Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine beslediğiniz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor. Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var.

Çok yetersiz bulduğunuz birininkaynağınız konumunda olması ciddi bir sorun. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz. Yakın bir zamanda çok daha iradiolanakları yaratabileceksiniz.

İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var. Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız.

Sevgi ve güvensizliğin, tercihli, seçilmiş ilişkilerde bir arada barınamayacağını bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç konuda ikilemler içindesiniz. Aldığınız çok çeşitli öneriler var. Bu konularda biraz ivedilik gerekebilir. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla çok ilgili oluşunuz bir alışkanlığa dönüşmüş gibi. Uzun süredir kendinize zaman ayıramayışınız belli yorgunluklarınızın nedeni. Bugünler, kendinize yönelteceğiniz ilgiye çok uygun olabilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay boşluktaki hareketini sürdürüyor. Saat 05:56'yı gösterdiğinde ise Koç burcuna geçen Ay, sizlerin evlilik ve ilişki konularına ışık tutacaktır. Bugün partnerinizle aranızdaki sorunları çözmek adına güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Çünkü Ay hareketini ilerletirken Kiron ve Mars arasındaki açıyı da çalıştıracak. Yani geçmişte ilişkinizde aldığınız yaraların artık çözülemeyeceğini düşünüyorsanız bugün bu düşüncenizi çürüten gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeniaya ilerlerken partneriniz, size geçmişte yaşattıklarını unutturacak adımlar atabilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini baskı altında hissediyorsun!Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün finansal konularda beklenmedik ödemelerle karşılaşabilir, bu anlamda çevrenden destek alabileceğin arkadaşlarınla irtibata geçebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Terazi burcuysan, ailecek katılacağınız aktivitelerle birbirinizle olan bağınız güçlenecek. Bugün aynı zamanda ailenden yaşça sana yakın olan insanların hayatlarındaki değişikliklere tanık olabilirsin. Bu durum kendi hayatını sorgulamana neden olurken; kararlı ve güçlü olmanın önemini kavrayacaksın. Gün içerisinde iki arkadaşının tartışmasına şahit olabilir, kendini baskı altında hissedebilir ve tarafsızlığını koruyamayabilirsin. Bu durum arkadaşlarınla aranın açılmasına neden olabilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde bencilliklere ve sorunlara karşı hazırlıksız yakalandığınız bir gün olabilir. Kendinizi her yönden duygusal hissettiğiniz bugünü kendinize yönelik geçirmenizi tavsiye edebiliriz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizdeki olaylarda kendinizi fedakar hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar da sıkışma hissedebilir. Sonrasında kabullenme içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Sosyal konulara yönleneceğiniz zamanlar olabilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün sabah saatlerine güzel başlayacak ancak akşam saatlerine gelmedenyerinde ufak tartışmalar ile gergin ruh hali içerisine gireceksiniz diyebiliriz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Terazi; sabah saatlerinden itibaren etrafında hızlı gelişmeler olabilir ve sen bunlara ayak uydurmak zorunda kalabilirsin. Yakın ilişki de olduğun kişilerin bir anda yaptıkları teklifleri düşünmeye fırsat bulamadan harekete geçebilirsin. Karşındakilerin dinamik ve enerjik tavırları seni heyecanlandırabilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde adalet arayan Teraziler, bugün ani gelişmeler, ilişkilerde hareket olası. Yakın çevrenin ihtiyaçları doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Endişe ve kaygı gibi sürekli tekrarlanan duygular olayları daha kaotik hale getirecektir. Dengeyi korumak önemli.

4 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin heyecanı dorukta. Adeta bir çocuk gibi isyankar ve talepkar bir tavır sergileyebilir. Ona sabırla yaklaşmalısınız. İlişkilerin aniden kopmasına asla izin vermemelisiniz. Zira bugün alınan kararlar kalıcı olamayacaktır. İkili ilişkilerde sinir kat sayısı çabuk yükselir, tahammülün az olduğu bir günle karşı karşıyasınız. Hak, hukuk, adalet peşinde koşayım derken karşınızdakilere çok fazla tolerans göstermek uzun vadede sizi yorabilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Her zaman bir açık kapı bırakın.

4 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 06" R
Ay
Başak
16° 17' 22"
Merkür
Boğa
01° 59' 16"
Venüs
Boğa
21° 54' 17"
Mars
Koç
12° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 54' 12"
Uranüs
Boğa
23° 19' 45"
Neptün
Balık
29° 22' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 16"
Lilith
Başak
25° 13' 15"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>