Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok özgür bir bakışınız var, ama aşkı tanımladığınız kadar bağımsız hissediyor, herkes kadar da kurallara bağlı olarak yaşıyorsunuz. Bunun yarattığı hırçınlığa son vermeniz gerekiyor.

Birtakım işleri, hiç gereksiz yere öncelik veriyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın daha fazla emek harcamalarına yol açıyor. İşin gereğine göre davranmanızda yarar var.

Önümüzdeki günlerde büyük bir senediniz var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz sıkıntılısınız. Borca girmek istemediğiniz için de bu paranın bir kısmını içerden çekeceksiniz.

Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız. Girişken biri olmanıza rağmen, bazı durumlarda çekingenleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuğunuzu bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız.

22 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda geri hareketi sona erip düz seyirle ilerleyecek.  Geçtiğimiz 30 Ağustos tarihinden bu yana olan gelişmelere bir daha bakacağız. Geri hareket döneminde inceleyip  karar verdiğimiz işlerimizi yürürlüğe koyacağız. Ancak yine hatırlatayım. Hayatta her şeyi denetleyemeyiz veya her şey mükemmel olmak zorunda değil. Doğrular gibi yanlışlar da olabilir. Önemli olan, gerekli-gereksiz olanı birbirinden ayırmak. Nerede bir aksaklık varsa, bunu çözebilmek için, ne kendinize ne de başkalarına karşı eleştirel davranmamalıyız. Özellikle zihnimizi arındırıcı, biraz daha rahatlatıcı, gereksiz endişelerden uzaklaştırıcı olumlu düşünmeyi sağlayıcı aktivitelere yönelelim. Bir de şunu ekleyeyim. 29 Eylül tarihine kadar Merkürün gölgeli günleri etkilidir. Tedbiri elden bırakmayalım. 22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Güneş burcunuzda ilerleyecek. Dış dünyada kişisel anlamda kendimizi merkeze almak ihtiyacı duyabiliriz. Bir yaş daha büyümek, ister istemez hüzün veya heyecan yaratır. İlişkilerimizi doğru şekilde yönlendirmek isteyeceğiz. Uyum ve paylaşımdan yana olacağız. Tabii ki bu süreç genel anlamıyla olumludur. Ne de olsa bir yaş daha almak, kendimizce kararlar vermek, şöyle bir geçmişte yaşadıklarımıza bakmak, geleceğimizi, ilişkilerimizi doğru şekilde yönlendirmek isteyeceğiz. Bu dönemde bizim için önemli olan, kimseyle çatışmadan, gerilmeden, uyum ve paylaşımdan yana bir süreç geçirmektir. Bu sizin doğanızda zaten var olan bir olgudur. Özlediğiniz tüm güzellikler sizinle olsun. Her şey umduğunuzdan çok daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İstekleriniz deki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Uzaklarda, değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

22 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konuların sizi yapacağınız işlerden alıkoymasına izin vermelisiniz. Finansal alanlarda fırsatlar veya yanlış giden durumları düzeltme şansı söz konusu olabilir. Önümüzdeki günlerde farklı fırsatlarla karşılaşabilir, kazançlı çıkacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınız açısından da olumlu gelişmeler var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bilgimizi arttırabileceğimiz, eğitsel faaliyetlere eğilebileceğimiz, yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz bir gündeyiz. Eğitim başlıklı konular ön planda. Doğru harekete geçen Merkür, üç haftadır zaman zaman yaşanan aksiliklerin, iletişim sorunlarının ve sistemsel problemlerin son bir hamle yaptıktan sonra düzelmeye başlayacağına işaret ediyor.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Programlarınızı güncellemek zorunda kalabilirsiniz. Geleceğiniz için alternatif planlar üretebilirsiniz. İlişkileriniz daha keyifli hal alabilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili eğitim almak için uygun bir gün değil.

22 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Geleceğe yönelik hedefleriniz için her konuda başrol oynamaya hazır bir oyuncu gibisiniz. Bu konunda en fazla ilginizi çeken şeyler maddi durum. İyi bir gündesiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Rahat bir nefes alacak ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızdaki gözle görülür gelişmeler sizi çok mutlu edecek.

22 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Majör eğitimler ve felsefeyle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Hukuki bir süreçteyseniz davanızı savunmak için iletişiminiz yüksek olacaktır. Ancak bugün kısa süreli bir gerginlik yaşamanız da olasıdır.Ulaşımla ilgili trafikte gerginliklerden kaçınmaya özen göstermelisiniz. Hayatınıza sıra dışı bir ortaklık veya beraberlik dahil olabilir. Sürprizli tanışmalara ve hiç beklemediğiniz anda karşınıza çıkabilecek ilginç ortaklıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Sahip olduğunuz bilgi ve yetenekler sayesinde aile köklerinizle ilgili ilginç sonuçlara ulaşabilirsiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

22 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 37" R
Ay
Oğlak
07° 04' 48"
Merkür
Koç
16° 27' 10"
Venüs
Koç
29° 19' 54"
Mars
Balık
28° 40' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 30"
Satürn
Balık
16° 27' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 56"
Lilith
Başak
23° 11' 15"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>