Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerdeki önerilerinize sürekli kapalı oluşunuz, daha gerçekçi nedenlere bağlamalısınız. Onu sizden çok çevrenizin beğenmesini istiyor gibisiniz. Bunun farkında ve sizin çevrenizle bir arada olduğu zamanlar kendini sınavda gibi hissediyor.

İşlerdeki durgunluk sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise basamakları ikişer ikişer tırmanıyorsunuz. İş yaşamınızdaki vazgeçilmezliğiniz, çalışma hayatına denk düşen özelliklerinizle ilgili.

Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız var. Gereksiz malların satıcıları için mükemmel bir alıcısınız. Yakında, kısa sürecek bir para sevinciniz olabilir.

Bazı insanların kendilerini size ifade edeceği tüm kapıları kapatıyorsunuz. Yakınınızdaki birine karşı ön yargılı davranmaya devam ediyorsunuz. Oysa o, bu duygunuz farkında değil ve iyi niyetli yaklaşma çabalarını ürkütecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yılın bu son gününde uzak yol ve yolculuklar gündeme gelebilir. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkma ihtiyacını daha çok hissedebilirsiniz. Gereksiz ayrıntı ve düşüncelerle zihninizi boğmamaya dikkat etmelisiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:02 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, yolculukların, görüşmelerin,veya özel anlamda her türlü olumlu gelişmenin işaretçisidir. Hem özel hayatınızla ilgili hem de işlerinizi halletmede önümüzdeki iki günlük süreçte olumlu enerjiye sahipsiniz. Bir girişimde bulunmak, bir işi yürürlüğe koymak, bir çevre değişikliği, kısa bir gezi, toplantı veya dostlarla bir arada olmak için bu enerjiden yararlanabilirsiniz. Teşvik edici, motivasyonu yükseltici ve akıllı şekilde planlama yapmak için de idealdir. Saat 06:35 Ay-Neptün görünümü, farklı yollar arayışınızı işaret eder. İrtibatlarda bulunarak, haberleşerek bir şeyler yapmaya çalışırsınız. Saat 15:30 Ay-Merkür karşıtlığı, farklı fikirleri, düşünceleri olan kişilerle paylaşımlarda hızlı ve aktif olduğunuzu gösteriyor. Ancak iş, dinlemeye gelince çabucak sıkılabilir, hatta gergin tepkilerde bulunabilirsiniz. 2018 yılının hepimiz için, kendimizle barışık, doğaya saygılı, umut ve şans dolu, yavrularımızla, sevenlerimizle birlikte, güzel saatler, günler ve aylarla geçireceğimiz ve bir gün geriye dönüp baktığımızda mutlulukla hatırlayacağımız bir yıl olması dileğimle,

31 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yaşamındaki güzellikler sebebiyle fazlasıyla iyimser olabilirsin. Alışveriş yapma isteğin artıyor.

31 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Koskoca bir yılı geride bırakıyorsunuz Teraziler! Bu yıl oldukça zorluklar deneyimlediniz ve ilişkileriniz sizi yıpratmış olabilir. Sizler için denge ve uyum bu kadar önemliyken tüm dengenizin şaştığı yılları artık geride bırakıyorsunuz. Tüm inancınızla temiz bir sayfa açarak güzel bir yıla giriş yapıyor olacaksınız. Kendinize haksızlık etmeyin ve bir şans daha verin. Şartlar artık istediğiniz yönde gelişecektir. O zaman ver elini 2018 diyoruz . Mutlu Yıllar.

31 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olumlu ve kendinizi şanslı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı eğlenceli bir şekilde paylaşmak zor olmayacak. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan gerilim içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Ancak, dikkatli davranıp arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Öfkenizi kontrol altına alın ve ani tepkiler göstermeyin.

31 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, uzak yerlerde, değişik insanlarla bir arada olabilirsiniz. Siz her ne kadar ailenizle vakit geçirmek isteseniz bile, yılbaşı gecesini eviniz gibi gördüğünüz dış ortamlarda ya da az samimi olduğunuz insanları kendi evinizde ağırlayarak geçirebilirsiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Kuzey Ay düğümü arasında oluşan olumlu kardeş ve yakın çevrenizle geçireceğiniz yılbaşını mutlu, umutlu ve heyecanlı kılar.Yeni ülkeler görmek yeni insanlarla tanışmaya niyet etmelisiniz. Yılbaşı ağacınızın altına bırakacağınız dileklerin hepsi gerçekleşir. Umutlarınıza yelken açma zamanı.

31 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yılın bu son gününde uzak yol ve yolculuklar gündeme gelebilir. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkma ihtiyacını daha çok hissedebilirsiniz. Gereksiz ayrıntı ve düşüncelerle zihninizi boğmamaya dikkat etmelisiniz.

31 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 46' 36" R
Ay
Aslan
20° 38' 13" R
Merkür
Koç
29° 16' 13"
Venüs
Boğa
19° 15' 23"
Mars
Koç
11° 06' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 32"
Satürn
Balık
17° 45' 18"
Uranüs
Boğa
23° 12' 16"
Neptün
Balık
29° 18' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 42"
Lilith
Başak
24° 58' 56"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>