Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün heyecan dolu anlar yaşayacaksınız ve sevgilinizle güzel ve romantik saatler geçireceksiniz. Bunun karşılığında partneriniz sizden bir kaç istekte bulunabilir.

İş hayatınızda bugün sakin ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla bazı ortak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Zor bir işin altından böylelikle kalkacaksınız.

Bugün eğitimle bir takım harcamalarda bulunabilirsiniz. Yakında maddi bir takım olanaklara kavuşacaksınız ve para biriktirmek isteyeceksiniz.

Akrabalarınız ile ilgili bir takım beklentileriniz var ve bunların gerçekleşmesi için uzun zamandır bekliyorsunuz. Bugün onlardan bir haber alacaksınız ve bu haber beklentileriniz ile ilgili olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizle iletişim bakımından yoğunluk gözleyebilir ve kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Dostlarınız ve kardeşlerinizden ihtiyacınız olan konularda destek görebilirsiniz. Bugün eş ve ortağınızla kısa yolculuklar yapabilir veya iyi iletişimler kurabilirsiniz. Genel olarak hareketli bir gün geçireceksiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 02:28 Ay-Balık burcu seyri hayatın zorluklarıyla mücadele etmemizde bizi kucaklayan bir enerjidir. Ruhumuzu sakinleştirir, farklı bir açıdan duruma bakmamızı sağlar. Saat 07:33 Ay-Uranüs görünümü, sevdiklerimize karşı aşırı duyarlılığımızın işaretçisidir. Destek veririz, sağlıklı olalım, huzurlu yaşayalım isteriz. Maddi açıdan güçlü olmayı istememizin nedeni de budur. Yardımcı olayım, kendim de rahatlayayım diye düşünürüz. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, fedakarca yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını görme arzumuzun işaretçisidir. Empati yapabilen, yükümüzü hafifleten, sorumlu ve güvenilir olan insanlara ihtiyacımız var. Bu enerji sayesinde ne isteğimizi bilerek karar vereceğiz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde karşına çıkan fırsatlar kaçırılacak gibi değil. Kararsızlığınla bütün fırsatları kaçırabilirsin farkında mısın? Farklı bir işle uğraşmak seni rahatlatacak hem de aklını kurcalayan detaylardan kurtulmuş olacaksın. Kendi işini kurmak isteyen bir Terazi burcuysan, her kafadan bir ses çıkması, ne yapacağını şaşırmana neden olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, geçmiş konuların tekrar gündeme gelmesi, sevdiğin kişiyle aranda anlaşmazlık yaratabilir. Uzun zamandır evinde değişiklik yapmak istiyordun, bugünü evinle ilgili konulara ayırabilirsin.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamınız ve çalışma hayatınızla ilgili bazı gelişmeler ya da yeni sorumluluklar söz konusu olabilir. Aynı zamanda size karşı yürütülen haksız bir rekabet karşısında zor bir durumda kalabilir ve kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızı işe dahil etmek için motivasyon arttırıcı fikirler geliştirirsiniz. Dengeli ve uyumlu bir şekilde çalışacağınız bir gün. Hayalleriniz için umut verici adımlar atmanız mümkün. İkili ilişkilerinizde duygusallık hâkim.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞADIKLARINIZI dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftabaşı yapılması gereken günlük işlerinizde daha planlı ve organize olmanız gerekecek. İşlerinizde sorumluluklarınızı bilerek ilerlemelisiniz. Kariyerinize dair güzel destekler altındasınız ama enerjinizi biraz daha yükseltmeniz gerekebilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bazı olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz zor olabilir. Tahammülsüz ve sert bir tavır içine girmekten kaçının. Geleceğe yönelik farklı ve büyük istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 56" R
Ay
Terazi
00° 57' 58"
Merkür
Boğa
03° 38' 43"
Venüs
Boğa
23° 26' 01"
Mars
Koç
13° 41' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 36"
Satürn
Balık
17° 59' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 01"
Lilith
Başak
25° 21' 31"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>