Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte bir ilişki başlatma isteğinizi zor dizginliyorsunuz. Ama sizi bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Cesaretsizsiniz. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız.

Bıktırıcı bir işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir.

Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek.

Yakında bir kefillik işiniz olacak. Kefil olacağınız yakınınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal hareket etmemeli, profesyonel davranmalısınız. Parasal konularda bir rahatlama sürecine girebilirsiniz Sevgili Terazi'ler. İlerleyen zamanlarda yeni teklifler alabilir ve lehinize sonuçlar elde edebilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren güzel haberler var.

23 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 11:51 Merkür-Pluto olumlu görünümü bir kez daha gerçekleşiyor ve sizin pek bilinmeyen, gizlediğiniz veya ifade etmekten çekindiğiniz konular üzerinde bir hayli düşünceli olduğunuzu gösteriyor. Bir şeylerin sizi kendine doğru çektiğini hissedebilirsiniz. Geri planda kalmaya,  pek öne çıkmamaya çalışıyorsunuz. Öncelikle her şeyi iyice hesapladıktan sonra uygulamaktan yanasınız. Zaten bu görünüm her anlamda inceden inceye düşünmenin işaretçisi. Saat 12:56 Yengeç burcunda oluşan sondördün,  sizin isteğiniz, özgürce kararlar alarak, hayatınızın kontrolünü elinizde tutmak, girişimlerde bulunarak yaşamınızı düzgün bir şekilde geçirmektir. Bu nedenle gün boyu etrafınızda bulunan insanlarla iyi geçinmeye, diyalogunuzu bozmamaya çalışabilirsiniz. Bazı durumlar ve kişiler canınızı sıksa dahi, içinizden bazı sözler sarfetmek gelse de bunları içinizde bastırarak, olayları kendi kendinize çözmeye çalışabilirsiniz. Ancak üzerinize gelebilirler. İş hayatı, çocuklar, ailemiz veya büyüklerimiz ikazda bulunur veya biz bu kişiler nedeniyle kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Ben bugün kendinize iyi davranmanızı istiyorum. Sizi kimsenin üzmesine izin vermeyiniz ancak gerektiğinde de  lütfen sakin olunuz. 23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında yöneticiniz Venüs, Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, kazanma ve harcama konularında etkili olup, para bir güç ve hakimiyet aracı olarak görülür. İş veya özel hayatınızda çıkarlarınızı öne alırsınız. Hem geleceğinizi garanti altına almak hem de uzun süreli kılmak için mücadele edersiniz. Hakkınızın yenmesine tahammülünüz yoktur. İşimizi yapıyorsak, ücretini de zamanında almak isteriz. İş ortaklarında ne kazanılıyor ve nasıl pay ediliyor? Bunları bilmek isteriz.  Eğer boşanma durumunuz varsa hukuki haklarınızı gözetirsiniz. Diyelim ki, bir ev kiralamak-satın almak istiyorsunuz. Bunun bütçenize olan artı ve eksilerini gözden geçirirsiniz. Bu geçişi yöneten Mars, 27 Eylül itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek. Ciddi, uzun vadeli yatırımlara yöneleceğiz. Evimiz, ailemizle alakalı konularda kazancımızı, kaybımızı iyi hesaplayacağız. Umduğunuzdan daha güzel bir güne uyanmanız dileğimle,  

23 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, iyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, bazılarının kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir. Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Araştırmacı yönlerinizin takdir görmesi, hedeflerinizi daha da yüksek tutmanıza neden olacaktır. Güven duygunuz mükemmel.

23 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rutinden her ne kadar memnunmuş gibi davransanız da bu tutulma önümüzdeki 6 ay boyunca bazı alanlarda aydınlanmanızı ve farkındalığınızın artmasını sağlayabilir. Bastırılmış öfke açığa çıkabilir. Duygularınızı daha fazla saklayamayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürpirizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha hırlı olabilirsiniz. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Parasal konularda kazançlarınızda artış olabilir. Yeteneklerinizle ilgili konularda küçük fırsatlar gündeme gelebilir.

23 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların rahat akacağı bir gün. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. Yalnız Venüs, Akrep burcunu sevmediğinden, maddi konularda zorlanmaları da beraberinde getirebilir.

23 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayal gücünün ve yaratıcılığın yüksek olacağı bugün, kariyerinize yön veren ortama kendi öz değerlerinizi katabilir, takdir çekebilir ve destek alabilirsiniz. İş arıyorsanız sanatçı ve yaratıcı tarafınızı doyurabilecek birbulabilirsiniz. Hayatınıza dahil olabilecek birisiyle fikirsel uzlaşmanın ve zekanın yoğun olabileceği bir aşkı deneyimlemeniz mümkündür. Kariyer ortamınızın bir aile formasyonunda olması için çabalayabilirsiniz. Güneş bugünden itibaren sizin burcunuzda ilerleyecek. Hedefleriniz ve ideallerinize daha kolay odaklanacaksınız.

23 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

23 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 33" R
Ay
Oğlak
05° 42' 01"
Merkür
Koç
16° 25' 29"
Venüs
Koç
29° 12' 12"
Mars
Balık
28° 36' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 03"
Satürn
Balık
16° 26' 45"
Uranüs
Boğa
22° 15' 50"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 35"
Lilith
Başak
23° 10' 34"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>