Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostluklarınızın bazıları, partneriniz tarafından dostluğu aşan bir yakınlaşma gibi görülüyor. Bu konudaki hak hukuk tartışmalarınız pek de anlamlı değil. Sorunu sempati yeteneğinizle çözmek durumundasınız.

Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor, ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklüyor gibi. Buradaki tarzınız kararlılık sınırlarını çoktan aşmış gibi.

Bazı sorumluluklarınızı en aza indirmek zorundasınız. Yoksa para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor. Çevrenizdeki birçok insanı kendi sorumluluklarıyla baş başa bırakmanız, onlara da yarar sağlayacak.

Arkadaş çevrenizden birinin sağlığıyla ilgili haberler, bugünlerde bir ziyaret yolculuğu yapmanızı gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var ; uzun zamandır görmediğiniz dostunuzla haberleşeceksiniz. Bazı ilişkilerinizde ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz. Bugün önemli bir sınavdan geçebilirsiniz. Bunu ve bundan elde ettiğiniz kazançları doğru gözlemlerle anlayacaksınız.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, günün ilk etkili enerjisi Saat 02:40 Ay-Güneş olumlu görünümü, incelikli ve titiz duyguların işaretçisi ve aynı zamanda bir hayli derinlikli olarak düşünülmesini sağlıyor. Para çok önemli, belki de kilit bir faktör. O sizi biraz kaygılandırıyor olabilir. Eğer siz de böyle hissediyorsanız, gözden geçirmede bulunmadan hareket etmeyiniz. Soru işaretleri kafanızda cevaplanmadan karar vermeyiniz. Saat 08:22 Ay-Neptün karşıtlık etkisi altıda bir yanımız her şeye bir kulp takmaya, olur olmazları kafaya takmaya müsait halde. Öyle ki, ne sağımız belli ne solumuz belli, bir hayli de huzursuzuz. Bize göre bu böyle olmalıydı, şu şöyle neden olmadı soruları at koşturuyor zihnimizde. Zamanı güzel geçirmek, endişelerden kurtulup rahatlamak için istekli olursak, belki de ummadığımız güzelliklerin bize yönelmesini sağlayabiliriz. Ne dersiniz? Saat 17:15 Ay-Pluto görünümü, her konuda kazançlı çıkma arzunuzdur. Geleceğimizi garanti altına alma ihtiyacınız her zamankinden çok daha yükselir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik misafirler ya da aniden değişen planlar güne ait tüm programını değiştirmene neden olsa da seni hiç rutin ve sıradan bir gün beklemiyor. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, kendini daha iyi ifade ederken, karşı tarafla daha güçlü bir iletişim kurabilirsin. Gün içerisinde artan sorumluluklarından korkmaya başladığını hissedebilirsin. İçinde garip bir ?ya bunu başaramazsan?elim ayağım birbirine dolanıyor? düşünceleri var. Eğer işin içinden gerçekten kalkamayacağını düşünüyorsan, kesinlikle yardım alman gerekir. Çünkü yaratacağın bir panik havası her şeyi altüst edebilir. Ama önceden tedbirini alma şansın varken, bundan sakın vazgeçme.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızla ilgili veya çalıştığınız işle ilgili şikayet etmek yerine geldiğiniz noktaya dönüp bir bakın ve varsa korkularınızdan arının. Çünkü bu atacağınız yeni adımlarda işinize yarayacaktır.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayağı yere basmayan ilişkilerde sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Merak etmeyin daha büyük bir aşk kapıda

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışında yaşadığınız olaylar elinizi kolunuzu bağlayabilir. Dolayısıyla bugün akışta kalmak, manevi ve spiritüel konularla ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. Sessiz, sakin ve tek başına yapabileceğiniz aktiviteleri tercih edebilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerde programsız davranırsanız çok yorulursunuz. Başkalarının fikirlerinin etkisinde kalırsanız gün boyu huzursuzluk yaşarsınız. Sosyal faaliyetlerde seçici davranıp, yaratıcı becerilerinizle uğraşırsanız gün verimli geçecektir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Başak burcundaki seyahati sizi endişeyle yüz yüze getirecektir. Özellikle gördüğünüz rüyalardaki can sıkıcı detaylara kafanızı hiç takmayın. Bunlar fark etmeden alt benliğinize ittiğiniz konuların yansımasıdır. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirici takviyeler almakta fayda olabilir. Hastalıklara karşı ekstra duyarlı bir günde olabilirsiniz. Aşırı yıpratıcı birtemponuz varsa ılık duş size iyi gelir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

3 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 10' 44" R
Ay
Balık
19° 46' 12"
Merkür
Koç
18° 52' 42"
Venüs
Boğa
05° 45' 55"
Mars
Koç
02° 42' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 43"
Satürn
Balık
16° 54' 30"
Uranüs
Boğa
22° 34' 09"
Neptün
Balık
29° 01' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 30"
Lilith
Başak
23° 46' 00"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>