Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlıkları aşk hayatının virüsü gibi görüyorsunuz. Bu doğru bir bakış olsa da, karşı tarafı rahatlatma niyetinizin önünde bir engel değil. Böyle bir davranışa gireceksiniz gibi görülüyor.

İş hayatınızdaki son gelişmeler sizinle çok ilgili değil, fazla ön plana çıkmanız gerekmiyor. Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir.

Para durumunuz yavaş, yavaş yoluna girecek. Bunda payınızın olabilmesi için masraflı sosyallikleri aza indirmeniz gerekecek. Bir para konusu bugünlerde, istemediğiniz düzeyde tartışılabilir.

İş güvenliğiyle ilgili korkular yaşayan arkadaşınızın endişeleri doğru çıkabilir. Onu iyimserliğe yöneltmek yerine, başka çözümler aramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama bu, uzun vadede sizin kazancınız olacak. Kolayca teslim olan biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz biraz daha ilgi ve özen bekliyor.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 3 Aralık saat 00:18 - 19 Aralık saat 12:55 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyirde ilerleyecek Merkür süresince, ailenizi,hayatınızı ve kişisel meselelerinizi bir hayli ciddiyetle gözden geçirirsiniz. Pek kimseyle konuşmak istemezsiniz. Sizi birebir ilgilendiren meselelere ağırlık verirsiniz. Eğer yenilik anlamında bir şeyler yapmak istiyorsanız bunun gerçekleşme ihtimali var mı diye hesaplamalar yaparsınız. Birileri sizin gibi düşünmediğinde veya muhalif davrandığında kendinizi baskı altına alınmış hissedersiniz. Özellikle aile içinde her mesele sizin arzularınıza uygun şekilde gelişmeyebilir. Belli bir baskı altında kalmanız mümkün olduğundan, size tavsiyem önceliklerinizi, planlarınızı ve isteklerinizi gerçekçi bir şekilde ele almanızdır. Saat 04:57 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm sorumluluklarının farkında olmayan, ciddiyetsiz insanlar üzerinden yaşadığınız öfkenin işaretidir. Ne yana dönseniz, sanki bir garip sürpriz sizi bulur. Ve bütün bunlarla uğraşacak kişi de sizsiniz. O zaman şöyle derin bir nefes alın ve kendinize sahip çıkın lütfen. Saat 13:16-22:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çok önemli meselelerde hemen karar vermeyelim. Yeni bir ev kiralamak, satın almak veya hesapta yokken evinizle alakalı bir değişime karar vermemek gerekir. Sakin ve sabırlı olmak, özel yaşamınızı ilgilendiren her mevzuda iyice düşünmek faydalıdır. Saat 15:15 Mars-Satürn görünümü, tecrübeler sonucu edindiğiniz hayat görüşünüz size aşkta doğru tercihler yaptırıyor. Siz gelir geçer bir aşkın peşinde değilsiniz. Fikirlerinizi paylaşacağınız birini istiyorsunuz. Çevrenizle ilişkinizde de bunu önemsemektesiniz. Dostluklar önemli ve karşılıklı görüş alışverişte bulunmak sizin için kıymetli. Bağlılık duyduğunuz insanlar var. Onlarla temasta olmak sizi mutlu ediyor. Konuşmayı, yazışmayı, bir şeyler öğrenmeyi, gezmeyi, yerinde keşfetmeyi, amacınıza uygun şekilde ilerlemenizi destekleyen bu görünüm sayesinde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kontrollü ve gayet dayanaklısınız. Yapmış olmak için değil, inanmış gibi değil, gerçekten yapmaktan zevk alacağınız ve hakikaten inandığınız tercihlerde bulunacaksınız. Saat 22:44 Ay- Kova burcu seyir etkinliği, sınırlar içinde sınırsızlığı keşfetme arzusu içindeyiz. Bu enerji altında -Dünya farklı bir yer olmalı, kurallarla çevrili olmamalı, hayata madem bir kez geliniyor, o zaman gönlümüzce yaşanmalı tarzında düşünebiliriz. Özgürlük ihtiyacının yükselmesi gayet doğaldır. Dışarıdan bakıldığında her an isyan etmeye hazır haliniz ancak dostlarınızla bir aradayken çok daha farklıdır. Çünkü orada paylaşım vardır. Paylaşım ise tek başınıza olmaktan çok daha fazla sizi rahatlatabilir. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz Duygusal konularda aşkın her türlüsü size ilginç geliyor ve kişilere şans vermenin hiçbir sakıncası olmadığını farkındasınız. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz. Kafanızı işinize vermeniz ve üretken olmanız stresinizi ve endişelerinizi azaltabilir. Bir sonraki adımınızı hesaplamak için zamandan faydalanın. Kafanızda soru işareti olan veya emin olmadığınız konularda ilerlemek veya anlaşmak zorunda değilsiniz.Günün Atmosferi:İlişkiler zorlaşıyor; öğleden sonra ritim düşüyor İlişkileri yönetmekte zorluk yaşayabiliriz. Hassas bir süreçteyiz. Agresif ve gergin olabiliriz. Bağımsız hareket etme isteğimiz arttığı için, baskın tavırlar bizi sıkıntıya düşürebilir. Fazla hayalperest ve gerçeklerden uzak olmak sorun teşkil edebilir. Öğle sonrası saatlerde ise belli belirsiz durumlar ve bir yol çizememek işlerin tıkanmasına neden olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizi ya da eve ait ödevleri ilgilendiren koşullar dikkat çekebilir. Evde uğraştıran durumlarla daha sık karşılaşabilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Seçim... Seçimlerinizi yaparken dikkat edin. Sorumluluk alırken kaldıramayacağınız işlerle karşılaşabilirsiniz. Rahat olun.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ve sonrasında aşkı daha fazla konuşabilir, sorgulayabilir veya varsa bu alandaki sorunlarınıza netlik getirmek isteyebilirsiniz. Çocuğunuzla iletişiminiz artıyor. Öğrenmeye veya öğretmeye açıksınız.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili bir karar alma konusunda uygun enerjilere sahip değilsiniz. Doğru ve akılcı bildiğiniz bir karar daha sonra yanlış bir yola dönüşebilir.Bilimsel filmlere gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Sıra dışı keyif alanlarına yönelmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik fırsatları doğru değerlendirebilmek için fikirlerinizi ve planlarınızı kendinize saklamanız gerekebilir. Aile büyüklerinizle ilgili doğru bir diyalog sürecine girmiş bulunuyorsunuz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

3 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 52' 36" R
Ay
Oğlak
17° 37' 06"
Merkür
Koç
16° 41' 34"
Venüs
Boğa
00° 18' 13"
Mars
Balık
29° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 32"
Satürn
Balık
16° 31' 32"
Uranüs
Boğa
22° 18' 54"
Neptün
Balık
28° 53' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 37"
Lilith
Başak
23° 16' 30"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>