Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ilgisiz davranışları sizi çileden çıkartıyor. Her şeyin bu kadar kısa bir zamanda bu kadar değişmesini kabul edemiyorsunuz. Belki de bugünlerde bu konuda bazı kararlar almanız gerekecek.

Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılacak. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor, başarıyı getiriyor.

Alacaklarınız ve borçlarınız birbirine karışmış durumda. Bugün herkesi şaşırtacak, bu konuda çok radikal kararlar alacaksınız. Çünkü başka şekilde yaşayamayacağınızı anlıyorsunuz.

Birisi sizinle ilgili bir oyunların peşinde. Bu, sizin pek güven duymadığınız ama bu kadarını da beklemediğiniz biri. Gözlerinizi şimdiden açmalısınız. Sonradan işi düzeltmek zor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyilik yaparak korunduğunuzun farkındasınız, bu nedenle elinizdeki imkanları başkaları ile paylaşmaktan keyif alıyorsunuz. İyiliğinizle dokunduğunuz hayatlar bumerang etkisi ile size geri dönecek ve umudunuzu kestiğiniz konularda hiç beklemediğiniz harikulade haberler alacaksınız.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 00:43 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, öncelikle sizi zor durumda bırakan her ne mesele varsa, bunların titizlikle ele alınması, gözden geçirilmesi, düzenlenmesi adına önem taşıyor. Bunları sağlam bir temele oturtmak, düzenlemek için, kendinize zaman tanıyınız. 1 Ekim burcunuzda doğacak Yeniay sizin, doğru tespitlerde bulunmak ve yolu görmek anlamında olumludur. Saat 01:27 Ay-Mars görünümü, bizi sınırlandıran, yoran meseleleri titizlikle gözden geçirmemizi sağlar. Ailevi meseleler üzerinde kararlı bir yol izleriz. Saat 11:46 Ay-Venüs görünümü, parasal meseleleri dikkatli şekilde ele alırız. Hesabımızı biliriz ve bütçemizi ona göre düzenleriz. Saat 19:46 Ay-Neptün karşıtlık etkisi altıda bir yanımız her şeye bir kulp takmaya, olur olmazları kafaya takmaya müsait halde. Öyle ki,  ne sağımız belli ne solumuz belli, bir hayli de huzursuzuz. Bize göre bu böyle olmalıydı, şu şöyle neden olmadı soruları at koşturuyor zihnimizde.  Akşamı daha güzel geçirmek, endişelerden  kurtulup rahatlamak için istekli olursak, belki de ummadığımız güzelliklerin bize yönelmesini sağlayabiliriz. Ne dersiniz? Saat 22:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunu gayet olumlu buluyorum. Bu görünüm dışa açılmanın ne kadar faydalı olacağını işaret ediyor. Gezin, araştırın, insanlarla temasta olun. Size özel renkliliğin, güzelliğin farkına varsınlar. Yaşamınız için olumlu dileklerde bulunun. Saat 22:42 Ay-Satürn görünümünde, şartlar bizi olgun hareket etmeye, çevremizle aramızdaki sınırın farkına varmaya çağırıyor. Fiziksel anlamda sağlığımıza özen göstereceğiz. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

28 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi mutlu etti. Gelecekle ilgili umutlarınız arttı. İnatçı bir tarafınız var. Arkadaşlarınız bundan şikayetçiler. Takıldığınız bir konuyu sonsuza dek unutmuyorsunuz. Fakat unutmuş gibi davranmayı da çok iyi beceriyorsunuz. Bu akşam bir davet alıp güzel vakit geçireceksiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz, ama mevcut durumunuzu, pozisyonunuzu ve planlarınızı hızlı şekilde paylaşmamalısınız. Bilgi toplamanızbirliği içerisinde olduğunuz kişilerin amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edip edemeyeceğini daha iyi görmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri sürprizlere veya farklı hoşluklara açık, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, ama gün genelinde boşlukta olan Ay nedeniyle kararsızlıklar, belirsizlikler veya halsizlik türünde durumlar ön planda. Neyse ki, fırsatlara açık, iyimser akabileceğimiz, göreceli olarak şanslı günlerdeyiz. Ay boşlukta olsa da değerlendirelim. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Mars, Kasım ayının ikinci haftasına kadar başarıya odaklanacağımız, hedeflerimize ulaşabilmek için yüksek gayret göstereceğimiz motivasyonu yüksek bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi bir şeyleri kabullenmek zorunda bırakabilir. Bugün kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler nedeniyle dağılabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı bitirmek için zaman harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle plan yapabilirsiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Fırsatları kaçırmak istemiyorsunuz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üşengeç tavırlarınızla, ayağınıza kadar gelen şanslarınızı önemsemeyebilirsiniz. Somut ve maddi konulara odaklı olmanız sizi yorabilir. Maneviyatınızı artıracağınız konulara yönelin.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı ve içsel dünyanıza çekilmek isteyebileceğiniz bir Merkür günü deneyimleyeceksiniz. Zihninizde olumsuz geçmişle ve kişilerle barışma deneyimleyebilirsiniz.Kontrolünüz dışında gelişen konularda olumlu gelişmeler karşınıza çıkabilir. Kendinizi göstermekten ziyade iç dengelerinizi yakalayabileceğiniz bir gün yaşayabileceksiniz. Hayatınızda kontrolünüz dışında gerçekleşen tüm olaylara karşı detaylı ve kuşkucu bir bakış açısıyla değerlendirme yapma şansına sahip bulunuyorsunuz. Kül yutmaz bir karaktere bürüneceksiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

28 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 14"
Ay
Kova
27° 54' 41"
Merkür
Koç
17° 58' 32"
Venüs
Boğa
03° 53' 31"
Mars
Koç
01° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 46' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 26"
Lilith
Başak
23° 35' 53"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>