Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı beslenen güvensizlikler açık tartışmaları gerektiriyor. Bugünleri ilişkinizde yeniden tanışmalar için değerlendirebilirsiniz. Eksik kalmış bazı şeylerin varlığı, günden güne kendini hissettiriyor

Detayları yerinde değerlendirip çözmeniz, ilişkileri kolaylaştırıyor. Çok önemli görüşmelerde ciddi gelecek kararları alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda doyumlar içinde görünüyorsunuz.

Para konularında, parayı daha önemser davranışlara girmeniz yararlı olacak. Tasarruflarınızı bugünlerde karşılaşacağınız önerilere karşı korumaya almanız gerekebilir.

Bir konudaki baskılanmalar karşısında göstereceğiniz iradi tavırlar, sizi olumsuz etkilenmelerden kurtaracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bugünlerde yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz, bir şeyleri düzeltmeye yönelik gibi görünüyor. Herkesin çekingenlik gösterebileceği veya çok rahat davranabileceği durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu yüzden zaman, zaman yaşadığınız çekingenlik nedeniyle sizi ulaşılmaz bulanlar da var.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 11:52 olana dek devam edecek Ay boşluk etkisi altında ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, sen ve ben demek yerine biz olmak yolundaki sorunlarınızı veya durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır. . Kişiliğinizin zayıf ve işlemeyen, size faydası dokunmayan kısımlarını onardığınızda bireysel açıdan güçlendiğinizi fark etmeniz mümkündür. Saat 11:52 itibariyle Akrep  burcunda ilerleyecek Ay, paraya düşkün olmanın  işaretidir. Kazancınızı yükseltmenin,  size sağlayacağı konforun, gücün gayet iyi bilincinde olursunuz. Saat 23:41  Ay-Neptün olumlu görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Barış, sevgi, kardeşlik içinde nice bayramlara erişmemiz dileğimle,

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsızlıklar peşinde olabilirsiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor.Sizi yaşam boyunca mantığınızdan ayrılamayan bir yapınız olduğu için içinizde uyduğunuz kıpırdamalara bir anlam vermekte zorlanabilirsiniz. Aşk vehayatınızı karıştırmamalısınız. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir. Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: İlginç olaylar, beklenmedik gelişmeler veya ani açıklamalar gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde gezegen etkileri keyifli olsa da ve sevgi temalı ilişkileri olumlu etkilese de, bugün, genelde yanlış yorum yapan veya bazı kişiler tarafından yanlışları yakalanan eleştiri odaklı kişilerin belli bir gün veya beli bir konu hakkında ne tür tepkiler verebileceği üzerine daha sık düşünüyor olabiliriz. Bu durumun üzerinde dururken üzerinde yoğunlaştığımız konuların zorluğu, karışıklığı ve mantığı üzerine de düşünmemizde fayda var.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Kabullenilmesi güç planlar yapıyorsunuz ve her zaman bir adım öndesiniz. Farklı hayatınız çevreniz tarafından kıskanılıyor.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

29 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 32" R
Ay
Yay
20° 52' 35"
Merkür
Koç
16° 10' 26"
Venüs
Koç
27° 48' 30"
Mars
Balık
27° 43' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 15"
Satürn
Balık
16° 20' 37"
Uranüs
Boğa
22° 11' 59"
Neptün
Balık
28° 49' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 43"
Lilith
Başak
23° 03' 01"
True Node
Koç
15° 28' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>