Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Bugün sevgilinizle aranızda farklı bir yakınlaşma olabilir ya da hoşlandığınız biri var ise onunla konuşabilme fırsatı bulabilirsiniz.

İş yaşamınızda oldukça becerikli davranmayı başaracaksınız. Genel bir kaygısızlık içine girebilirsiniz ancak ayrıntılara olan ilginizi kaybetmiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Kendinizi gereksiz karamsarlıklardan ve öfkelerden uzak tutmanız gereken bir gündesiniz. Davranışlarınızı kontrol etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı dostlukların değerini çok daha iyi anlayacaksınız. Sıkıntıya düştüğünüz bir konuda dost yardımı almak sizi sevindirecek. Sevdiklerinize yeterince zaman ayıramamak sizi bazen işinizden uzaklaştırsa da iyi bir konumda olduğunuzun bilincindesiniz ve bu konumu korumanın gerektirdiği öz verinin de farkındasınız.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yeni haftamızın ilk etkili görünümü, saat 11:29 Ay-Chiron kavuşumudur. Sizin öncelikle çalışma hayatınızla ilgili konular üzerindeki hassasiyetinizi vurgulayıcıdır. Psikolojik anlamda duyarlı olduğunuz bir gerçektir. Ayrıca şifa tekniklerini uygulama, insanlara destek olma veya destek bekleme yönünde olumlu bir işarettir. Fakat bir yanıyla da, kendinizi hayatın zorunlulukları, mücadeleleri yüzünden yorgun hissetmeniz mümkündür. Saat 13:37 Jüpiter-Satürn görünümünün özündeki en önemli husus,  hem sosyal yaşamınızı hem hedeflerinizi hem de kazancınızla ilgili konuları tekrar bir gözden geçirmektir. Satürn-Akrep ilerleyişi, bizi tekrar geçmişe götürürken paramızı kazanma, harcama, yatırım gibi konuları tekrar ele alma yönünde etkiliyor. Bir yandan ilerlemek, büyümek isteyen birey, yeteri kadar kazanamadığında kendini engellenmiş hissediyor. Ancak şu var ki, Satürn bizi yapılandırıyor, ilişkilerimizi, kazanç ortaklıklarımızı ele almamız için blokaj uyguluyor. Bizim buna direnmek yerine, bu hafta daha dikkatli bir şekilde neler yapabileceğimizi düşünmek faydalı olur. Bu yeni bir çıkış yolu bulmamızda etkilidir. Saat 23:35 Ay-Satürn görünümü,hayatımız ve maddi kazancımızla ilgili meseleler üzerinde durmamızı da sağlıyor. Getirisi olan işlere ve huzur bulacağımız alanlara yönelmek gerektiğini düşüneceğiz. Bu görünümün ardından 4 Ağustos saat 02:34  olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yeni hafta boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizlerle olsun. Gönülden sevgilerimle,

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığınızyerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz. Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanmanız, sihirbazlık yeteneklerinizi göstermeniz yaratacağınız etkiyi büyütüp kalıcı hale getirecektir. Belli konularda pozisyonunuzu güçlendirmek, girişimlerde bulunmak veya ilerlemek istiyorsanız uygun koşullar önünüzde. Harekete geçmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Haftaya sınırsız fikirler, yenilikçi düşünceler, yeni şeyler deneme isteği, özgürlükçü yaklaşımlar ve açık sözlülükte sınır tanımama eğilimleriyle başlıyoruz. Ani yolculuklar, randevular, sözleşme, yazışma v.b başlıkları gündeme gelebilir. Eski, işe yaramaz ve demode ne varsa aranıza hayatınızdan uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. Tavsiye veya tecrübelerine ihtiyaç duyduğunuz kişiler varsa bulma ihtimaliniz yüksek. Sınırlanmışlık hissi hakim olabilir, ama bu hisle baş etmek zor olmayacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızı işe dahil etmek için motivasyon arttırıcı fikirler geliştirebilirsiniz. İş hayatınızda hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

içinize kapanık tavırlarınız ve sorunlarınızı kafanıza takmanız sizi daha da agresif ve çekilmez hale getiriyor. Etrafınızdaki insanlar bu tavırlarınızdan çok rahatsız oluyorlar.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi sorumluluklarınız ve parayı ele alış şekliniz bu hafta sosyal ortamlarda veya geleceğinize yönelik işlerinizde sıkıntılara neden olabilir. Davetlerde kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yükselme, statü sahibi olmak, gelişmek, büyümek için harika fırsatlar söz konusu. Eğer kurumsal bir yerde iseniz bu süreçte hızlı yükselmeler söz konusu,arıyorsanız bu hafta uluslar arası bir firmada teklif alabilirsiniz, eğer ki serbest meslek sahibi iseniz önemli kişilerden destekler, işlerin hızla açılması, müşteri portföyünüzün gelişmesi gibi etkiler söz konusu.

3 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

3 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 48" R
Ay
Oğlak
18° 07' 24"
Merkür
Koç
16° 42' 19"
Venüs
Boğa
00° 20' 60"
Mars
Balık
29° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 03"
Satürn
Balık
16° 31' 44"
Uranüs
Boğa
22° 19' 01"
Neptün
Balık
28° 53' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 45"
Lilith
Başak
23° 16' 45"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>