz olan seyahat esnasında tanışabilirsiniz, veya gideceğiniz yerde. 

28 Ağustos 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

28 Ağustos 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 22" R
Ay
Balık
20° 40' 41"
Merkür
Koç
18° 55' 07"
Venüs
Boğa
05° 50' 33"
Mars
Koç
02° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 36"
Satürn
Balık
16° 54' 49"
Uranüs
Boğa
22° 34' 22"
Neptün
Balık
29° 01' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 43"
Lilith
Başak
23° 46' 25"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>