Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi hala sınırlı, mesafeli tutuyorsunuz. O ise olanlardan duyduğu pişmanlığı ve üzüntüyü size elinden geldiğince belli etmeye çalışıyor. Daha yapıcı davrananı keşfetmek için, yazı-tura atmanız gerekmiyor.

Pürüzlü bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde nasıl düzelmeye başladığını göreceksiniz. Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir.

Cömertsiniz. Paylaşmacılığınız artık bir sınır istiyor olabilir. Dostluk adına duygusal tatminler yaşıyorsunuz doğru, ama birtakım ilişkilerinizde bu anlamda bir denge tutturmanız gerekiyor.

Yeni tanışıklılıkları, kalıcı arkadaşlıklara döndürmede problem yaşayabiliyorsunuz. Dün bir, bugün iki denilen ilişkilerde çok erken müdahaleleriniz, eleştirileriniz oluyor. .

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaklardan gelecek sevindirici haberler var. Bu haberlerin bir gurup içinde kutlamaları olacak. Akraba ilişkilerinizde sıradan, basit olarak gördüğünüz çekişmeler, şu sıralar büyüyebilir. Bugünlerde farklı beklentiler içine girebilir ve bir kısmını mutlak ihtiyaç gibi görebilirsiniz. Yeni tanışmalar ve yakından tanık olunan yeni yaşamlar, sizi bu anlamda yeni kararlara da götürebilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sizler bugün finansal konularınıza ağırlık verebilirsiniz. Eşinizin maddi durumuyla ilgili gelişmeler olabilir. Kendi borçlarınızı kapatmak veya yapılandırmak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ay bugün Uranüs ile kavuşum yapıyor olacak. Sürpriz bir para beklemediğiniz anda elinize geçebilir. Bu konu mirasla ilgili de olabilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarını gözden geçirmen gerekecek!Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bir süredirortamında anlaşma konusunda sorun yaşadığın üstün ile ciddi bir konuşma gerçekleştirebilir, taleplerin konusunda açık olabilirsin. Ancak kendine güvenerek aldığın bazı kararlar, gerçeği pek de yansıtmıyor olabilir. Karar arifesini biraz daha uzun tutmakta fayda var. Bazen güçlüklerin içinde önümüze çıkan fırsatları göremeyebiliriz. Bugün yakınlarınla iletişim kurmakta zorluk çekebilirsin. Unutma ki her şeyde bir hayır vardır. Diğer yandan isteksiz gittiğin bir yerde, olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün tanıştığın kişi sana iyi gelecek.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir çalışma ortamınızdaarkadaşlarınızla yaşadığınız gerginliklerin bugün de canınızı sıkması olası olabilir. Etrafınızdaki insanların size olan yaklaşımını iyi analiz edip, daha sakin ilerlemelisiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimin önemli olduğu bir gündesiniz ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Atışmalar ve istenmeyen durumlar gündeme gelebilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; duygusal paylaşımlarda ve sadakat beklentilerinde güven ihtiyacının artması krizleri açığa çıkarabilir. Hemen panik yapmamalı, yeniay öncesi sakin kalmaya çalışmalısın. Gelecekle ilgili beklentilerini mantık çerçevesinde değerlendirmeli; hayale kapılmadan ve kendini kandırmadan ilerlemelisin.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anlaşmalar sözleşmeler ilişkiler alanında değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığınız sizin için önemi fazla olan işlerden, yatırımlardan sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz. Gerginlik yaratan konulara dahil olup dengenizi bozmayın.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu finansal zorluklar baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Tahsilatlarda sıkıntı yaşanabilir. Soğukkanlılığınızı korumayı başarırsanız her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın sağlık sorunları onların da işlerini üstlenmenize neden olur. Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları Sağlık

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün boyunca, aile bireylerleriyle kurduğunuz ilişkilerde samimi ve sıcak bir hava olmasını sağlayacak etkiler alabilirsiniz. Tüm akraba iletişimleriniz ve etkileşimleriniz, hep arzuladığınız uyum ile dolu olabilirler. Hoşgörü, ana temalar arasına girebilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>