Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Hatalarınızı geç anlamanız kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi.

İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir konuyla alakalı çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yarar olabilir. Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz. Sizinle ilgili iyi düşünceler, çevrenizde düzgün bir referans edinmenizi sağlıyor.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 07:36 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, yeni olanı isteriz. Bize karşı açık ve net davranılmasını bekliyoruz. Bir haksızlıkla karşılaştığımızda tavır alırız. Çünkü artık yorgunuz. Ne olacaksa olsun, ne konuşulacaksa konuşulsun ama yeni bir sayfa açılsın istiyoruz. Saat 11:00 Ay-Merkür karşıtlığı, fikirlerinizi özgürce ve farklı, yaratıcı biçimde ortaya koymanızı sağlar. Bazen farkında bile olmadan, öyle kararlar verirsiniz ki, kendine şaşarsınız. Bir rüzgar sanki sizi peşine takmış götürüyor gibidir. Ancak ben derim ki, nereye gittiğinize bir bakınız, ona göre hareket ediniz. Saat 11:37 Ay-Uranüs görünümü, güzel vakit geçirmek, özgür olmak, değişik bir şeyler yapmak arzumuzun işaretçisidir. Monotonluktan hoşlanmayız. Koşullar daha iyi olmalı, rahat etmeliyim diye düşünürüz. Saat 16:01 Merkür-Uranüs görünümü, beklediğimiz maddi-manevi desteği görmemenin işaretidir. İşimize gelmeyen, plan ve projelerimize uygun olmayan durumlar sorun yaratır. . Bu durumda canımız sıkılır keyifsiz oluruz. Düşüncelerimizi baskın şekilde ifade ederiz. Bu görünüm bir mücadelenin göstergesidir. Güçlü olmak arzusu, toplumsal ilişkilerde ve parasal konularda bir hayli etkilidir. Saat 22:31 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, sağlığınızı önemseme, günlük hayatınızı düzenleme ve gerekli ile gereksizleri hayatınızda belirleme yönünde önemlidir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her konuda lider olma isteğin, çok çalışmana neden oluyor. Güzel bir hafta sonu hayal ediyorsun.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili zor durumda kalabileceğiniz iki olay arasında kalabilir ve geçmişten gelen bazı travmaların bedelini şu an ki sevdiğiniz kişiye ödetme meylinde olabilirsiniz. Sürekli aynı hatalara düşüyor olmanız karşı tarafta daha bıkkınlık yaratmış olabilir. Çalışma hayatınızda ise yeni bir projenin işletilmesi adına bir takım rekabet olaylarına maruz kalabilirsiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularda ve dışadönük uğraşlarda hareketli bir gününüzdesiniz. Ancak aşkta biraz daha dengeli olmaya çalışmalısınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı daha olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülüp geçmelisiniz. Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz. İyi bir dinlenmeyi artık hak etmiş bulunmaktasınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yenilikçi, farklı ve sıradışı düşüncelere ve fikirlere açık bir günde olabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bunları paylaşabileceğiniz ilginç kişilerle karşılaşabilirsiniz. Ancak fikir farklılıklarının ani kopuşlara neden olabileceğini de unutmamalısınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, borç vermeyin veya istemeyin. Parasal konularda yapılacak farklı bir konuşma ortamı gerebilir. Sosyal ortamlara yönelmeli ve gelecek planları yapmalısınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde sürpriz değişimlere açık bir gündesiniz. Ortaya atılan farklı fikirler hemen dikkatinizi çeker.Aceleci davranmadan bu heyecanı yaşama sevinciyle bütünleştirin. Bazen sorunları bir kenara bırakıp, keyfe de vakit ayırmak lazım. Partnerinizle aşk ve romantizm yaşayabilirsiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

30 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 05" R
Ay
Başak
27° 06' 34"
Merkür
Boğa
03° 12' 14"
Venüs
Boğa
23° 01' 56"
Mars
Koç
13° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 59"
Satürn
Balık
17° 57' 53"
Uranüs
Boğa
23° 22' 57"
Neptün
Balık
29° 23' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 02"
Lilith
Başak
25° 19' 21"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>