Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çok seviyorsunuz. Devamlı onun yanında olmak istiyorsunuz. Birlikte inanılmaz saatler geçiriyorsunuz. Ama ikinizin deyaşantısı aranıza sık, sık ayrılıklar koyuyor.

İş yaşantınızdaki yoğun tempo sizi adeta hiç etkilemiyor gibi. Hareketli işi seviyorsunuz. Ama belli bir zamandan beri yorgunluk kendini iyice hissettiriyor. Bu şekilde bir süre daha götüreceksiniz.

Para sıkıntılarınızı biraz da kendiniz arttırıyorsunuz. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Partnerini de bu konuda, sizden farklı bir tutum içinde görünmüyor.

Baştan isteksizlik duyup sonradan istekli davranacağınız uzun sürecek bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuktaki önem sırasını doğru yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde bir coşku var. Bu duyguyu haklı olarak yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Birçok kişi de bu coşkunun tek taraflı yaşanmadığını ve onu hak edişin de tek taraflı olmadığı inancı içindeler. Yakında sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde daha büyük sevinçler yaşayabilirsiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 08:13 Ay-Jüpiter arasındaki görünüm, sizi canlandırıcı ve istediğiniz gibi özgürce hareket etmenizi sağlayıcıdır. Birkaç gündür süren sıkıntılarınız bu görünüm sayesinde biter. Moraliniz güçlenir. Yenilikler hoşunuza gider. Sizi mutlu edecek güzel şeyler olur. Çevrenizde bulunanlar sizi destekler. Ilımlı, pozitif şekilde konuşursunuz. Hobilerinize zaman ayırırsınız. Dostlarınızla, sevdiklerinizle vakit geçirirsiniz. Her şeyden zevk alırsınız. Saat 09:34 Ay-Satürn görünümü, çok sevdiğiniz, kafanızın yattığı kişilerle irtibatta bulunmak istediğinizi gösteriyor. Çocuğunuz varsa onunla, sevgilinizle, yakın bir arkadaşınızla duygularınızı paylaşırsınız. Siz, sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün elden geldiğince hoşgörülü olmaya çalışacaksınız. Grup faaliyetleri, bilgi paylaşımları, bir şeyleri öğrenmek amaçlı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Saat 14:23-6 Kasım saat 07:31 arasında Ay-boşluk etkisi altında, özgür olmak istersiniz. Kimseye uymaktan yana değilsiniz. Ancak çevrenizdeki insanlara anlayış göstermeyi de bilelim. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda gizlilik yaşamak istemiyorsunuz. Satın alma konusunda cesurca itiraflar yaparken, çevrenizden de aynı şeyleri bekliyorsunuz. Bugün, güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz. Kafanızı işinize vermeniz ve üretken olmanız stresinizi ve endişelerinizi azaltabilir. Bir sonraki adımınızı hesaplamak için zamandan faydalanın. Şanslar ve fırsatlar haftaları başlıyor! Günün Atmosferi:Bugünden itibaren, farklı şeyler deneme ve heyecan arayışımız artıyor, yaratıcılığımız veya hayatımızda değişiklikler yapma olasılığımız yükseliyor. İlişkiler açısından da destekleyici veya cesaret verici durumların ön plana çıkacağı bir haftaya giriş yapıyoruz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere yönelmek için uygun bir gün. Kendinizi şımartabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Günlük işlerinizi toparlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar vermek için acele etmeyin.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... Cesaretlisiniz ve kolayca bir şeyden vazgeçmiyorsunuz. Bugün de pes etmeyin. İşinizdeki başarınızın arttığını göreceksiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinize karşı biraz sabırsız olabilirsiniz. Çocuğunuza karşı anlayışı elden bırakmayın. Aşk hayatınızda sizi destekleyen önemli etkiler devreye girecek.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması yine çocuklarınız, evliliğinizdeki denge ve ortak ilişkilerdeki menfaatler olacaktır. Ancak öğleden sonra başlayacak ve günün sonuna kadar sürecek olan Ay'ın boşluk etkisi nedeniyle ağır enerjiler deneyimleyeceksiniz.Ay/Jüpiter üçgen açısı nedeniyle çocuklarla uzlaşı, sevgiliyle muhabbet ve karşılıklı anlayışın özüne varabileceğiniz fırsatlar ortaya çıkabilecektir. Yaşam sevinciyle dolu olmanız sayesinde temasta olduğunuz kişileri ikna edebilirsiniz. Duygusal olarak onları etki altına alabilirsiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

5 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 52' 36" R
Ay
Oğlak
17° 37' 06"
Merkür
Koç
16° 41' 34"
Venüs
Boğa
00° 18' 13"
Mars
Balık
29° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 32"
Satürn
Balık
16° 31' 32"
Uranüs
Boğa
22° 18' 54"
Neptün
Balık
28° 53' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 37"
Lilith
Başak
23° 16' 30"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>